Pro nováčky a pro ty kdo si pořídili další vůz - samolepky z první série jsou stále k dispozici. Postup objednání zůstal stejný. .link.
Pro nováčky a pro ty kdo si pořídili další vůz:-d - samolepky z první série jsou stále k dispozici. Postup objednání zůstal stejný. http://www.citroen-club.eu/diskuze/citroen-club-eu/37766-clubove-samolepky-objednavky-rozesilani-atd/
;-)
Nechci sem tahat .cz, ale velice s emi líbí ta sámoška s novým logem Citroën a pod tím citroen-clu.eu tou dirkovanou samolepkou to byl výtečnej nápad
Nechci sem tahat .cz, ale velice s emi líbí ta sámoška s novým logem Citroën a pod tím citroen-clu.eu tou dirkovanou samolepkou to byl výtečnej nápad
to JirkaMedu: V době kdy citroen vyšel s novým logem se jasně domluvilo že logo na samolepce zůstane to historické protože ta samolepka má svoji historii( nebo možmá i histerii) vzniku. Možná někdy časem až by se povedlo změnit vzhled stránek tak by se třeba mohla inovovat.Ale tuším že Petris ještě má od toho prvního vzoru dost kousků.
to JirkaMedu: V době kdy citroen vyšel s novým logem se jasně domluvilo že logo na samolepce zůstane to historické protože ta samolepka má svoji historii( nebo možmá i histerii) vzniku. Možná někdy časem až by se povedlo změnit vzhled stránek tak by se třeba mohla inovovat.Ale tuším že Petris ještě má od toho prvního vzoru dost kousků.
Klubové samolepky: .link.
v černé a stříbrné barvě budou k dispozici na akci "Srazík s exkurzí" .link.
(K doptání u Drahuše).link.
Klubové samolepky: http://www.citroen-club.eu/showpic.php?cc=83778614&cmain=83737983&oid=83960168&clang=cz
v černé a stříbrné barvě budou k dispozici na akci "Srazík s exkurzí" http://www.citroen-club.eu/srazy/podzimni-sraz-s-exkurzi
(K doptání u Drahuše)http://www.citroen-club.eu/showpic.php?cc=37842866&cmain=37842866&oid=37854398&clang=cz
v černé a stříbrné barvě budou k dispozici na akci "Srazík s exkurzí" .link.
(K doptání u Drahuše).link.
Samozřejmě,kdo ještě nemá z nových lidiček a bude mít zájem o klubové samolepky přivezu je sebou do Kolína
Samozřejmě,kdo ještě nemá z nových lidiček a bude mít zájem o klubové samolepky přivezu je sebou do Kolína:palec
Klubové samolepky jsou stále k dispozici..pravidla jsou stále stejná .link.
Klubové samolepky jsou stále k dispozici..pravidla jsou stále stejná http://www.citroen-club.eu/diskuze/37586-citroen-club-eu/37766-clubove-samolepky-objednavky-rozesilani-atd/
;-)
Mel bych zajem o klubovou samolepku..prosim nekoho zkusenejsiho tady o info a radu jak ji ziskat.predem moc dekuju
Mel bych zajem o klubovou samolepku..prosim nekoho zkusenejsiho tady o info a radu jak ji ziskat.predem moc dekuju:palec
Mel bych zajem o klubovou samolepku..prosim nekoho zkusenejsiho tady o info a radu jak ji ziskat.predem moc dekuju
Dany možnosti jsou dvě - buď na nějakém sraze - ovšem nejbližší je daleko), nebo ti ji pošlu poštou. viz níže, pravidla jsou stále stejná.
viz:
Zašlete mi SZ požadavek(barva, kusů) a adresu. Jen to dělám poprvé, tak prosím trochu shovívavosti. Je mi žinantní vybírat malé částky, ale znáte to, je jich přeci jen dost. Nejjednodušší bude, když zašlete 20Kč/kus + 10Kč na poštovné na účet 4860319001/5500 jako zprávu pro příjemce (avízo) napište svůj nick. K dispozici je také mail - petris.citroen@atlas.cz.
Doplnění: Samolepky budou rozesílány "obyč" poštou. Nechci nikoho obtěžovat s cestou na poštu. Pokud má ale někdo problém s doručováním zásilek do schránky (třeba mu poštu žere pes, či soused) připište k objednávce - doporučeně. Není problém. Pro ostatní dejte vědět na SZ že zásilka dorazila v pořádku. Děkuji. Přátelé, dlouho očekávaná chvíle je zde Samolepky jsou připraveny k rozesílání. Jsou vyrobeny dle vítězného návrhu v barvě černé a stříbrné.(bohužel ne reflexní). Berte je prosím jako ověřovací sérii – vzor 2009, uvidíme, jak se osvědčí, jak budou vypadat na různých typech vozů. Mám vyrobenu malou sérii 60+60, tak to nepřežeňte s objednávkou. Pokud se osvědčí a budou se líbit, není problém zadat dotisk. Zašlete mi SZ požadavek(barva, kusů) a adresu. Jen to dělám poprvé, tak prosím trochu shovívavosti. Je mi žinantní vybírat malé částky, ale znáte to, je jich přeci jen dost. Nejjednodušší bude, když zašlete 20Kč/kus + 10Kč na poštovné na účet 4860319001/5500 jako zprávu pro příjemce (avízo) napište svůj nick. K dispozici je také mail - petris.citroen@atlas.cz. Doplnění: Samolepky budou rozesílány "obyč" poštou. Nechci nikoho obtěžovat s cestou na poštu. Pokud má ale někdo problém s doručováním zásilek do schránky (třeba mu poštu žere pes, či soused) připište k objednávce - doporučeně. Není problém. Pro ostatní dejte vědět na SZ že zásilka dorazila v pořádku. Děkuji.
