sakra tenhle link nééééto je tragický videostrašný...je to všechno hlavně už jinak!!!je to předělaný a jiná sestava..mám e novýho bicmena,kterej do toho řeče už od 5ti let!!!!masakr...ten kluk je magor,a ne furt do kola umcacá umcacá!!..ten co zpívá na videích,tomu jsme nacpaly do huby hadr a všechny písničky jsou celý předělaný,jen ne óda na Áju.Zpěvačka i mluvila falešně,tak šla holka
sakra tenhle link néééé:-D:-Dto je tragický video:-)))):-))))strašný...je to všechno hlavně už jinak!!!je to předělaný a jiná sestava..mám e novýho bicmena,kterej do toho řeče už od 5ti let!!!!masakr...ten kluk je magor,a ne furt do kola umcacá umcacá!!:palec..ten co zpívá na videích,tomu jsme nacpaly do huby hadr:-)))) a všechny písničky jsou celý předělaný,jen ne óda na Áju.Zpěvačka i mluvila falešně,tak šla holka:-))))
To je v pořádku,uslyšíme uvidíme,zpívám už 25 let a už jsem toho slyšel,a........................viděl
:-))To je v pořádku:-)),uslyšíme uvidíme:-o:-o,zpívám už 25 let a už jsem toho slyšel:-)))):-)))),a........................viděl:-o:-o:-p
no to mě pos...!!!!Ty jsi ten Bočeli?Andrea Bočeli?????tak to je masakr!!!!
no to mě pos...!!!!:nevim:-o:-o:-o:-o:-oTy jsi ten Bočeli?Andrea Bočeli?????tak to je masakr!!!!:-)))):-)))):-))))
no super ...budem mít alespoň hudebního kritika...nebo v zápalu opojení vytvoříme novej song né-li hudební styljak už to tak bývá
no super ...budem mít alespoň hudebního kritika:-)...nebo v zápalu opojení vytvoříme novej song né-li hudební styl:-))))jak už to tak bývá:-)
No chlapci, hlavně nezapomeňte, že jedete na sraz Citroenářů, ne fesťák.. tak maximálně Citroen-fest. Takže prosím taky nějakou francouzskou..
No chlapci, hlavně nezapomeňte, že jedete na sraz Citroenářů, ne fesťák.. tak maximálně Citroen-fest.:-p Takže prosím taky nějakou francouzskou..:-d
Takže Jirko za DÚ nacvičit: toto .link.
nebo .link.
Takže Jirko za DÚ nacvičit: toto http://www.youtube.com/watch?v=pkpyz8etla0
nebo http://www.youtube.com/watch?v=4psEEk9HaEo :-))
Skalní příznivci srazů na Křivonosce po přečtení programu zaregistrují hlavní odlišnost od předchozích ročníků....
- sraz začíná již v pátek
- pořadí soutěží je pozměněno
- jsou připraveny nové vědomostní testy (celkem 2x)
- "čumka" je rozdělena do dvou částí
- vyhodnocení a předání cen přesunuto na nedělní dopoledne .link.
Skalní příznivci srazů na Křivonosce po přečtení programu zaregistrují hlavní odlišnost od předchozích ročníků....
- sraz začíná již v pátek:-p
- pořadí soutěží je pozměněno
- jsou připraveny nové vědomostní testy (celkem 2x)
- "čumka" je rozdělena do dvou částí
- vyhodnocení a předání cen přesunuto na nedělní dopoledne:-d
http://www.citroen-club.eu/srazy/show=272801
Nevim jak Vy pořadatelé jste zvyklí z Vašich předchozích srazů,nebo z jiných srazů,ale co mám zažité já,a i několik jiných srazů,spanilá jízda být prostě musí.to jen proto že jsem v programu četl "podle zájmu".Myslím si že předat si ceny,sbalit se a rozloučit se a jet spanilou na ten Temlín by bylo super
Nevim jak Vy pořadatelé jste zvyklí z Vašich předchozích srazů,nebo z jiných srazů,ale co mám zažité já,a i několik jiných srazů,spanilá jízda být prostě musí.to jen proto že jsem v programu četl "podle zájmu".Myslím si že předat si ceny,sbalit se a rozloučit se a jet spanilou na ten Temlín by bylo super :palec
No já bych byl taky pro se rozloučit v koloně. Ta cesta je příjemná a dají se tam pořídit pěkné fotky!
No já bych byl taky pro se rozloučit v koloně. Ta cesta je příjemná a dají se tam pořídit pěkné fotky!:palec
No já bych byl taky pro se rozloučit v koloně. Ta cesta je příjemná a dají se tam pořídit pěkné fotky!
Jsem pro, technicky je to možné - všichni se zbalí (poplatí kemp a případné škody ) a vyrazíme na rozlučkovou spanilku směr Temelín.
Jsem pro, technicky je to možné - všichni se zbalí (poplatí kemp a případné škody :-)))) ) a vyrazíme na rozlučkovou spanilku směr Temelín.:-d
No každopádně díky zbytkovému alkoholu,opouštím opět srazy mezi posledními:-X
No každopádně díky zbytkovému alkoholu,opouštím opět srazy mezi posledními:-X:-))))