Nemůžu ještě nenapsat příspěvek Příjezd byl super... líbilo se mi to,že nás sám předseda(král) s chotí a dalšími přivátali.to je za bod.Areál moc pěknej,a myslim si že i v krásném místě.Za další se mi líbilo to,že bylo hafo soutěží,a hlavně to,že byl i syn spokojen,protože dostal na bráně hned kokino .a teď vážně.Bylo to opravdu fajn.Nadával jsem ,a myslim si,že ne nakonec sám na čumku,ale nakonec jsem si řekl..ty vole takhle dokonale připravenou čumku to dalo asi fakt makačku..takže čumka 10 bodů..jenříkám..bylo by fajn začít spanilkou a z toho bodu rozjet čumku..a tu malinko zkrátit,protože jet to s CX GTi Turbo 2,tak tankuju 2x plnou nejde o dálku,ale to zastavování a rozjíždění a furt..hele támhle je ta brána..otočto!!-ne to není ona a zas otočit Jinak si myslim,že atmošku jsme udělali i hodně My učastníci a to je ono..parta uplně dokonalá Mrzí mě, že Karaoke nedopadlo kvůli počasí,ale i tak si myslim,že to bylo moc fajn.Poznal jsem lidi,který jsou fakt kousci, jako třeba Fantomas, nebo Xsařitel a jirka mika osobně Mário ve vedlejší chatce a taky Pepan. -Pepane pšt to dítě řve protože řveš ty..Tak jsem ty kráááávo tu xantii ..a jelo to dál ..Nebo Filipe chceš pivo? ne já mám ješt Frisco..tak já ymněnim kozla za Gambáče..Ok ale dejmi za kozla Frisco ..tak jo ......Raní vzbuzení Motorovou pilou taky fajn,ale tak nějak chatka nejblíž ohniště,tak jsem si říkal,že dělaj dřevo Předjet na čumce 4 auta,a nekterý i 3x tak dobrý Simču zadržující moč v autě a křcící ty vole Jirko..tady je to všechno pod kamerama ...nebo červená!!!!! kde?? Byla nebo Jirka Mika na náměstí u kašny...3li 3 mladí romové cca 10 le..a Jirka..Ty jo kluci Vy jste ale černý za další..Jsem rád,že jsem po 2 letech viděl Drahušku..musim říct,že je krásnější a krásnější - Já bejt o 2 roky mladší tak nevim a Petris se umí i smát no a taky musim poděkovat Kačence,že nás dovezla tak v pořádku jak jsme přijeli ...Celkově super..a těším se na další ročník..CX GTi Turbo 2, že Zqwax
Nemůžu ještě nenapsat příspěvek :-)Příjezd byl super... :-)líbilo se mi to,že nás sám předseda(král) s chotí a dalšími přivátali.:-)to je za bod.Areál moc pěknej,a myslim si že i v krásném místě.Za další se mi líbilo to,že bylo hafo soutěží,a hlavně to,že byl i syn spokojen,protože dostal na bráně hned kokino :D.a teď vážně.Bylo to opravdu fajn.Nadával jsem ,a myslim si,že ne nakonec sám na čumku,ale nakonec jsem si řekl..ty vole takhle dokonale připravenou čumku to dalo asi fakt makačku..takže čumka 10 bodů..jenříkám..bylo by fajn začít spanilkou a z toho bodu rozjet čumku..a tu malinko zkrátit,protože jet to s CX GTi Turbo 2,tak tankuju 2x plnou :-D nejde o dálku,ale to zastavování a rozjíždění a furt..hele támhle je ta brána..otočto!!-ne to není ona :-D a zas otočit :-D Jinak si myslim,že atmošku jsme udělali i hodně My učastníci a to je ono..parta uplně dokonalá :-DMrzí mě, že Karaoke nedopadlo kvůli počasí,ale i tak si myslim,že to bylo moc fajn.Poznal jsem lidi,který jsou fakt kousci, jako třeba Fantomas, nebo Xsařitel a jirka mika osobně :-D Mário ve vedlejší chatce :-D a taky Pepan. :-D-Pepane pšt to dítě řve protože řveš ty..Tak jsem ty kráááávo tu xantii ..a jelo to dál :-D..Nebo Filipe chceš pivo? ne já mám ješt Frisco..tak já ymněnim kozla za