V současně chvíli už je spoustu modelů aut doplněno (diky Petrisovi), ale dost jich ještě chybí a může se stát, že ten svůj nenajdete. V takovém případě prosím zanechte zprávu v tomto tématu. Děkujeme
V současně chvíli už je spoustu modelů aut doplněno (diky Petrisovi), ale dost jich ještě chybí a může se stát, že ten svůj nenajdete. V takovém případě prosím zanechte zprávu v tomto tématu. Děkujeme :-)
Ahoj.
Jsem na těchto stránkách chvilku ale v "Registr členů" postrádám typ vozidla CITROEN EVASION a určitě nás tady pár je... Pokud možno doklepni prosím.
S pozdravem JUCHA
Ahoj.
Jsem na těchto stránkách chvilku ale v "Registr členů" postrádám typ vozidla CITROEN EVASION a určitě nás tady pár je... Pokud možno doklepni prosím.
S pozdravem JUCHA
Pokud ho tam nekdo z kolegu jiz mezitim nepridal, tak Evasion tam je. Ovsem chybi mu motory, resp modely jake se vyrabely apod. Takze pro zacatek by stacilo kdyby jsi napsal ten tvuj a casem se to nejak posklada
Pokud ho tam nekdo z kolegu jiz mezitim nepridal, tak Evasion tam je. Ovsem chybi mu motory, resp modely jake se vyrabely apod. Takze pro zacatek by stacilo kdyby jsi napsal ten tvuj a casem se to nejak posklada :)
ano C4 na stupni vitezu tak se mi to liby jen tak dal ale jinak je to pekny jen at se to pomalu rozrusta.
ano C4 na stupni vitezu tak se mi to liby jen tak dal :D:D ale jinak je to pekny jen at se to pomalu rozrusta.
no jo, jenže je to nereálný, já tu mám zaregistrovanou jen Fialku a přitom toho máme víc, ale nechce se mi na každý auto dělat registr - bych Ti s tou tabulkou pěkně zamávala
no jo, jenže je to nereálný, já tu mám zaregistrovanou jen Fialku a přitom toho máme víc, ale nechce se mi na každý auto dělat registr - bych Ti s tou tabulkou pěkně zamávala :nevim
no hele když to tak vezmeš C4 je tu sice nejvíc, ale když budeme na srazu tak se všicni budou koukat na jednu a u další se řeknou, to už sme viděly, kdežto u modelů které budou v nižším počtu (Xara Picasso se pozastaví na delší dobu. Takže co je lepší?
ale o tom to přece není, hlavní je že je nás tu tolik a že máme očem povídat.
no hele když to tak vezmeš C4 je tu sice nejvíc, ale když budeme na srazu tak se všicni budou koukat na jednu a u další se řeknou, to už sme viděly, kdežto u modelů které budou v nižším počtu (Xara Picasso :)) se pozastaví na delší dobu. Takže co je lepší?:-))))
ale o tom to přece není, hlavní je že je nás tu tolik a že máme očem povídat.:-)
no jo, jenže je to nereálný, já tu mám zaregistrovanou jen Fialku a přitom toho máme víc, ale nechce se mi na každý auto dělat registr - bych Ti s tou tabulkou pěkně zamávala
Musím se přidat, k mému miláčkovi přibylo v prosinci do mý početný rodiny aut ještě BX 1,8D a nejpíš nebude do konce roku jediný. Tonda BX má 3, kolik jich máš ty, Simčo? Myslím že je brzy trumfnem no jo, jenže je to nereálný, já tu mám zaregistrovanou jen Fialku a přitom toho máme víc, ale nechce se mi na každý auto dělat registr - bych Ti s tou tabulkou pěkně zamávala :nevim
Musím se přidat:-p, k mému miláčkovi přibylo v prosinci do mý početný rodiny aut ještě BX 1,8D a nejpíš nebude do konce roku jediný. Tonda BX má 3, kolik jich máš ty, Simčo? Myslím že je brzy trumfnem;-)
Ve svem profilu muzete mit kolik aut chcete
