23.10-25.10 2009 se koná podzimní citronádka v Pieštanech na Slovensku.Kdo budete mít zájem více se dozvíte na stránkách clubu C5-případně se můžete zaregistrovat.Myslím že cena za ubytování je více než příznivá.více odkaz ....
23.10-25.10 2009 se koná podzimní citronádka v Pieštanech na Slovensku.Kdo budete mít zájem více se dozvíte na stránkách clubu C5-případně se můžete zaregistrovat.Myslím že cena za ubytování je více než příznivá.více odkaz ....:-d
29.08.2009 23:49 -
Re: Podzimní Citronáda na Slovensku....
Pojeďme, stejně je zde mnoho členů z "C5-clubu" rád pokecám i s členstvem ze Slovenska - je jasné, že to mají blíž než na Křivonosku - a třeba na oplátku přijedou
PS: - slibuji, že pokud bude venkovní oheň, budu sedět v bezpečné vzdálenosti..
:palec Pojeďme, stejně je zde mnoho členů z "C5-clubu":-d rád pokecám i s členstvem ze Slovenska - je jasné, že to mají blíž než na Křivonosku:-p - a třeba na oplátku přijedou :palec:-))
PS: - slibuji, že pokud bude venkovní oheň, budu sedět v bezpečné vzdálenosti..:-)
30.08.2009 00:28 -
je Darjo..Letos na Křivonosce nám málem shořel.
:-)))):-)))):-)))):-))))je Darjo..:-))Letos na Křivonosce nám málem shořel.:-d:-d:-d:-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-d
31.08.2009 17:35 -
No, já na C5 srazy jezdim od začátku - kalim s Darjou - možná sem tam častějc než nějaký C5kaři , a je to suprová banda. Petris Darja má hasičák a my Tě dyžtak odvezem v ambulanci
No, já na C5 srazy jezdim od začátku - kalim s Darjou - možná sem tam častějc než nějaký C5kaři :-p , a je to suprová banda. Petris Darja má hasičák a my Tě dyžtak odvezem v ambulanci:palec
02.09.2009 21:18 -
Super, přijedete s ambulancí! Tak na vaši ambulanci se těšim, ale zapalovat se radši kvůli ní nebudu,
:palec Super, přijedete s ambulancí! Tak na vaši ambulanci se těšim:-d, ale zapalovat se radši kvůli ní nebudu:nevim:-p,:-d
03.09.2009 12:25 -
ty srazy jsou pro mě jediná dovolená... sice jen o víkendu, ale proč si neužít
No, simča je pravidelný návštěvník srazů
ty srazy jsou pro mě jediná dovolená... sice jen o víkendu, ale proč si neužít :-)
No, simča je pravidelný návštěvník srazů :-)
07.09.2009 06:34 -
No Petris, tak nakonec pojedeme ve třech, takže sanitka CX padá, ale na Křivonosce nebude chybět. Takže radši pojedem tentokrát XMkem, ale i v tom je vzadu dost místa, takže Tě v případě nouze odvezem
No Petris, tak nakonec pojedeme ve třech, takže sanitka CX padá, ale na Křivonosce nebude chybět. Takže radši pojedem tentokrát XMkem, ale i v tom je vzadu dost místa, takže Tě v případě nouze odvezem:-))))
07.09.2009 06:44 -
No nevím jestli by se ti tam vešel Simčo.....to víš dva metry je dva metry....jinak doporučuji složit jako balík
:-)))):-)))):-)))):-))))No nevím jestli by se ti tam vešel Simčo.....to víš dva metry je dva metry....jinak doporučuji složit jako balík:-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)):palec
07.09.2009 20:40 -
No, Martin má 197 a na koso se při sklopenejch sedačkách vejde - Dahuš, nezapomínej, že je to kombík, ten má 496 cm dýlky, tam by se vešlo Petrisů
No, Martin má 197 a na koso se při sklopenejch sedačkách vejde - Dahuš, nezapomínej, že je to kombík, ten má 496 cm dýlky, tam by se vešlo Petrisů:-p
07.09.2009 21:51 -
no fajn, koukám, že jste si ze mě udělali mustr na zavazadlové prostory.. XM kombíka bych ještě zkousnul, ale do C1 nebo AXka nelezu Tak mě napadá, že bych se měl pojistit na tu zahraniční cestu..
:-o no fajn, koukám, že jste si ze mě udělali mustr na zavazadlové prostory..:-p XM kombíka bych ještě zkousnul, ale do C1 nebo AXka nelezu:-)))) Tak mě napadá, že bych se měl pojistit na tu zahraniční cestu..;-)
08.09.2009 21:36 -
Zdravím
nebudu nic slibovat,když čas dovolí máte na srazu jednu C4 navíc
Zdravím;-)
nebudu nic slibovat,když čas dovolí máte na srazu jednu C4 navíc:palec
09.09.2009 09:30 -
....super...Aby nás tam C4kařů nebylo víc než C5kařů.
:palec....super...Aby nás tam C4kařů nebylo víc než C5kařů.:-)):-d:-d:-d:-d:-d:-)))):-)))):-)))):-))))
09.09.2009 18:07 -
Hihííí, nehrozííí.. zatím je C5 příhlášeno okolo 20ti
Ale citrón jako citrón, hlavně se pobavíme
Hihííí, nehrozííí.. zatím je C5 příhlášeno okolo 20ti :-)
Ale citrón jako citrón, hlavně se pobavíme :-)