Zákon padajícího hovna..umeju v 5 ráno kachnu..letim pro projektor do Pardubic,a samozřejmě zmoknu až na plech kruciprdel takže beru belík a hadru sebou tradičně Drahuše
no jasně že sem autí nedomyl a začalo lejt takže odjezd malinko odkládám asi tak na 14 hod z domu.A kybl s mycíma prostředkama beru taky
no jasně že sem autí nedomyl a začalo lejt takže odjezd malinko odkládám asi tak na 14 hod z domu.A kybl s mycíma prostředkama beru taky
Aktuální stav počasí:
jasno až zataženo.Momentálně beze srážek.Ale z okna nevidím.Na teploměru 14st.C.
To poslední je fakt pravda.
Hlavně, že bude sranda, ne?
Aktuální stav počasí:
jasno až zataženo:nevim.Momentálně beze srážek.Ale z okna nevidím:-p.Na teploměru 14st.C.
To poslední je fakt pravda.
Hlavně, že bude sranda, ne?
Tak s vykloubeným ramenem, límcem kolem krku, bez BX, ale přece jen jedu!!! Teď jsem volal TondoviBX a prej se k nim můžu přisrat! Beru škaredýho služebáka německý výroby a vyrážím za ním.
Tak s vykloubeným ramenem, límcem kolem krku, bez BX, ale přece jen jedu!!! Teď jsem volal TondoviBX a prej se k nim můžu přisrat!:-) Beru škaredýho služebáka německý výroby a vyrážím za ním.
Tak hlásím, že jsem zrovna přijela domu z menší návštěvy Křivonosky, zejtra samo jedu zase. Vypadá to dobře, aut už teď bylo dost, takže kdo ještě váhá, ať přestane a zejtra přijede
Tak hlásím, že jsem zrovna přijela domu z menší návštěvy Křivonosky, zejtra samo jedu zase. Vypadá to dobře, aut už teď bylo dost, takže kdo ještě váhá, ať přestane a zejtra přijede:palec
Aktuální zpravodajství:
dnes dorazilo 22 aut, s tím, že poslední dorazil Hermi, který si ještě udělal prohlídku večerními Českými Budějovicemi.
Úvodní test vyhrál ZQWAXX a druhý byl JIRKA se svým psem.
Vše probíhá bez problémů a i počasí se umoudřilo.
Takže se na Vás těšíme v sobotu.
Za tým pořadatelů pod pečlivým vedením Petrise MIG.
Aktuální zpravodajství:
dnes dorazilo 22 aut, s tím, že poslední dorazil Hermi, který si ještě udělal prohlídku večerními Českými Budějovicemi.
Úvodní test vyhrál ZQWAXX a druhý byl JIRKA se svým psem.
Vše probíhá bez problémů a i počasí se umoudřilo.
Takže se na Vás těšíme v sobotu.
Za tým pořadatelů pod pečlivým vedením Petrise MIG.:palec
Ještě jedno auto dorazí v neděli ráno až majitelka dopracuje přeji Vám moc hezký den, všem na čumku držim palce a přeji krásné počasíčko
Ještě jedno auto dorazí v neděli ráno až majitelka dopracuje :-d přeji Vám moc hezký den, všem na čumku držim palce a přeji krásné počasíčko :palec
Takže se hlásím ze srazu na Křivonosce, probudili jsme se do slunného rána a vypadá to, že bude pěkné počasí. Očekáváme příjezd ostatních aut a započneme soutěžní klání. Včera večer proběhla vědomostní soutěž a překvapení se nekonalo.
Takže se hlásím ze srazu na Křivonosce, probudili jsme se do slunného rána a vypadá to, že bude pěkné počasí. Očekáváme příjezd ostatních aut a započneme soutěžní klání. Včera večer proběhla vědomostní soutěž a překvapení se nekonalo.:-)))):-)))):-))))
Prosím Vás, někd jsem tam ztratila tužku na dotykovou nokii, je to ca 1 x 3 cm plastový se špičkou, tak kdyby jste na to narazili, tak je to moje. Jirko, mrkni dyžtak jestli se nevydrncala v kachně, měla jsem mobil položenej v tý poličce nad radiem. Díky všem. Jinak sraz byl pěknej, ale pro mě je ze všeho největší zážitek jízda kachnou, tak zase na viděnou
Prosím Vás, někd jsem tam ztratila tužku na dotykovou nokii, je to ca 1 x 3 cm plastový se špičkou, tak kdyby jste na to narazili, tak je to moje. Jirko, mrkni dyžtak jestli se nevydrncala v kachně, měla jsem mobil položenej v tý poličce nad radiem. Díky všem. Jinak sraz byl pěknej, ale pro mě je ze všeho největší zážitek jízda kachnou, tak zase na viděnou:palec
Tak megane a Martina TEAM ( od Hujerojc) už máme skoro vybaleno, na sraz dorazili noví skvělí lidičky. Rádi jsme vás poznali a děkujeme všem za spolupráci při plnění úkolů.
