Vážení přátelé,ráda bych vás upozornila,že je zadaná od Petrise registrace na sraz roku 2010....více se dozvíte na sekci"Srazy".Určitě zase bude nějaké jednodenní setkání fandů,kamarádů a přátelů v zimě(jako bylo v prosinci minulého roku v Táboře).Kdo by věděl o nějakém místečku-kde by se mohlo setkání uskutečnit,budem rádi -když dohodíte nějakým odkazem.Moc děkuji...
Vážení přátelé:-d,ráda bych vás upozornila,že je zadaná od Petrise registrace na sraz roku 2010:palec....více se dozvíte na sekci"Srazy":palec.Určitě zase bude nějaké jednodenní setkání fandů,kamarádů a přátelů v zimě(jako bylo v prosinci minulého roku v Táboře):palec.Kdo by věděl o nějakém místečku:-)-kde by se mohlo setkání uskutečnit,budem rádi -když dohodíte nějakým odkazem.Moc děkuji...;-);-);-);-);-)
a co udělat třeba takhle takoví 2 srazy ročně a né jenom 1 je to jen nápad. Ale když to pude příští rok přijedu
a co udělat třeba takhle takoví 2 srazy ročně a né jenom 1 je to jen nápad. Ale když to pude příští rok přijedu
Nápad bych měl už sem ho trochu nastínil nedávno na chatu dělat jeden sraz tradiční tzn. na stejném místě v podobném nebo stejném termínu a s programen tak nějak obměňovaným(Křivonoska). A druhý nazval bych to asi putovní sraz který by se konal ke konci sezony v termínu dejme tomu druhý nebo třetí víkend v září a ten by mohl být každý rok jinde pokud se najde někdo kdo by se postaral o organizaci.Uznejme že v jednom človíčkovy je to nereálné a se zapojením rodiny se nedá všude počítat.Nápad v hlavě mám ale ted mám bohužel dosti nacpanej kalendář na to abych ho mohl rozvinout a za druhé nemám mančaft který by mi pomohl. Dám vědět až ověřím některé detaily jestli je vůbec reálné udělat to tak jak myslím. A samozřejmě že předvánoční jako byl vloni v Táboře který by se mohl také stěhovat. Na ten ředvánoční mám tip a to www.mochov.com mrkněte případně řekněte zajedu tam omrknu zjistím co bude třeba mám to za humny
Nápad bych měl už sem ho trochu nastínil nedávno na chatu dělat jeden sraz tradiční tzn. na stejném místě v podobném nebo stejném termínu a s programen tak nějak obměňovaným(Křivonoska). A druhý nazval bych to asi putovní sraz který by se konal ke konci sezony v termínu dejme tomu druhý nebo třetí víkend v září a ten by mohl být každý rok jinde pokud se najde někdo kdo by se postaral o organizaci.Uznejme že v jednom človíčkovy je to nereálné a se zapojením rodiny se nedá všude počítat.Nápad v hlavě mám ale ted mám bohužel dosti nacpanej kalendář na to abych ho mohl rozvinout a za druhé nemám mančaft který by mi pomohl. Dám vědět až ověřím některé detaily jestli je vůbec reálné udělat to tak jak myslím. A samozřejmě že předvánoční jako byl vloni v Táboře který by se mohl také stěhovat. Na ten ředvánoční mám tip a to www.mochov.com mrkněte případně řekněte zajedu tam omrknu zjistím co bude třeba mám to za humny
Rok 2010 je dááleko.. ale spíš bych něco podnikla na podzim, nějakou víkendovou akcičku mám něco v hlavě, Petris ví, tak se uvidí, jestli do toho půjde s náma
Rok 2010 je dááleko.. ale spíš bych něco podnikla na podzim, nějakou víkendovou akcičku :-) mám něco v hlavě, Petris ví, tak se uvidí, jestli do toho půjde s náma :palec
Prakticky souhlasím s Malým Vénou.Vsadil bych také na jeden tradiční,jeden posezonní,menšího rozsahu,a jednu malou šhůzi před vánoci.Samozřejmě chce to hlubší podporu členstva,a jejich podporu a souhlas.Já mohu nabídnout hudební produkci,zpěv,diskotéku,zkrátka vše kolem hudby,hlavně abych věděl kdy/kvůli termínu),a aby konečně byl můj personenwagen ve100% stavu
Prakticky souhlasím s Malým Vénou.Vsadil bych také na jeden tradiční,jeden posezonní,menšího rozsahu,a jednu malou šhůzi před vánoci.Samozřejmě chce to hlubší podporu členstva,a jejich podporu a souhlas.Já mohu nabídnout hudební produkci,zpěv,diskotéku,zkrátka vše kolem hudby,hlavně abych věděl kdy/kvůli termínu),a aby konečně byl můj personenwagen ve100% stavu
co se týče toho (putovního) srazu tak by to bylo moc fajn, člověk by alespoň poznal víc koutů naší hlíny.
co se týče toho (putovního) srazu tak by to bylo moc fajn, člověk by alespoň poznal víc koutů naší hlíny.
