Nedělejte si z Předsedy legraci jinak nám táborák zakáže.Tentokrát se ale musí táborák pořádně připravit aby bylo dostatek paliva abych nemusel zase ořezávat okolní stomy.
Nedělejte si z Předsedy legraci jinak nám táborák zakáže.Tentokrát se ale musí táborák pořádně připravit aby bylo dostatek paliva abych nemusel zase ořezávat okolní stomy.
A né že budete zase rozbýjet židle víte jak to dopadlo minule ale bude zase sranda
A né že budete zase rozbýjet židle víte jak to dopadlo minule :-)))):-)))) ale bude zase sranda :palec:palec:palec
Já myslim, že ta židle nebyl zas takovej problém.... Vyřešilo se to jednoduše a v klidu. Ale prča to byla jak to chrouplo
Já myslim, že ta židle nebyl zas takovej problém.... Vyřešilo se to jednoduše a v klidu. Ale prča to byla jak to chrouplo :-D :palec
Min kytaru dovezu,takže myslim že to půjde...jen doufám,že tam bude dost zpívajících:-D
Min kytaru dovezu,takže myslim že to půjde:-D...jen doufám,že tam bude dost zpívajících::nevim:nevim:nevim:nevim-D
Kytara by byla super a vloni dokonce někdo mluvil o base, což by byl uplnej nářez. Já jako milovník Country a trampské hudby nejsem proti A co se týče zpěvu, tak moje hlasitost je přímo úměrná objemu vypitýho piva
Kytara by byla super a vloni dokonce někdo mluvil o base, což by byl uplnej nářez. Já jako milovník Country a trampské hudby nejsem proti :palec A co se týče zpěvu, tak moje hlasitost je přímo úměrná objemu vypitýho piva :-D
Tož tedy basu jsem sliboval minulý sraz já, jestli se domluvíme, mohu dovézt a přidat pár nižších doprovodných tónů.
Tož tedy basu jsem sliboval minulý sraz já, jestli se domluvíme, mohu dovézt a přidat pár nižších doprovodných tónů.:-p:-d
No doufám Médi,že se pochlapíš a přijedeš s celou kapelou.To potom bude mazec...
:-dNo doufám Médi,že se pochlapíš a přijedeš s celou kapelou.To potom bude mazec...:-)))):-d