Všem výletníkům na Slovensko přeju Štastnou cestu a příjemnou zábavu na podzimní citronádě.
Všem výletníkům na Slovensko přeju Štastnou cestu a příjemnou zábavu na podzimní citronádě.:palec
22.10.2009 21:51 -
Re: Podzimní Citronáda na Slovensku....
Všem výletníkům na Slovensko přeju Štastnou cestu a příjemnou zábavu na podzimní citronádě.
Výletníci děkují....zítra v 11.00 vyrážíme z Č.Budějovic....C4 team se bude snažit něco vyhrát
:palecVýletníci děkují....zítra v 11.00 vyrážíme z Č.Budějovic....C4 team se bude snažit něco vyhrát:palec:-)))):-)))):-)))):-))))
22.10.2009 23:34 -
já se budu snažit odfrčet kolem 10:00 z Mělníka. Nakonec jedu na letních, nestihnul sem přezout ...
já se budu snažit odfrčet kolem 10:00 z Mělníka. Nakonec jedu na letních, nestihnul sem přezout :-D...
23.10.2009 16:59 -
Tak C4 TEAM bez problémů dorazil na místo, ubytování je Cesta byla plynulá až do Piešťan.
Bratislava byla plná zelených mužíčků a nad hlavami kroužili vrtulníky. Michal, Martina, Petris a Drahuše
Tak C4 TEAM bez problémů dorazil na místo, ubytování je :palec Cesta byla plynulá až do Piešťan. :-d
Bratislava byla plná zelených mužíčků a nad hlavami kroužili vrtulníky. Michal, Martina, Petris a Drahuše
24.10.2009 07:33 -
Rozhodně držím palce C4 TEAMu koukejte jim tam ukázat že jste nejen perfektní v organizování srazů ale i jako soutěžní Team.
Rozhodně držím palce C4 TEAMu koukejte jim tam ukázat že jste nejen perfektní v organizování srazů ale i jako soutěžní Team.:palec:palec:palec
24.10.2009 09:41 -
Jsme po snídani, chystáme se na spanilou jízdu s doprovodem Městské policie.Včera večer jsme se zúčastnili zajímavé zabavné soutěže. Po hmatu bylo třeba poznat součástky z C5. Zajímavá byla zvlášťě tajemná bedna s č. 4, jež mnohým soutěžícím zamotala hlavu. Počasí nám zatím nepřeje, chč...a chč...!!!Snad se to po obědě zlepší. Pro citroen-club informuje Michal-C-4 TEAM
Jsme po snídani, chystáme se na spanilou jízdu s doprovodem Městské policie.Včera večer jsme se zúčastnili zajímavé zabavné soutěže. Po hmatu bylo třeba poznat součástky z C5. Zajímavá byla zvlášťě tajemná bedna s č. 4, jež mnohým soutěžícím zamotala hlavu.:-o:-d Počasí nám zatím nepřeje, chč...a chč...!!!:nevimSnad se to po obědě zlepší. Pro citroen-club informuje Michal-C-4 TEAM
24.10.2009 10:05 -
C4 team dorazil do Č.B v 15.55...hlásíme v soutěžích 4.místo....což je mezi C5kami bomba.
C4 team dorazil do Č.B v 15.55...hlásíme v soutěžích 4.místo....což je mezi C5kami bomba.:palec
25.10.2009 18:57 -
Já bych nejdřív chtěl poděkovat organizátorům a všem účastníkům za příjemnej víkend. Návrat byl úspěšnej, ale cesta poněkud zkomplikovaná neposednym těsněním pod hlavou... Naštěstí opatrnou jízdou a neustálym dolejváním vody sem se domu dokodrcal......
Já bych nejdřív chtěl poděkovat organizátorům a všem účastníkům za příjemnej víkend. Návrat byl úspěšnej, ale cesta poněkud zkomplikovaná neposednym těsněním pod hlavou... :-( Naštěstí opatrnou jízdou a neustálym dolejváním vody sem se domu dokodrcal......
25.10.2009 19:58 -
Ajaj koukám že tě čeká klasika: Rozvody dolů, hlava dolů, těsnění pryč, hlavu na magnetku, a pak s tím šup zpátky s novým těsněním. Hlavně že si dojel. Protože koho bych pak navštívil v tejdnu na Mělníku.
