Tak si rozhodíme převleky.... Mikuláš by moh bejt Petris, ten má na to vejšku a pak eště zbejvá čert a anděl.....
Tak si rozhodíme převleky.... Mikuláš by moh bejt Petris, ten má na to vejšku a pak eště zbejvá čert a anděl.....
Zdravím
Takže zřejmě bohužel,opět začala blikat žlutá kontolka se symbolem K(Katalyzátor,vstřikování),takže nepřijedu
Zdravím
Takže zřejmě bohužel,opět začala blikat žlutá kontolka se symbolem K(Katalyzátor,vstřikování),takže nepřijedu
Zdravím
Boceli právě s tím "čertovským" autím by si měl na Mikuláše přijet.. Teda to je snad zakleté...
Boceli právě s tím "čertovským" autím by si měl na Mikuláše přijet..:-p Teda to je snad zakleté...:-(
Pozor změna,dnes opět nebliká,to je záhada nad záhady,jel jsem do servisu na počítač,samozřejmě nemají čas,přezouvají,a když jsem odjížděl tak přestala svítit už od 10.00 doposud ,jsem zvědav jak dlouho to vydrží.Ze Severních Čech Petr Michálek,televize NOVA
Pozor :-)):-))změna,dnes opět nebliká:palec,to je záhada nad záhady,jel jsem do servisu na počítač,samozřejmě nemají čas:-d,přezouvají:-d,a když jsem odjížděl tak přestala svítit:nevim:nevim už od 10.00 doposud ,jsem zvědav jak dlouho to vydrží:-)))):-)))):-)))).:-)):-)):-))Ze Severních Čech Petr Michálek,televize NOVA:-d:-d
Sorry, že to dávám se, ale nikde nemůžu sehnat ceny příslušenství, které dává Citroen k autům. Jsem čerstvý majitel C4 a v katalogu jsou pouze objednací čísla bez cen. Můžete poradit?
Snad mě nikdo neukamenuje
Sorry, že to dávám se, ale nikde nemůžu sehnat ceny příslušenství, které dává Citroen k autům. Jsem čerstvý majitel C4 a v katalogu jsou pouze objednací čísla bez cen. Můžete poradit?
Snad mě nikdo neukamenuje:nevim
47 dní do setkáníčka doufám že Účastníci zájezdu do Piešťan nám podají zevrubné hlášení jak probíhala podzimní Citronáda.
47 dní do setkáníčka doufám že Účastníci zájezdu do Piešťan nám podají zevrubné hlášení jak probíhala podzimní Citronáda.:-)
40 dní do setkáníčka. Pro nové členy bude možnost zakoupit si klubové samolepky včera Petris přislíbil že je sebou přiveze.
40 dní do setkáníčka. Pro nové členy bude možnost zakoupit si klubové samolepky včera Petris přislíbil že je sebou přiveze.
Přátelé čas srazu se přiblížil tudíž prosím registrované účastníky aby pozorně sledovali tuto diskuzy.Během několika dní zde zveřejním několik organizačních věcí.
Přátelé čas srazu se přiblížil tudíž prosím registrované účastníky aby pozorně sledovali tuto diskuzy.Během několika dní zde zveřejním několik organizačních věcí.