Gambáče..Ok ale dejmi za kozla Frisco ..tak jo :D......Raní vzbuzení Motorovou pilou taky fajn,ale tak nějak chatka nejblíž ohniště,tak jsem si říkal,že dělaj dřevo :-D Předjet na čumce 4 auta,a nekterý i 3x tak dobrý :D Simču zadržující moč v autě a křcící ty vole Jirko..tady je to všechno pod kamerama :-D...nebo červená!!!!! kde?? Byla :D:D:D nebo Jirka Mika na náměstí u kašny...3li 3 mladí romové cca 10 le..a Jirka..Ty jo kluci Vy jste ale černý :D:D:D:D za další..Jsem rád,že jsem po 2 letech viděl Drahušku..musim říct,že je krásnější a krásnější - Já bejt o 2 roky mladší tak nevim :-D a Petris se umí i smát :-D no a taky musim poděkovat Kačence,že nás dovezla tak v pořádku jak jsme přijeli ;-)...Celkově super..a těším se na další ročník..CX GTi Turbo 2, že Zqwax:palec
Prosím,kdo má ještě nějaké fotečky a chce je dát na club,tak je tu od Petrise odkaz,kam je můžete vkládat.Jinak jste byli super lidičky,bude mi ctí se s Vámi opět znovu setkat.
Pár svých dodám někdy během tohohle týdne.
Pár svých dodám někdy během tohohle týdne.
Výsledky soutěží zde: .link.
Fotky můžete vkládat do galerie: .link. Díky
.link. dávám odkaz od LukášeH ,maličko něco ze spanilé jízdy na JE Temelín
http://www.youtube.com/watch?v=cEdStTCCasA....také dávám odkaz od LukášeH ,maličko něco ze spanilé jízdy na JE Temelín:palec:palec
Vím že to sem nepatří,ale je to teď nejsledovanější téma. Přátelé na FB mě už nenajdete..ničí mi to život a myslim to vážně,takže pouze tady Děkuji
Vím že to sem nepatří,ale je to teď nejsledovanější téma. Přátelé na FB mě už nenajdete..ničí mi to život a myslim to vážně,takže pouze tady Děkuji ;-)
Jo letos se páteční kalba povedla zrovna tak jako celej sraz...... Takže všem díky
Jo letos se páteční kalba povedla zrovna tak jako celej sraz...... Takže všem díky :-)
Vím že to sem nepatří,ale je to teď nejsledovanější téma. Přátelé na FB mě už nenajdete..ničí mi to život a myslim to vážně,takže pouze tady Děkuji
Jirko, jako čerstvě korunovaný král (tímto ještě jednou díky za symboly moci ) Tě vítám zpět v království citroenářů bez rozdílu "typové" víry! Je smutné, že v králoství "ksichtoknihy" Ti nemohli vytvořit ten správný domov.
Jirko, jako čerstvě korunovaný král (tímto ještě jednou díky za symboly moci:-d ) Tě vítám zpět v království citroenářů bez rozdílu "typové" víry!;-):-)))) Je smutné, že v králoství "ksichtoknihy" Ti nemohli vytvořit ten správný domov.:-p
Můj domov je přeci zde u vás navíc si chystejte datumi na rok 2011...chystám se převzít do vl. rukou Citroen klub Praha, který tak zdárně někteří pošuci zatratili a zakopali Budeme Vás tak moci pozvat do Krás Našich východních čech
Můj domov je přeci zde u vás ;-) :-P navíc si chystejte datumi na rok 2011...chystám se převzít do vl. rukou Citroen klub Praha, který tak zdárně někteří pošuci zatratili a zakopali ;-)Budeme Vás tak moci pozvat do Krás Našich východních čech ;-)
jo taky jsem teď hlídal..už jsem zapomněl jak se úpřebaluje a jinak spanilka výborná
:-D jo taky jsem teď hlídal..už jsem zapomněl jak se úpřebaluje :-D a jinak spanilka výborná :D
Tak to bylo opravdu "malinko" ze spanilky Ja zadne videjko nemam, nejakych par fotek nahraju jenom co najdu zašantročený foťák, mám ma návštěvě dvouletou neteř a asi jsem málo hlídal.