Boceli, jménem organizátorů (toho tradičního - K2010) tě berem:palec
Putovní by byl supr,uvidíme jestli se podaří klukům od Mělníka něco dohodnout a zorganizovat.
Putovní by byl supr,uvidíme jestli se podaří klukům od Mělníka něco dohodnout a zorganizovat.:palec
jo to by bylo moc fajn, já koukám tady kolem Brna, ale zatím nic co by vihovovalo našim rozměrům a potřebám.
jo to by bylo moc fajn, já koukám tady kolem Brna, ale zatím nic co by vihovovalo našim rozměrům a potřebám.
Putovní by byl supr,uvidíme jestli se podaří klukům od Mělníka něco dohodnout a zorganizovat.
Nevím, jestli něco z hovoru na Křivonosce nešlo mimo mě, ale s Jirkou jsme o tom mluvili a vzhledem k našemu časovému rozvrhu v létě se k pořádání srazu dostaneme nejdříve až v příštím roce. Každopádně něco by se vymyslet dalo, kolem Mělníka je rozhodně co k vidění, takže třeba něco dopadne
Nevím, jestli něco z hovoru na Křivonosce nešlo mimo mě, ale s Jirkou jsme o tom mluvili a vzhledem k našemu časovému rozvrhu v létě se k pořádání srazu dostaneme nejdříve až v příštím roce. Každopádně něco by se vymyslet dalo, kolem Mělníka je rozhodně co k vidění, takže třeba něco dopadne ;-)
Souhlasit můžeš s Mělnickem ale musí se najít mančaft kterej to uspořádá zatím takovej mančaft je pouze v Č.Budějovicích tudíž jistá je opět Křivonoska ve stejném termínu jako letos i příští rok a nejspíše i další roky v budoucnu.
Souhlasit můžeš s Mělnickem ale musí se najít mančaft kterej to uspořádá zatím takovej mančaft je pouze v Č.Budějovicích tudíž jistá je opět Křivonoska ve stejném termínu jako letos i příští rok a nejspíše i další roky v budoucnu.:-d
Zkuste zadat .link. , jsou tam všechny kempy v ČR i na Slovensku (co někdy jet až tam?? ), něco vyberte a pak budeme hlasovat.
Zkuste zadat http://www.dokempu.cz/ , jsou tam všechny kempy v ČR i na Slovensku (co někdy jet až tam??:-)))) ), něco vyberte a pak budeme hlasovat.;-)
Zkuste zadat .link. , jsou tam všechny kempy v ČR i na Slovensku (co někdy jet až tam?? ), něco vyberte a pak budeme hlasovat.
Nejdřív se musí najít někteří (sám to člověk nezvládne)!!!!kteří se ujmou organizování srazu,a ty si vyberou sami kde,a kdy se sraz bude konat.A pak je na každým jestli přijede nebo ne!Hlasování je Honzo o ničem,protože každýmu se líbí něco jiného.Křivonoska je zapykaná na příští rok,tam je organizace na nás.Ted pokud se toho někdo ujme,může zorganiizovat v zimě jednodenní setkání(nemusí to být v Jihočeském kraji),nebo třeba ve Středních Čechách.....Rádi s Petrisem přijedem.
Nejdřív se musí najít někteří (sám to člověk nezvládne)!!!!kteří se ujmou organizování srazu,a ty si vyberou sami kde,a kdy se sraz bude konat.A pak je na každým jestli přijede nebo ne!Hlasování je Honzo o ničem,protože každýmu se líbí něco jiného.Křivonoska je zapykaná na příští rok,tam je organizace na nás.:-dTed pokud se toho někdo ujme,může zorganiizovat v zimě jednodenní setkání(nemusí to být v Jihočeském kraji),nebo třeba ve Středních Čechách.:palec....Rádi s Petrisem přijedem.:-)
Nejdřív se musí najít někteří (sám to člověk nezvládne)!!!!kteří se ujmou organizování srazu,a ty si vyberou sami kde,a kdy se sraz bude konat.A pak je na každým jestli přijede nebo ne!Hlasování je Honzo o ničem,protože každýmu se líbí něco jiného.Křivonoska je zapykaná na příští rok,tam je organizace na nás.Ted pokud se toho někdo ujme,může zorganiizovat v zimě jednodenní setkání(nemusí to být v Jihočeském kraji),nebo třeba ve Středních Čechách.....Rádi s Petrisem přijedem.
