Tak už mam taky hotovou registraci... zejtra zacáluju zálohu a pak už zbejvá doufat, že auto přežije cestu
Tak už mam taky hotovou registraci... zejtra zacáluju zálohu a pak už zbejvá doufat, že auto přežije cestu :-)
13.09.2009 21:01 -
Re: Podzimní Citronáda na Slovensku....
jo je, mam ta zapisaneho ...
teraz aby vsetci poslali zalohy co maju poslat zalohy
jo je, mam ta zapisaneho ...
teraz aby vsetci poslali zalohy co maju poslat zalohy
15.09.2009 15:38 -
Zatím zálohu zaplatilo do Pieštan víc Citroenářů z Čech než bratrů Slováků....docela mazec...
:palecZatím zálohu zaplatilo do Pieštan víc Citroenářů z Čech než bratrů Slováků....:-p:-pdocela mazec...:-d:-d
15.09.2009 16:17 -
tos u nas nejako ty ludia netoto .... musime viacej agitovat a previest ze take nieco vobec ako klub z "novymi" autami existuje
tos u nas nejako ty ludia netoto .... musime viacej agitovat a previest ze take nieco vobec ako klub z "novymi" autami existuje
15.09.2009 16:50 -
...no to je třeba,ale neboj,až přijedeme my z Čech tak už bude každej vědět.....
:palec...no to je třeba,ale neboj,až přijedeme my z Čech tak už bude každej vědět.....:-d:-d:-d:-d
15.09.2009 18:35 -
Neboj, my do bezvědomí neupadnem, nenecháme se zlákat ani vůní švestek ani romantikou z jehličí.. Budeme věrni zrzavému moku zezPlzně, a to je jak známo - lék, který v malých dávkách možno užívat v jakémkoli množství..
Neboj, my do bezvědomí neupadnem:palec, nenecháme se zlákat ani vůní švestek ani romantikou z jehličí..:-d Budeme věrni zrzavému moku zezPlzně, a to je jak známo - lék, který v malých dávkách možno užívat v jakémkoli množství..:palec:-d
15.09.2009 22:24 -
Neboj, my do bezvědomí neupadnem, nenecháme se zlákat ani vůní švestek ani romantikou z jehličí.. Budeme věrni zrzavému moku zezPlzně, a to je jak známo - lék, který v malých dávkách možno užívat v jakémkoli množství..
Svatá pravda předsedo Neboj, my do bezvědomí neupadnem:palec, nenecháme se zlákat ani vůní švestek ani romantikou z jehličí..:-d Budeme věrni zrzavému moku zezPlzně, a to je jak známo - lék, který v malých dávkách možno užívat v jakémkoli množství..:palec:-d Svatá pravda předsedo :-))))
17.09.2009 16:47 -
tak lidičky,nikdo další se k nám na cestu na Slovensko nepřidá?Jenom já s Petrisem,Michal s Martinou a Pep@n?Kdo bude mít ještě zájem,je potřeba co nejdříve poslat Jumepovi zálohu na ubytování.....
tak lidičky,nikdo další se k nám na cestu na Slovensko nepřidá?:-dJenom já s Petrisem,Michal s Martinou a Pep@n?Kdo bude mít ještě zájem,je potřeba co nejdříve poslat Jumepovi zálohu na ubytování.:-d:-d:-d:-d....:-d
17.09.2009 20:17 -
Omlouvám se za zpoždění, zálohu odešlu zejtra... neměl sem teď čas. Ale jinak stále platí, že budeme dva.
Omlouvám se za zpoždění, zálohu odešlu zejtra... neměl sem teď čas. Ale jinak stále platí, že budeme dva.
17.09.2009 20:32 -
Já se možná taky přidám, ale ubytování budu řešit asi nějak buď operativně nebo jinde... zas tak jistě to nevím jestli pojedu, proto zálohu řešit nebudu. Ale rád bych se s vámi a za vámi vydal
Já se možná taky přidám, ale ubytování budu řešit asi nějak buď operativně nebo jinde... zas tak jistě to nevím jestli pojedu, proto zálohu řešit nebudu. Ale rád bych se s vámi a za vámi vydal :)
17.09.2009 20:52 -
ono neni moc problem, ozvy sa mi a dam ti kontakt niekde kde ti dohodnem cenu
ono neni moc problem, ozvy sa mi a dam ti kontakt niekde kde ti dohodnem cenu
23.09.2009 19:54 -
no to neviem, diana je volna uz len 2 izby z piatka na sobotu
ale mam dalsi penzion nacaty, takze kludne (mal by si ich kontaktovat
ale mam dalsi penzion nacaty, takze kludne (mal by si ich kontaktovat :))
23.09.2009 21:02 -
ale mam dalsi penzion nacaty, takze kludne (mal by si ich kontaktovat
Kluky ze Slovenska jsem kontaktovala,jsou z okolí Pieštan,tak ubytování nebude třeba.Slíbily,že pokud jim to vyjde,samozřejmě přijedou....
:-)Kluky ze Slovenska jsem kontaktovala,jsou z okolí Pieštan,tak ubytování nebude třeba.Slíbily,že pokud jim to vyjde,samozřejmě přijedou....:-):-d:-)
23.09.2009 22:17 -
len to by chcelo +- vedet kto kde co a ako/ pripadne nechaj im mobil na mna nech predtym ako pridu zavolaju
len to by chcelo +- vedet kto kde co a ako/ pripadne nechaj im mobil na mna nech predtym ako pridu zavolaju