Dany možnosti jsou dvě - buď na nějakém sraze - ovšem nejbližší je daleko), nebo ti ji pošlu poštou. viz níže, pravidla jsou stále stejná.;-)
viz:
Zašlete mi SZ požadavek(barva, kusů) a adresu. Jen to dělám poprvé, tak prosím trochu shovívavosti. Je mi žinantní vybírat malé částky, ale znáte to, je jich přeci jen dost. Nejjednodušší bude, když zašlete 20Kč/kus + 10Kč na poštovné na účet 4860319001/5500 jako zprávu pro příjemce (avízo) napište svůj nick. K dispozici je také mail - petris.citroen@atlas.cz.
Doplnění: Samolepky budou rozesílány "obyč" poštou. Nechci nikoho obtěžovat s cestou na poštu. Pokud má ale někdo problém s doručováním zásilek do schránky (třeba mu poštu žere pes, či soused) připište k objednávce - doporučeně. Není problém. Pro ostatní dejte vědět na SZ že zásilka dorazila v pořádku. Děkuji. Přátelé, dlouho očekávaná chvíle je zde :-) Samolepky jsou připraveny k rozesílání. Jsou vyrobeny dle vítězného návrhu v barvě černé a stříbrné.(bohužel ne reflexní). Berte je prosím jako ověřovací sérii – vzor 2009, uvidíme, jak se osvědčí, jak budou vypadat na různých typech vozů. Mám vyrobenu malou sérii 60+60, tak to nepřežeňte s objednávkou. :-) Pokud se osvědčí a budou se líbit, není problém zadat dotisk. Zašlete mi SZ požadavek(barva, kusů) a adresu. Jen to dělám poprvé, tak prosím trochu shovívavosti. Je mi žinantní vybírat malé částky, ale znáte to, je jich přeci jen dost. Nejjednodušší bude, když zašlete 20Kč/kus + 10Kč na poštovné na účet 4860319001/5500 jako zprávu pro příjemce (avízo) napište svůj nick. K dispozici je také mail - petris.citroen@atlas.cz. Doplnění: Samolepky budou rozesílány "obyč" poštou. Nechci nikoho obtěžovat s cestou na poštu. Pokud má ale někdo problém s doručováním zásilek do schránky (třeba mu poštu žere pes, či soused) připište k objednávce - doporučeně. Není problém. Pro ostatní dejte vědět na SZ že zásilka dorazila v pořádku. Děkuji.
tak barva auta je stribrna,takze si myslim ze nejlepsi by byla nejaka ta seda...ale muze bejt i cervena...
tak barva auta je stribrna,takze si myslim ze nejlepsi by byla nejaka ta seda...ale muze bejt i cervena...:D
v černé a stříbrné barvě budou k dispozici na akci "Křivonoska 2011" .link.
(K doptání u pořadatelů)
Klubové samolepky: http://www.citroen-club.eu/showpic.php?cc=83778614&cmain=83737983&oid=83960168&clang=cz
v černé a stříbrné barvě budou k dispozici na akci "Křivonoska 2011" http://www.citroen-club.eu/srazy/show=285858
(K doptání u pořadatelů)
toš toto mě fakt pobavilo, předseda to napsal hore, že sů černé a stříbrné hele a jake barevne provedeni jsou ty samolepky?
:-)))):-)))):-)))):-)))) toš toto mě fakt pobavilo, předseda to napsal hore, že sů černé a stříbrné :-d
Přesně tak, jsou ve stříbrné a černé variantě. Červená se používá jen na stránkách.
Přesně tak, jsou ve stříbrné a černé variantě. Červená se používá jen na stránkách. ;-)
a to jako jen tak malo barev ju aha nu a co takhle byli to nemate?mam auto cerveny takze nemam zadny vyber nu a stribrna na cervenym vypada hrozne
a to jako jen tak malo barev ju aha nu a co takhle byli to nemate?mam auto cerveny takze nemam zadny vyber nu a stribrna na cervenym vypada hrozne
barvy samolepek vzešly z dlouhé debaty.A propo se stříbrnou na červeném autě jezdí vícero človíčků.Nevím co je na stříbrné samolepce nalepené na červeném autě hrozného.
barvy samolepek vzešly z dlouhé debaty.A propo se stříbrnou na červeném autě jezdí vícero človíčků.Nevím co je na stříbrné samolepce nalepené na červeném autě hrozného.