My jeli na chvostu a krapet jsme to popoháněli. ( ..a taky jsme trápili toho cyklistu splodinami!)
My jeli na chvostu a krapet jsme to popoháněli. ( ..a taky jsme trápili toho cyklistu splodinami:-))!)
Jo tak ten cyklista byl dobrej Při poslední zastávce nás opět dohnal, a když jsem mu říkal"Se nás nezbavíte co.." tak něco nesrozumitelného zavrčel..
Jo tak ten cyklista byl dobrej:-)))) Při poslední zastávce nás opět dohnal, a když jsem mu říkal"Se nás nezbavíte co.." tak něco nesrozumitelného zavrčel..:-p
Přátelé, organizační výbor Křivonoska 2010 se dohodl na pokračovaní v tradice jarních srazů. K rozhodnutí přispěl i Váš zájem o další sraz. (Díky všem za vyplnění ankety) Tak tedy, kdo bude chtít přijet opět, kdo nemohl letos nebo přijede poprvé - Křivonoska 2011 má termín 20. - 22.5.2011 Prosím zapsat do diářů.
Přátelé, organizační výbor Křivonoska 2010 se dohodl na pokračovaní v tradice jarních srazů. :-d K rozhodnutí přispěl i Váš zájem o další sraz. (Díky všem za vyplnění ankety):palec Tak tedy, kdo bude chtít přijet opět, kdo nemohl letos nebo přijede poprvé - Křivonoska 2011 má termín 20. - 22.5.2011:-d Prosím zapsat do diářů.:-d
Přátelé, organizační výbor Křivonoska 2010 se dohodl na pokračovaní v tradice jarních srazů. K rozhodnutí přispěl i Váš zájem o další sraz. (Díky všem za vyplnění ankety) Tak tedy, kdo bude chtít přijet opět, kdo nemohl letos nebo přijede poprvé - Křivonoska 2011 má termín 20. - 22.5.2011 Prosím zapsat do diářů.
Super.
A jak teda vlastně dopadla anketa?
Super. :-))))
A jak teda vlastně dopadla anketa?
ted koukam ze vsichni mame stejnou spotrebu - jak to je mozne kdyz sme tam jeste nic nezadali?
pokud se neco nestane dojedem i se psem a dcerou:palec
ted koukam ze vsichni mame stejnou spotrebu - jak to je mozne kdyz sme tam jeste nic nezadali?
Tak to je super, budem rádi.
add spotřeba - No trochu to blbne (případ pro admina)
Tak to je super, budem rádi. :-)
add spotřeba - No trochu to blbne:-p (případ pro admina)
čauky Citroenáři,jelikož jste nám jako "Organizační složce" dali opět plnou důvěru k pořádání dalšího srazu,tak budeme se opět na Vás těšit a to již na 3.srazu Křivonoska 2011.link.
čauky Citroenáři,jelikož jste nám jako "Organizační složce" dali opět plnou důvěru k pořádání dalšího srazu,tak budeme se opět na Vás těšit a to již na 3.srazu Křivonoska 2011:palechttp://www.citroen-club.eu/srazy/show=285858
Do nejbližší události zbývá:
6574707 dní, 2 hodiny, 13 minut, 58 sekund
20.5.20011 Křivonoska 2011
tak to se teda nacekame
koukam na nejblizsi udalost
tak to se teda nacekame :-))))
tak to se teda nacekame
Jj, z legrace jsem si to sčotnul taky a vyslo mi to zhruba stejne Ale snad se dožijem.
Jj, z legrace jsem si to sčotnul taky a vyslo mi to zhruba stejne :-D :-)))) Ale snad se dožijem. :-))
Ja vim ale co kdyby tam byla chybka a byl to jiny rok? Tak jsem si to sčotnul.
Ja vim:-) ale co kdyby tam byla chybka a byl to jiny rok?:-)))) Tak jsem si to sčotnul. ;-)
Omlouvám se má chyba, - Nějak se mi do roku přitulila ještě jedna nula.
:-)))) Omlouvám se má chyba, - :nevim Nějak se mi do roku přitulila ještě jedna nula. :-p
šéfe mám tip na jízdu zručnosti na příští sraz: .link.
a to jsem fakt nic nepila
šéfe mám tip na jízdu zručnosti na příští sraz:
http://www.youtube.com/watch?v=A2FpIypzonI
a to jsem fakt nic nepila :-)))):-)))):-))))
V obou případech si myslím, že když nám půjčíš autíčko, tak že to nebude problém.
V obou případech si myslím, že když nám půjčíš autíčko, tak že to nebude problém. :palec :-)) :-))))
Adko, jako inspirace mě zaujalo :
- Skokánky, místo platových kanystrů kovové barely, a na otáčce postavený vůz. To bychom mohli losovat, čí auto to bude.
Ne vážně, tady je vidět jak brutální je C4-WRC vůz..
Adko, jako inspirace mě zaujalo :
- Skokánky, místo platových kanystrů kovové barely, a na otáčce postavený vůz. To bychom mohli losovat, čí auto to bude.:-))))
Ne vážně, tady je vidět jak brutální je C4-WRC vůz..:palec
Dobrý nápad, mohli bychom tam postavit nějakého veterána, třeba to DS, anebo vůz vítěze pátečního testu!
Dobrý nápad, mohli bychom tam postavit nějakého veterána, třeba to DS, anebo vůz vítěze pátečního testu!:-)))):palec