Tak podivej..CX mi leží bez čerpadla,takže smůla Xantií jsem tátovi odmítnul,že se chci přijet ukázat něčím hezkým,a tak jsem zvolil Kachnu.Jelikož nemůžu stále sehnat stříbrné sedlářské nýty na střechu,tak jsem se ptal na zálohu na xantii.Jó hochu řekl jsi že jedeš Kachnou,tak jsem s tím počítal a jedem do Prahy Xantíí no tak jsem se jal oživovat Ax krteré jsem přivezl z lakovny..Jelikož nemá STK,tak jsem to zabil..TakžeJdu shánět nýty na střechu,aby mi nekapalo na maják
To Petris: Pokud si slečna pomocí svých rukou ve velkém vedru sundá podprsenku, co zbyde???To snad jsou venkovní objekty ne???
Jinak jedu se synem,takže nemusíte mít strach
Tak podivej..CX mi leží bez čerpadla,takže smůla :-D Xantií jsem tátovi odmítnul,že se chci přijet ukázat něčím hezkým,a tak jsem zvolil Kachnu.Jelikož nemůžu stále sehnat stříbrné sedlářské nýty na střechu,tak jsem se ptal na zálohu na xantii.Jó hochu řekl jsi že jedeš Kachnou,tak jsem s tím počítal a jedem do Prahy Xantíí :-( no tak jsem se jal oživovat Ax krteré jsem přivezl z lakovny..Jelikož nemá STK,tak jsem to zabil..TakžeJdu shánět nýty na střechu,aby mi nekapalo na maják :D
To Petris: Pokud si slečna pomocí svých rukou ve velkém vedru sundá podprsenku, co zbyde???To snad jsou venkovní objekty ne??? :-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-))))
Jinak jedu se synem,takže nemusíte mít strach :nevim:palec:-)))):-)))):-))))
No tak to je něco, mít k dispozici tolik aut... tak snad ty nýty seženeš, když ne ty nerez, tak alespoň plastový, ne?
Já bych doma našel pár měděných, ale ty jdou v dešti dozelena!
No tak to je něco, mít k dispozici tolik aut... tak snad ty nýty seženeš, když ne ty nerez, tak alespoň plastový, ne?:palec:-)))):-))))
Já bych doma našel pár měděných, ale ty jdou v dešti dozelena!:nevim:-)
Jěště bych všechny ráda poprosila o velmi shovívavé komentáře vůči mé Limetce, aby se nelekla a nepostavila si Řídící jednotku a já nemusela domů na špagátu. Není to žert, ona prostě tak funguje.
Jěště bych všechny ráda poprosila o velmi shovívavé komentáře vůči mé Limetce, aby se nelekla a nepostavila si Řídící jednotku a já nemusela domů na špagátu. Není to žert, ona prostě tak funguje. :palec
S hlubokým zármutkem v srdci a slzou na krajíčku vám chci oznámit, že dnes kolem 17. hodiny v Písku zemřelo a do Citroen nebe putovalo moje milované BX. Stalo se tak proto, že jistý pán jel na červenou a urazil mi od zadních dveří celý bok. Dále jsme byli odmrštěni na druhou stranu ulice, kde jsme narazili celým zadkem do semaforu, který putoval kamsi k zadním sedačkám. První myšlenka, co mě napadla, byla: A co sraz???
Kdo dědouška znal, ať prosím uctí jeho památku na srazu aspoň deseti vteřinami ticha, zaslouží si to. Ach jo... Až se z toho psychicky proberu, najdete fotky v mém profilu...
S hlubokým zármutkem v srdci a slzou na krajíčku vám chci oznámit, že dnes kolem 17. hodiny v Písku zemřelo a do Citroen nebe putovalo moje milované BX. Stalo se tak proto, že jistý pán jel na červenou a urazil mi od zadních dveří celý bok. Dále jsme byli odmrštěni na druhou stranu ulice, kde jsme narazili celým zadkem do semaforu, který putoval kamsi k zadním sedačkám. První myšlenka, co mě napadla, byla: A co sraz???:-((((
Kdo dědouška znal, ať prosím uctí jeho památku na srazu aspoň deseti vteřinami ticha, zaslouží si to. Ach jo... Až se z toho psychicky proberu, najdete fotky v mém profilu...
První myšlenka, co mě napadla, byla: A co sraz???
Spíš tě mělo napadnout - jsem rád, že se živej vrátím domů....... auto vem čert, i když si ho měl rád, hlavně že tě uchránilo - čest jeho památce
První myšlenka, co mě napadla, byla: A co sraz???