Tak megane a Martina TEAM ( od Hujerojc) už máme skoro vybaleno, na sraz dorazili noví skvělí lidičky. Rádi jsme vás poznali a děkujeme všem za spolupráci při plnění úkolů.:palec:palec:palec
Taky už jsme dorazili domu.Vybaleno máme,tak zkouším dát nějaké video na You tube tak mi držte palce ať se to povede.jinak sraz byl super,už se těším na příští.
Taky už jsme dorazili domu.Vybaleno máme,tak zkouším dát nějaké video na You tube tak mi držte palce ať se to povede.jinak sraz byl super,už se těším na příští.
Výsledky soutěží zde: .link.
Fotky můžete vkládat do galerie: .link. Díky
Výsledky soutěží zde: http://www.citroen-club.eu/showpic.php?cc=37842866&cmain=83737964&oid=37848551&clang=cz ;-)
Fotky můžete vkládat do galerie: http://www.citroen-club.eu/page/kod-70/cmain-83737964/cc-37842866.html Díky :-)
Jsme doma a ve zdraví..Kachna jede 135km/h(pak už jde driftem ) a předjel jsem do KOPCE!!!! Sharana s karavanem..nezkutečný blaho..Jinak luxus..neskutečná sranda..neskutečná bolest za krkem ze spaní na zemi,když mladej musel bejt na posteli a neskutečně se těšim na rok 2011
Jsme doma a ve zdraví..Kachna jede 135km/h:-)))):-))))(pak už jde driftem ):D:D a předjel jsem do KOPCE!!!! Sharana s karavanem..nezkutečný blaho..Jinak luxus..neskutečná sranda..neskutečná bolest za krkem ze spaní na zemi,když mladej musel bejt na posteli :D a neskutečně se těšim na rok 2011:palec
Tak jsem právě před chvílí dobrzdil bezpečně doma na dvorku. Teď vybalit a pak chvíli relaxu po cestě. Každopádně velké díky Petrisovi, Drahuši, celemu organizačnímu týmu a účastníkům. Už teď se těším na příští srazík.
Tak jsem právě před chvílí dobrzdil bezpečně doma na dvorku. :-)))) Teď vybalit a pak chvíli relaxu po cestě. Každopádně velké díky Petrisovi, Drahuši, celemu organizačnímu týmu a účastníkům. Už teď se těším na příští srazík. :-)
Carlossi ...moc děkujem za linky,opravdu je nádhera se na některé lidičky s radostí koukat jak ovládají řízení autíčka
:palecCarlossi ...moc děkujem za linky,opravdu je nádhera se na některé lidičky s radostí koukat jak ovládají řízení autíčka:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-))))
Omlouvám se že se hlásím až ted ale měl jsem doma návštěvu a práci takže až ted. Domů jsem dorazil cca ve 13.4.Celý srazík jsem si užil i když včera v čumce jsem měl chvilku kdy jsem to chtěl zabalit.Jasně že příští rok pojedu také. A proto jedna otázka na Petrisovo TEAM bude ve stejné termínu?. Samozřejmě že Vám patří veliké DÍKY za přípravu tak skvělé akcičky ještě jednou DÍKY. A mému miny teamu se v hlavách rodí srazíček nejspíše v pro nás tradičním termínu první víkend v prosinci.Takže si prosím kdo chcete dojet udělejte poznámečku v kalendáři. Během následujících týdnů vše promyslím a do konce prázdnin vyhlásím.
Omlouvám se že se hlásím až ted ale měl jsem doma návštěvu a práci takže až ted. Domů jsem dorazil cca ve 13.4.Celý srazík jsem si užil i když včera v čumce jsem měl chvilku kdy jsem to chtěl zabalit.Jasně že příští rok pojedu také. A proto jedna otázka na Petrisovo TEAM bude ve stejné termínu?. Samozřejmě že Vám patří veliké DÍKY za přípravu tak skvělé akcičky ještě jednou DÍKY. A mému miny teamu se v hlavách rodí srazíček nejspíše v pro nás tradičním termínu první víkend v prosinci.Takže si prosím kdo chcete dojet udělejte poznámečku v kalendáři. Během následujících týdnů vše promyslím a do konce prázdnin vyhlásím.:-):-):-)
Výsledky soutěží zde: .link.
Fotky můžete vkládat do galerie: .link. Díky
Prosím,kdo má ještě nějaké fotečky a chce je dát na club,tak je tu od Petrise odkaz,kam je můžete vkládat.Jinak jste byli super lidičky,bude mi ctí se s Vámi opět znovu setkat.
Prosím,kdo má ještě nějaké fotečky a chce je dát na club,tak je tu od Petrise odkaz,kam je můžete vkládat.Jinak jste byli super lidičky,bude mi ctí se s Vámi opět znovu setkat.:palec:palec