njn...já chápu ,že to je nic moc ale aspon to"málo".Lidičky to opravdu jsme s Bubem jediný co jsme tu dali do galerie fotečky ze srazu???Tomu nevěřím,zkuste se víc snažit nám ukázat i svoje foto díla.Já chápu ,že včera to nešlo,hráli jsme o zlato,ale dneska se výmluvy neberou-takže se snažte.....Prosím Verču Hermionovouaby nám všem poskytla odkaz na své videjko ze spanilky,kde Médi vyvádí opět "své"psí kusy s kačenkou
njn...já chápu ,že to je nic moc ale aspon to"málo".Lidičky to opravdu jsme s Bubem jediný co jsme tu dali do galerie fotečky ze srazu???:-pTomu nevěřím,zkuste se víc snažit nám ukázat i svoje foto díla.Já chápu ,že včera to nešlo,hráli jsme o zlato,ale dneska se výmluvy neberou-takže se snažte.....:palec:palec:palec:palecProsím Verču Hermionovou:-)))):-))))aby nám všem poskytla odkaz na své videjko ze spanilky,kde Médi vyvádí opět "své"psí kusy s kačenkou:-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-))))
jéééé taky chci vidět jinak se omlouvám,ale mě se už foťák nikam nevešel
jéééé taky chci vidět :-D jinak se omlouvám,ale mě se už foťák nikam nevešel :-D:-))))
Ani já nefotím, bo mi to nepůjčí. Sem tam něco smažu, tak už se mi halt něvěří, no!
:-)) Ani já nefotím, bo mi to nepůjčí. Sem tam něco smažu, tak už se mi halt něvěří, no!:nevim:-))))
Vědel jsem proč do "ksichtoknihy" nelezt.Skoro se u mě dostavilo nutkání i přes nechuť se tam registrovat ale ted už vím že nemusím zevlovat všude.
Vědel jsem proč do "ksichtoknihy" nelezt.Skoro se u mě dostavilo nutkání i přes nechuť se tam registrovat ale ted už vím že nemusím zevlovat všude.
Děkuji Martině,Bubovi,Bewovi za krásné fotečky,doufám,že nám i ostatní ukáží co vyfotili.....Některé fotečky jsou opravdu nádherný..třeba takový jak nám předseda usíná u ohníčku,a taky krásné společné foto...
Děkuji Martině,Bubovi,Bewovi za krásné fotečky,doufám,že nám i ostatní ukáží co vyfotili.....Některé fotečky jsou opravdu nádherný:-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-))))..třeba takový jak nám předseda usíná u ohníčku,a taky krásné společné foto...:-d:-d:-d:-d
Tak jsem nahrál zopár svých obrázků bohužel jsem zjistil že sem nějakou chybou dost fotek ze své produkce ztratil.
Tak jsem nahrál zopár svých obrázků bohužel jsem zjistil že sem nějakou chybou dost fotek ze své produkce ztratil.
Ahojky jsme rádi že jsme vás všechny poznali, už se těšíme na další srazek.Fotečky se moc povedly a pokusím se dát také nějaké
Ahojky jsme rádi že jsme vás všechny poznali, už se těšíme na další srazek.Fotečky se moc povedly a pokusím se dát také nějaké:palec