Spíš tě mělo napadnout - jsem rád, že se živej vrátím domů....... auto vem čert, i když si ho měl rád, hlavně že tě uchránilo - čest jeho památce
Hele musíš si říkat, 'Jo jsme živí a zdraví...ukáš mám obě nohy a ruce?
dobrý..a ve finále? Díky můj 4koloví miláčku,že jsi mě ochránil a položil svůj život za můj....a tobě bože děkuju za to, že mi nešvihlo v kouli a nejsem fanda do Škodovek
Hele musíš si říkat, 'Jo jsme živí a zdraví...ukáš mám obě nohy a ruce?
dobrý..a ve finále? Díky můj 4koloví miláčku,že jsi mě ochránil a položil svůj život za můj....a tobě bože děkuju za to, že mi nešvihlo v kouli a nejsem fanda do Škodovek :D
Vážení,ráda bych upozornila,že letos mi byla od našeho předsedy přidělena funkce "výběrčí vleznýho"tak jestli Vás všechny ,kdo se k nám chystáte na sraz můžu požádat ,aby jste mi těch 200kč dávali přesně Nerada bych viděla nějakýho " Masaryka a Boženu"Moc vám děkuji
Vážení,ráda bych upozornila,že letos mi byla od našeho předsedy :-d přidělena funkce "výběrčí vleznýho":-)))):-)))):-))))tak jestli Vás všechny ,kdo se k nám chystáte na sraz můžu požádat ,aby jste mi těch 200kč dávali přesně:palec Nerada bych viděla nějakýho " Masaryka a Boženu"Moc vám děkuji:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d
Tak ode mě je opravdu nečekej,protože ty mám připravený 3 a to pro Kučeru za čerpadlo
Tak ode mě je opravdu nečekej,protože ty mám připravený 3 a to pro Kučeru za čerpadlo :D
Jinak už po třetí vylejzám z podauta a vypínám připomínku Křivonoska!!! Zobrazit detaily- Vole to je zejtra ,víš že jseš takovej debil,že jseš schopnej na to zapoomenout
Jinak už po třetí vylejzám z podauta a vypínám připomínku Křivonoska!!! Zobrazit detaily- Vole to je zejtra ,víš že jseš takovej debil,že jseš schopnej na to zapoomenout :D
Honzo, viděla jsem fotky, to musela bejt šlupa, ale jestli chceš tak přijeď zejtra ke mě s Tondou, nějaký auto Ti na pátek půjčím ale musíš ho večer vrátit v původním stavu
Tak už jsem se chtěla nabídnout na tu čumku k Jirkovi, ale bohužel nenosím podprsenku, tak jsem z obliga, navíc by mi to Marťan asi stejně nepovolil
Honzo, viděla jsem fotky, to musela bejt šlupa, ale jestli chceš tak přijeď zejtra ke mě s Tondou, nějaký auto Ti na pátek půjčím:palec ale musíš ho večer vrátit v původním stavu;-)
Tak už jsem se chtěla nabídnout na tu čumku k Jirkovi, ale bohužel nenosím podprsenku, tak jsem z obliga, navíc by mi to Marťan asi stejně nepovolil:-d
Dnes jsem se synem vyrobil vlajku a dodělal jsem poslední komponent překvapení pro Předsedu..Drahuše bude vědět jako makám jak šroub.. a to ráno musim do Pardubic do kanclu odmontovat projektor no masakr!! Jinak Simčo já tě vezmu i bez sexu a podprsenka je lepší v šuplíku..nedá to tolik práce
Dnes jsem se synem vyrobil vlajku a dodělal jsem poslední komponent překvapení pro Předsedu..Drahuše bude vědět :D jako makám jak šroub..:D a to ráno musim do Pardubic do kanclu odmontovat projektor :D no masakr!! Jinak Simčo já tě vezmu i bez sexu :D a podprsenka je lepší v šuplíku..nedá to tolik práce :D:-)))):-)))):-)))):-)))):palec:palec:palec
Tak ted jdu vykoupat autí,dopakuju věci pak trochu vyšlechtím sebe a vyrážím.
Tak ted jdu vykoupat autí,dopakuju věci pak trochu vyšlechtím sebe a vyrážím.
Zákon padajícího hovna..umeju v 5 ráno kachnu..letim pro projektor do Pardubic,a samozřejmě zmoknu až na plech kruciprdel takže beru belík a hadru sebou tradičně Drahuše
Zákon padajícího hovna..umeju v 5 ráno kachnu..letim pro projektor do Pardubic,a samozřejmě zmoknu až na plech kruciprdel :D takže beru belík a hadru sebou tradičně Drahuše :D
Zákon padajícího hovna..umeju v 5 ráno kachnu..letim pro projektor do Pardubic,a samozřejmě zmoknu až na plech kruciprdel takže beru belík a hadru sebou tradičně Drahuše
njn...Médi,to jseš celej ty,jak jsem poznala už v Mohelnici,ty tu Kachnu budeš pulírovat ještě na Křivým Nose...
njn...Médi,to jseš celej ty,jak jsem poznala už v Mohelnici,ty tu Kachnu budeš pulírovat ještě na Křivým Nose...:-d:-d:-d:-)))):-)))):-))))
Kdo volá??? né neprší tady....co zkůšaš?? jak zkůšaš? toš si blbí???
Kdo volá??? né neprší tady....co zkůšaš?? jak zkůšaš? toš si blbí???:-)))):-)))):-)))):palec