.link.
Je to jenom maly pokus a ukazka sikovneho api jak od google tak od clubu
Presnost je na mesto a nezobrazuje sa jmeno uzivatele ( kvuli soukromi ) .. ale jde vsechno s presnostou na cislo domu.
http://www.citroen-club.eu/subpage/usermap.php
Je to jenom maly pokus a ukazka sikovneho api jak od google tak od clubu :-)
Presnost je na mesto a nezobrazuje sa jmeno uzivatele ( kvuli soukromi ) .. ale jde vsechno s presnostou na cislo domu.
No neviem ako Vam, ale na mojich strankach viem po chybnom urceni sipku posunut aj sam, tu to nefunguje a stale ukazuje za byvam v Rákoši v Košickom kraji a nie Bansko Bystrickom . Pisal som o tomto aj dalsou otazkou adminovi /vlavo dole sekcia KONTAKTY/ , ale ziadna odpoved.
Ja bezim na PHP Fusion a tam je to cez rozsirujuci modul, kde si kazdy clen vie sipku umiestnit sam v editacii svojho profilu, tu sa to bohuzial neda ....
No neviem ako Vam, ale na mojich strankach viem po chybnom urceni sipku posunut aj sam, tu to nefunguje a stale ukazuje za byvam v Rákoši v Košickom kraji a nie Bansko Bystrickom :( . Pisal som o tomto aj dalsou otazkou adminovi /vlavo dole sekcia KONTAKTY/ , ale ziadna odpoved.
Ja bezim na PHP Fusion a tam je to cez rozsirujuci modul, kde si kazdy clen vie sipku umiestnit sam v editacii svojho profilu, tu sa to bohuzial neda :( ....
Awojky, ano pomohlo to, uz ukazuje na moju obec, len chcem upozornit ostatnych ze cislo domu 127 ukazuje zle, moj dom je ten pod krizovatkou
Awojky, ano pomohlo to, uz ukazuje na moju obec, len chcem upozornit ostatnych ze cislo domu 127 ukazuje zle, moj dom je ten pod krizovatkou :)
mne ta ukazalo v koline, asi si si tukol naniekoho z prahy
hore mas Seznam uzivatelu a tam mas Mapa clenu
mne ta ukazalo v koline, asi si si tukol naniekoho z prahy
hore mas Seznam uzivatelu a tam mas Mapa clenu
V tom byl ten problém já klikal rovnou na odkaz z příspěvku Tiefa a ne na seznam členů.
Díky za postrčení.
V tom byl ten problém :) já klikal rovnou na odkaz z příspěvku Tiefa a ne na seznam členů.
Díky za postrčení.:palec
v pohode, aj tak robis a odvadzas dobru pracu... Az taky problem to nieje... Ved ani google maps nemoze bit bez skriatkov ale makaju na tom stale .
v pohode, aj tak robis a odvadzas dobru pracu... Az taky problem to nieje... Ved ani google maps nemoze bit bez skriatkov :) ale makaju na tom stale .