Ajaj koukám že tě čeká klasika: Rozvody dolů, hlava dolů, těsnění pryč, hlavu na magnetku, a pak s tím šup zpátky s novým těsněním. Hlavně že si dojel. Protože koho bych pak navštívil v tejdnu na Mělníku. :-)
25.10.2009 20:17 -
To neni zas takovej problém tý práce se nebojim.... jenom to sání a vejfuk se moc dobře nedělá za tim motorem.... No jako každopádně napiš až tady budeš a k tomu ještěrovi pudem
To neni zas takovej problém tý práce se nebojim.... jenom to sání a vejfuk se moc dobře nedělá za tim motorem.... No jako každopádně napiš až tady budeš a k tomu ještěrovi pudem :-D
25.10.2009 20:29 -
Přidám se k poděkování organizátorům. Cesta zpátky byla pro celý náš C4-tým také velkým zážitkem, srovnatelným se soutěží. Musím říct že pro mě osobně to byl i první kontakt s policií SR. Pánové přísně dbali na předepsanou 80ku ale náš tým byl rozjetý a plný zážitků, tak prostě na předepsanou rychlost nedobrzdil. No zapomněli jsme, že již nejsme v "soutěži" Nicméně policisté měli pochopení s kajícím se týmem z ČR, a po vylíčení všech našich zážitků ze srazu usoudili, že "trest" v dolní sazbě sbírky zákonů bude dostačující.. Pokračujíc předepsanou 130tkou a později 90 přes Bratislavu jsme dospěli k totální uzavírce dálniční výpadovky na Vídeň. Nakonec se ale vše v dobré obrátilo a proškoleni orientační soutěží jsme nalezli "starou" cestu ku městu co jméno dalo řízku.(no je vidět že mě "orienťák poznamenal - popisuji cestu v hádankách.. Ale zpět ke srazu - moc se nám líbilo, i když jsme nesplnili všechny vytyčené cíle - Vyhrát se nám nezdařilo (4.místo pro C4 tým bylo ale hezky symbolické), všechnu plzínku co byla v penzionu jsme také nevypili (i když snaha byla, ale nevím jak jsem se se svými 12 kusy umístnil - pořadí nebylo zveřejněno) no ale ostudu našemu klubu jsme snad neudělali Odkaz na fotky bude později.
Přidám se k poděkování organizátorům.:palec Cesta zpátky byla pro celý náš C4-tým také velkým zážitkem, srovnatelným se soutěží.:-p Musím říct že pro mě osobně to byl i první kontakt s policií SR. :-d Pánové přísně dbali na předepsanou 80ku ale náš tým byl rozjetý a plný zážitků, tak prostě na předepsanou rychlost nedobrzdil.:nevim No zapomněli jsme, že již nejsme v "soutěži":-) Nicméně policisté měli pochopení s kajícím se týmem z ČR, a po vylíčení všech našich zážitků ze srazu usoudili, že "trest" v dolní sazbě sbírky zákonů bude dostačující..:-p Pokračujíc předepsanou 130tkou a později 90 přes Bratislavu jsme dospěli k totální uzavírce dálniční výpadovky na Vídeň.:-o Nakonec se ale vše v dobré obrátilo a proškoleni orientační soutěží jsme nalezli "starou" cestu ku městu co jméno dalo řízku.(no je vidět že mě "orienťák poznamenal - popisuji cestu v hádankách..:-)) Ale zpět ke srazu - moc se nám líbilo, i když jsme nesplnili všechny vytyčené cíle - Vyhrát se nám nezdařilo (4.místo pro C4 tým bylo ale hezky symbolické), všechnu plzínku co byla v penzionu jsme také nevypili (i když snaha byla, ale nevím jak jsem se se svými 12 kusy umístnil - pořadí nebylo zveřejněno:-() no ale ostudu našemu klubu jsme snad neudělali:palec Odkaz na fotky bude později. :-p
25.10.2009 20:33 -
Na mě taky mířili trojnozkou, tušim že někde u Nového Mesta nad Váhom, jenomže měli smůlu, protože několik protijedoucích řidičů mě včas upozornilo.
Na mě taky mířili trojnozkou, tušim že někde u Nového Mesta nad Váhom, jenomže měli smůlu, protože několik protijedoucích řidičů mě včas upozornilo. :palec :-))
25.10.2009 20:33 -
Mě neměřili nikde neb to bylo večer a jel jsem jen po dálnicích. Parádní cesta. Petrisi proč jste nejeli normálně na Brno???
Mě neměřili nikde neb to bylo večer a jel jsem jen po dálnicích. Parádní cesta. :-) Petrisi proč jste nejeli normálně na Brno???