Njn, v jižních Čechách bych o pár místech věděl, i bych mohl něco zamluvit, ale chtělo by to asi i jinde, abysme poznali i ty, co nemůžou kvůli dálce nebo nedostatku času přijet. Lidi, je tu někdo z jiných koutů země, který by mohl něco podobného zařídit? Třeba bych i pomohl při organizaci. Nejdřív se musí najít někteří (sám to člověk nezvládne)!!!!kteří se ujmou organizování srazu,a ty si vyberou sami kde,a kdy se sraz bude konat.A pak je na každým jestli přijede nebo ne!Hlasování je Honzo o ničem,protože každýmu se líbí něco jiného.Křivonoska je zapykaná na příští rok,tam je organizace na nás.:-dTed pokud se toho někdo ujme,může zorganiizovat v zimě jednodenní setkání(nemusí to být v Jihočeském kraji),nebo třeba ve Středních Čechách.:palec....Rádi s Petrisem přijedem.:-)
Njn, v jižních Čechách bych o pár místech věděl, i bych mohl něco zamluvit, ale chtělo by to asi i jinde:nevim, abysme poznali i ty, co nemůžou kvůli dálce nebo nedostatku času přijet. Lidi, je tu někdo z jiných koutů země, který by mohl něco podobného zařídit? Třeba bych i pomohl při organizaci.;-)
To je jasný že místo konání si musí vybrat organizátor( a jeho team) bo nemůžeme chtít aby organizátor jezdil někam daleko kvůli zařizování organizačních věcí (zajištění kempu, programu atd.)Vemte si kolikrát jen Petris psal že byl na kontrole v kempu a kolikrát dělal kontrolu čumky to nejde dělat aby tam musel organizátor dojíždět spousty Km
To je jasný že místo konání si musí vybrat organizátor( a jeho team) bo nemůžeme chtít aby organizátor jezdil někam daleko kvůli zařizování organizačních věcí (zajištění kempu, programu atd.)Vemte si kolikrát jen Petris psal že byl na kontrole v kempu a kolikrát dělal kontrolu čumky to nejde dělat aby tam musel organizátor dojíždět spousty Km:nevim
Zdravím všechny
Při svých muzikantských cestách jsem toho už nahrál dost a mohu doporučit několik míst jak na pořádání jednodenního srazu,tak na případný velký sraz 3 denní.
Napíšu Vám několik destinací a vy prosím vyberte kde by se Vám líbilo nejvíce.
Hotel Koldům Litvínov
Hotel Koliba Loučky u Litvínova
-------------------------------------
ATC OSEK
Všechny tyto destinace znám osobně, a mám tam velice dobré styky,mohu zařídit cokoliv,co by bylo potřeba,vyberte si prosím kde by se Vám to líbilo nejvíce já zařídím ostatní.Termín řekněme září?
Zdravím všechny
Při svých muzikantských cestách jsem toho už nahrál dost a mohu doporučit několik míst jak na pořádání jednodenního srazu,tak na případný velký sraz 3 denní.
Napíšu Vám několik destinací a vy prosím vyberte kde by se Vám líbilo nejvíce.
Hotel Koldům Litvínov
Hotel Koliba Loučky u Litvínova
-------------------------------------
ATC OSEK
Všechny tyto destinace znám osobně, a mám tam velice dobré styky,mohu zařídit cokoliv,co by bylo potřeba,vyberte si prosím kde by se Vám to líbilo nejvíce já zařídím ostatní.Termín řekněme září?
Jen pro zajímavost zde je taková mapička: .link.
jak je naše členstvo rozeseto. Použito PSČ (ZIP code) tak je umístění jen přibližné. Ale docela zajímavé pokrytí..
Doplněno: Boceliho návrhy jsou označeny žlutým připínáčkem
Jen pro zajímavost zde je taková mapička: http://maps.google.cz/maps/ms?hl=cs&ie=UTF8&msa=0&msid=105809275686327001328.00046bbd00b8a8ed19fcb&ll=49.50381,17.918701&spn=3.388821,13.886719&z=7
jak je naše členstvo rozeseto. Použito PSČ (ZIP code) tak je umístění jen přibližné. Ale docela zajímavé pokrytí..:-p
Doplněno: Boceliho návrhy jsou označeny žlutým připínáčkem :-)
Děkuji Petrisovi za připínáčky,já bohužel s netem moc nekamarádím
Zítra nahodím nějaké datum,zjistím volné termíny,ze své zkušenosti doporučuji Koliba Loučky,z důvodu poměrně velkého parkovište a komornější atmosféry.Pokud by nás bylo více než 20 lze objednat salonek, samozřejmě ubytování,atd.výborná kuchyně,atd.
Jinak trasa od Prahy na dálnici směr Teplice-Dubí-Osek-Litvínov-Loučky
Ostatní detaily zítra.
Petr
Děkuji Petrisovi za připínáčky,já bohužel s netem moc nekamarádím
Zítra nahodím nějaké datum,zjistím volné termíny,ze své zkušenosti doporučuji Koliba Loučky,z důvodu poměrně velkého parkovište a komornější atmosféry.Pokud by nás bylo více než 20 lze objednat salonek, samozřejmě ubytování,atd.výborná kuchyně,atd.
Jinak trasa od Prahy na dálnici směr Teplice-Dubí-Osek-Litvínov-Loučky
Ostatní detaily zítra.
Petr