len to by chcelo +- vedet kto kde co a ako/ pripadne nechaj im mobil na mna nech predtym ako pridu zavolaju
,myslím,že to pojali tak že do poslední chvíle nebudou vědět jestli přijedou.Všem jsem dala kontakt C5 club.
:nevim,myslím,že to pojali tak že do poslední chvíle nebudou vědět jestli přijedou.Všem jsem dala kontakt C5 club.:-)
04.10.2009 11:45 -
Re: Podzimní Citronáda na Slovensku....
Fuuuu... Ja by som aj prisiel, ale moja prekupena XM je zatial plna zahad a este jej neverim, ale na dalsi zraz urcite pridem... mohol by bit niekde v okoli Hradce???? Takze na 95 perc. pridem, len neviem ci sa mi niekde v okoli podari zohnat este ubytovanie , na stan je uz dost zima a v aute spat je sice romanticke, no kurit motorom nieje ziadna vyhra
Fuuuu... Ja by som aj prisiel, ale moja prekupena XM je zatial plna zahad a este jej neverim, ale na dalsi zraz urcite pridem... mohol by bit niekde v okoli Hradce???? Takze na 95 perc. pridem, len neviem ci sa mi niekde v okoli podari zohnat este ubytovanie :) , na stan je uz dost zima a v aute spat je sice romanticke, no kurit motorom nieje ziadna vyhra :)
11.10.2009 12:40 -
Zdravim, začínám řešit, co si mam při cestě na slovensko přidat do povinný výbavy. Slyšel sem něco o tom, že musí bejt v lékárničce návod na první pomoc. To je všechno, nebo je tam eště něco navíc oproti českejm předpisům?
Zdravim, začínám řešit, co si mam při cestě na slovensko přidat do povinný výbavy. Slyšel sem něco o tom, že musí bejt v lékárničce návod na první pomoc. To je všechno, nebo je tam eště něco navíc oproti českejm předpisům?
11.10.2009 12:44 -
Když máš auto reglé v ČR, nemusíš mít kartičku. Hlvaně si vem reflexní vestu. Jinak nic extra nemají
Když máš auto reglé v ČR, nemusíš mít kartičku. Hlvaně si vem reflexní vestu. Jinak nic extra nemají:palec
11.10.2009 12:46 -
Původně sem myslel, že tohle řešit nebudu... Ale jak teď tak koukám na to počasí tak začínám přemejšlet jestli na slovensko letňáky nebo zimáky. Ona slavná značka C15a resp. Zimní výbava platí až od 1. listopadu, ale v současný době snad ani nejde předvídat co se kdy bude dít. Jeden den chodim v tričku a skoro chcípu vedrem, a druhej den klepu kosu v bundě....
Původně sem myslel, že tohle řešit nebudu... Ale jak teď tak koukám na to počasí tak začínám přemejšlet jestli na slovensko letňáky nebo zimáky. Ona slavná značka C15a resp. Zimní výbava platí až od 1. listopadu, ale v současný době snad ani nejde předvídat co se kdy bude dít. Jeden den chodim v tričku a skoro chcípu vedrem, a druhej den klepu kosu v bundě....
12.10.2009 22:12 -
....co řešíš?My jedeme na letních gumách...
....co řešíš?My jedeme na letních gumách...:-d
12.10.2009 22:15 -
já bych taky chtěl jet na letních, ale uvidíme co na to řekne počasí.
na zimních gumách by jsme byli pomalí na zručce.....a to nejde.Náš C4 team si jede srazík vyloženě užít a samozřejmě pokud to půjde i něco C5kařům sebrat ceny pod nosíkem....
:-)))):-)))):-))))na zimních gumách by jsme byli pomalí na zručce.....a to nejde.Náš C4 team si jede srazík vyloženě užít a samozřejmě pokud to půjde i něco C5kařům sebrat ceny pod nosíkem....:palec:-)))):-)))):-)))):-))))
12.10.2009 22:23 -
Tak to my pojedeme na výlet..... Já budu rád, když tam s tim mym veteránem dorazim
Tak to my pojedeme na výlet..... Já budu rád, když tam s tim mym veteránem dorazim :-D
12.10.2009 22:45 -
odporucam zimne obutie, ochladilo sa tu pod 6 stupnov, co je uz na zimne obutie
ja prezuvam cez vikedn a to som tez chcel nechat letne na zraz
odporucam zimne obutie, ochladilo sa tu pod 6 stupnov, co je uz na zimne obutie
ja prezuvam cez vikedn a to som tez chcel nechat letne na zraz
13.10.2009 18:44 -
Zimní bačkory necháme ještě v garáži , sice se "netěšíme" (když je ten zákaz) ale věříme v pěkné počasí a vysoké teploty. Doufáme ve vřelou atmošku a v to, že studené budou jen nápoje !
