Tak dnes zadáno do navigace....a jedemééééé ...máme to z Českých Budějovic 173km-2hodiny-10minut
Tak dnes zadáno do navigace....a jedemééééé ...máme to z Českých Budějovic 173km-2hodiny-10minut:-d:-d:-d:-d:palec
Tak po organizační stránce jsem snad na nic nezapoměl, ted ještě aby mě do soboty nesestřelila prasečí chřipka nebo nějaké individuum na silnici. Takže se těšíme všichni tři já Angels i MaláEla.
Tak po organizační stránce jsem snad na nic nezapoměl, ted ještě aby mě do soboty nesestřelila prasečí chřipka nebo nějaké individuum na silnici. Takže se těšíme všichni tři já Angels i MaláEla.
je 7.12.hod. vstavat a cvicit. Příprava obléknout,kava,navonet a jedéééééééém.
je 7.12.hod. vstavat a cvicit. Příprava obléknout,kava,navonet a jedéééééééém. :-)))):-)))):-)))) :palec:-p
No já ještě vykoupu modráska,trochu vylluxuju obě autíka. Pak DEKONTAMINUJU sebe a jedu. A máte si připravit mozkové závity a procvičit šedou můru mozkovou.
No já ještě vykoupu modráska,trochu vylluxuju obě autíka. Pak DEKONTAMINUJU sebe a jedu. A máte si připravit mozkové závity a procvičit šedou můru mozkovou.
Přátelé děkujeme Všem, kteří se našeho dnešního setkání zůčastnili. Účast byla, dá se říci 100%, neboť kdo nedojel, tak se omluvil buď zde nebo po některém jiném účastníkovi. Doufám že Všichni domů dojely v pořádku.
Přátelé děkujeme Všem, kteří se našeho dnešního setkání zůčastnili. Účast byla, dá se říci 100%, neboť kdo nedojel, tak se omluvil buď zde nebo po některém jiném účastníkovi. Doufám že Všichni domů dojely v pořádku. :palec
Díky za super akci a doufám, že se zase někde brzo sejdeme...... A konečně se mi taky podařilo získat nějakej ten diplom
Díky za super akci a doufám, že se zase někde brzo sejdeme...... A konečně se mi taky podařilo získat nějakej ten diplom :-D
Tak jsme právě dorazily s přestávkou na nákupech .....S Petrisem děkujeme pořadatelům za krásné setkání se všemi zůčastněnými.Děkujeme Angels za práci s Vědomostním testíkem,za který se nám podařilo získat krásné 1.místo.Připojujeme se k Pepanovi a doufáme ,že se na Křivonosce sejdeme v hojném počtu.
vzkaz pro Boceliho.Rádi jsme tě viděli.
Tak jsme právě dorazily s přestávkou na nákupech .....S Petrisem děkujeme pořadatelům za krásné setkání se všemi zůčastněnými.Děkujeme Angels za práci s Vědomostním testíkem,za který se nám podařilo získat krásné 1.místo:-d:-d:-p.Připojujeme se k Pepanovi a doufáme ,že se na Křivonosce sejdeme v hojném počtu.:palec
vzkaz pro Boceliho.Rádi jsme tě viděli.:-):-)