Staci jit v uzivatelskem menu do Uzivetelsky panel / Vozovy park, zde se vam zobrazi nastaveni vaseho soucasneho auta a v liste nad tim mate odkaz "Přidat další auto do registru." Kdyz na toto kliknete, prida se dalsi polozka a muzete vesele vyplnovat udaje
Ve svem profilu muzete mit kolik aut chcete :)
Staci jit v uzivatelskem menu do Uzivetelsky panel / Vozovy park, zde se vam zobrazi nastaveni vaseho soucasneho auta a v liste nad tim mate odkaz "Přidat další auto do registru." Kdyz na toto kliknete, prida se dalsi polozka a muzete vesele vyplnovat udaje ;)
Koukám že nás majitelů panskejch kočárů CX a XM zde mnoho neni. S nad se přidaj další Zdar Lebeda
Koukám že nás majitelů panskejch kočárů CX a XM zde mnoho neni. :-) S nad se přidaj další :-) Zdar Lebeda
Takže, ale máme to s Martinem, aby to nevyznělo, že jsou všechny moje. fota mám na BXclubu ( odkaz v profilu ):
2 x BX + 4 x BX na ND - musela jsem v prosinci rušit troje papíry
1 x XM + 3 x XM na ND
3 x CX - vše v depozitu, motoricky dobrý, ale horší lak
1 x DS - totální vrak, snad se nám to podaří dát někdy do kupy
a jestli to pude dobře, tak se nám to v květnu rozroste ještě o jednu sanitu CX
Takže, ale máme to s Martinem, aby to nevyznělo, že jsou všechny moje. fota mám na BXclubu ( odkaz v profilu ):
2 x BX + 4 x BX na ND - musela jsem v prosinci rušit troje papíry
1 x XM + 3 x XM na ND
3 x CX - vše v depozitu, motoricky dobrý, ale horší lak
1 x DS - totální vrak, snad se nám to podaří dát někdy do kupy
a jestli to pude dobře, tak se nám to v květnu rozroste ještě o jednu sanitu CX:-p
Ta moje C4 Coupe v nabídce také není Pokud to někdo doplňuje nezapomeňte na: C4 1,6HDi (110)VTR 16V Coupe.
Ta moje C4 Coupe v nabídce také není:-( Pokud to někdo doplňuje nezapomeňte na: C4 1,6HDi (110)VTR 16V Coupe.:-d:-d
AX GT Opera de Paris- limitovka v kůži
CX Break 2,5 TD 1- se sedačkamy pro 8 lidí
CX Limousine 2,5 D-spíše zbytky
CX Limousine GTI TURBO 2-ten se dodělává ale už asi 4 roky
ZX 1,4 i Turbo-Již není mezy živímy(název vozu mluví za vše)
DS 20 Super-2x
2cv-2x
takže miláčci!!:-))))abecedně ju?:-)
CX Limousine 2,5 D-spíše zbytky:-D
ZX 1,4 i Turbo-Již není mezy živímy(název vozu mluví za vše):-D
DS 20 Super-2x
2cv-2x:palec
CX Limousine 2,5 D-spíše zbytky
ZX 1,4 i Turbo-Již není mezy živímy(název vozu mluví za vše)
DS 20 Super-2x
2cv-2x
Jirko, tato diskuze neni prehlidka o tom, kdo co ma doma v garazich
Do teto diskuze piste modely aut, ktere mate, chcete si je zadat do profilu, ale nenalezli jste je ve vyberu
Takze pokud ti tam neco chybi, napis to trochu presneji. Neco uz jsem pridal, ale u nekterych mi chybi spravne obsah motoru apod. Podivej se na prispevek scotta, takto nejak by mel format pro zadani vypadat
Jirko, tato diskuze neni prehlidka o tom, kdo co ma doma v garazich :-))))
Do teto diskuze piste modely aut, ktere mate, chcete si je zadat do profilu, ale nenalezli jste je ve vyberu ;)
Takze pokud ti tam neco chybi, napis to trochu presneji. Neco uz jsem pridal, ale u nekterych mi chybi spravne obsah motoru apod. Podivej se na prispevek scotta, takto nejak by mel format pro zadani vypadat :) :palec
alx-Díky moc ted už bude můj mazlík patřit taky do Vaší rodiny CITROEN-CLUB.
alx-Díky moc ted už bude můj mazlík patřit taky do Vaší rodiny CITROEN-CLUB.:-)))):-)))):-))))
Takže milí Ólixijsem kopa veselá...Má to vypadat takhle?
Chybí tyto údaje a na další si ihned nevzpomenu!!