Zimní bačkory necháme ještě v garáži :-)), sice se "netěšíme" (když je ten zákaz) ale věříme v pěkné počasí a vysoké teploty. Doufáme ve vřelou atmošku a v to, že studené budou jen nápoje ! :palec
13.10.2009 19:49 -
Když je řeč o nápojích, někde sem zaslech, že plzeň se má používat jako lék. Už víte co si kdo bude léčit???
Když je řeč o nápojích, někde sem zaslech, že plzeň se má používat jako lék. Už víte co si kdo bude léčit??? :-D
13.10.2009 20:06 -
Proč tam třeba nezavedete pravidlo, že kdo se bude těšit, všem platí panáka....
Proč tam třeba nezavedete pravidlo, že kdo se bude těšit, všem platí panáka.... :-D
18.10.2009 21:45 -
a) tesenie povolene (aj tak ma chcat kua)
b) este par dolezitych info: ubytovanie treba doplatit CASH ! (otazky smerujte na mna) - preto kazdeho prosim kupte si nejake eura, pripadne sa da vybrat z bankomatu
konzumne a vsetky ostatne platby kludne kartou
ubytovanie bude mozne v piatok po 15stej (mozno skor, ale to nechcem slubovat)
izby uvolnit v nedelu do 10tej - v penzione mozme zostat kludne do vecera, ide o uvolnenie izieb
dalsia otazka ktora sa vyskytla, poprosim vsetkych zucastnenych o vyjadrenie:
sobota vecer - vecera
mame moznost raut alebo
kacica s loksou a kapustou - 7E porcia (kacice su take mensia a porcia sa sklada z 1/2 kacice) - treba ale dat vedet do zajtra poobedia este par dolezitych info: ubytovanie treba doplatit CASH ! (otazky smerujte na mna) - preto kazdeho prosim kupte si nejake eura, pripadne sa da vybrat z bankomatu konzumne a vsetky ostatne platby kludne kartou dalsia otazka ktora sa vyskytla, poprosim vsetkych zucastnenych o vyjadrenie: sobota vecer - vecera mame moznost raut alebo kacica s loksou a kapustou - 7E porcia (kacice su take mensia a porcia sa sklada z 1/2 kacice) - treba ale dat vedet do zajtra poobedia
a) tesenie povolene (aj tak ma chcat kua)
b) este par dolezitych info: ubytovanie treba doplatit CASH ! (otazky smerujte na mna) - preto kazdeho prosim kupte si nejake eura, pripadne sa da vybrat z bankomatu
konzumne a vsetky ostatne platby kludne kartou
ubytovanie bude mozne v piatok po 15stej (mozno skor, ale to nechcem slubovat)
izby uvolnit v nedelu do 10tej - v penzione mozme zostat kludne do vecera, ide o uvolnenie izieb
dalsia otazka ktora sa vyskytla, poprosim vsetkych zucastnenych o vyjadrenie:
sobota vecer - vecera
mame moznost raut alebo
kacica s loksou a kapustou - 7E porcia (kacice su take mensia a porcia sa sklada z 1/2 kacice) - treba ale dat vedet do zajtra poobedia este par dolezitych info: ubytovanie treba doplatit CASH ! (otazky smerujte na mna) - preto kazdeho prosim kupte si nejake eura, pripadne sa da vybrat z bankomatu konzumne a vsetky ostatne platby kludne kartou dalsia otazka ktora sa vyskytla, poprosim vsetkych zucastnenych o vyjadrenie: sobota vecer - vecera mame moznost raut alebo kacica s loksou a kapustou - 7E porcia (kacice su take mensia a porcia sa sklada z 1/2 kacice) - treba ale dat vedet do zajtra poobedia