Pokud jde o dělníky-C15,C25,C35
AX-0,9i 1,2i 1,3i sport,GT A GTi
BX-1,8 TD
CX-Limousine,Prestige,Break,Load Runner
Benzín-2,O-karbec 2,2karbec 2,2 injection 2,4i 2,5GTi 2,5 GTi Turbo 2,5 GTi Turbo 2
Nafta-2,2 diesel 2,5 diesel 2,5 TRD Turbo 2,5 TRD Turbo 2
DS-19,20,20 Super,21,22,23,23 injection
ID-19,2O,21
TA(Traction Avant)-11,11BL,15,15 SIX 15 Familiare
GS-1,3 boxer,Wankel Bi-rotor
GSA-1,3 boxer,GSX.GSX2,GSX3
SM-V6 automat,manuál
Saxo-0,9i 1,0i 1,6 16V VTS
Xantia-3,Oi V6
ZX-se nedělal v turbuto jen Meďák ho dělal v turbu
1,4i 1,6i 1,8i 2,0i 2,0 16V 1,9D 1,9TD
2 CV-400ccm,6OOccm,4 club 6 club,Camionette
Dyane-6OOccm,AcaDyane
Takto má vypadat příspěvek???
Jinak to je jen co mám v hlavě..přesný motory a tak ještě doplnim z knížky někdy..
Takže milí Ólixi:-Djsem kopa veselá...Má to vypadat takhle?
BX-1,8 TD
Benzín-2,O-karbec 2,2karbec 2,2 injection 2,4i 2,5GTi 2,5 GTi Turbo 2,5 GTi Turbo 2
ID-19,2O,21
SM-V6 automat,manuál
Xantia-3,Oi V6
ZX-se nedělal v turbu:-))))to jen Meďák ho dělal v turbu:-))))
Dyane-6OOccm,AcaDyane
Jinak to je jen co mám v hlavě..přesný motory a tak ještě doplnim z knížky někdy..:-p
Takže milí Ólixijsem kopa veselá...Má to vypadat takhle?
BX-1,8 TD
ID-19,2O,21
SM-V6 automat,manuál
Xantia-3,Oi V6
ZX-se nedělal v turbuto jen Meďák ho dělal v turbu
Dyane-6OOccm,AcaDyane
Jinak to je jen co mám v hlavě..přesný motory a tak ještě doplnim z knížky někdy..
no, priznam se, ze mi to prilis nepomohlo Vzhledem k tomu, ze vsechny modelove rady neznam, tak napr z tento radek: CX-Limousine,Prestige,Break,Load Runner Benzín-2,O-karbec 2,2karbec 2,2 injection 2,4i 2,5GTi 2,5 GTi Turbo 2,5 GTi Turbo 2 .... nepoznam jednotlive modely, tzn. napr. CX 2.2 se mohlo delat jako limuzina, jako break, 2.2 diesel, nebo 2.2 benzin, 2.2 turbo, atd atd.
Cili pokud tyto vsechny veci vis, nebo mas nekde nejaky verohodny zdroj, je potreba to spise napsat postupne:
CX 2.2 Turbo
CX 2.2 Turbo Break
CX 2.2 GTi
bla
bla
atd. atd.
Anebo se v tom Petris vyzna lepe, rozhodne ma mnohem lepsi a vetsi prehled nez ja
kapišto?
no, priznam se, ze mi to prilis nepomohlo :D Vzhledem k tomu, ze vsechny modelove rady neznam, tak napr z tento radek: CX-Limousine,Prestige,Break,Load Runner Benzín-2,O-karbec 2,2karbec 2,2 injection 2,4i 2,5GTi 2,5 GTi Turbo 2,5 GTi Turbo 2 .... nepoznam jednotlive modely, tzn. napr. CX 2.2 se mohlo delat jako limuzina, jako break, 2.2 diesel, nebo 2.2 benzin, 2.2 turbo, atd atd.
Cili pokud tyto vsechny veci vis, nebo mas nekde nejaky verohodny zdroj, je potreba to spise napsat postupne:
CX 2.2 Turbo
CX 2.2 Turbo Break
CX 2.2 GTi
bla
bla
atd. atd. :)
Anebo se v tom Petris vyzna lepe, rozhodne ma mnohem lepsi a vetsi prehled nez ja ;)
kapišto? :-)))) :palec
No tak to se omlouvám já!!!!!jen jsem je nechtěně vynechal...napravím!!!
No tak to se omlouvám já!!!!!jen jsem je nechtěně vynechal...napravím!!!:palec