Kluci snad to tady není o omluvách a podílech, ale jen o tom, aby jsme všichni vystupovali i navenek jako spořádaný a slušný KLUB (taky jsem se uťukl a napsal "cz", což mně mrzí, protože tato doména je již slušně profláklá...) jinak jsem moc rád, že se nám to zatím všechno daří
Kluci snad to tady není o omluvách a podílech, ale jen o tom, aby jsme všichni vystupovali i navenek jako spořádaný a slušný KLUB (taky jsem se uťukl a napsal "cz", což mně mrzí, protože tato doména je již slušně profláklá...) jinak jsem moc rád, že se nám to zatím všechno daří:-)
Tak ten pásek pod RZ je dost dobrý ale asi bych použil obyčejné písmo TIMES NEW ROMAN či ARIEL. Jinak bych u té kulaté samolepky spíš preferoval červenou barvu. Holt mám stříbrnýho EVIKA a černá se mě moc nelíbí... Ale jinak bomba
Tak ten pásek pod RZ je dost dobrý ale asi bych použil obyčejné písmo TIMES NEW ROMAN či ARIEL. Jinak bych u té kulaté samolepky spíš preferoval červenou barvu. Holt mám stříbrnýho EVIKA a černá se mě moc nelíbí... Ale jinak bomba :palec
Zdravím všechny a zvláště VenuHB. Mám už také samolepu pod RZ, kterou jsem měl od něj i s dovozem téměř k baráku. Ještě jednou VenoHB díky. Až bude teplo, tak nalepím a vyfotím.
Zdravím všechny a zvláště VenuHB. Mám už také samolepu pod RZ, kterou jsem měl od něj i s dovozem téměř k baráku. Ještě jednou VenoHB díky. Až bude teplo, tak nalepím a vyfotím.
Jen pro informaci - Klubové samolepky jsou stále k dispozici. Pokud by měl někdo zájem také o proužky pod SPZ, nechť se obrátí na Sopťu . Předpokládám že oba druhy budou ještě na srazu k dispozici. Ale zaručit to nemohu.:nevím tak neváhejte. Každopádně, pro informaci - organizátoři srazu předpokládají emisi "srazových" samolepek. Jejich podoba bude však utajena, kdo ji bude chtít získat bude muset přijet!!
Jen pro informaci - :-p Klubové samolepky jsou stále k dispozici. Pokud by měl někdo zájem také o proužky pod SPZ, nechť se obrátí na Sopťu :palec. Předpokládám že oba druhy budou ještě na srazu k dispozici. Ale zaručit to nemohu.:nevím tak neváhejte. Každopádně, pro informaci - organizátoři srazu předpokládají emisi "srazových" samolepek. Jejich podoba bude však utajena:-)), kdo ji bude chtít získat bude muset přijet!!:palec:-):-d
Přátelé, jistě jste zaregistrovali že Citroen má nové logo..Jednak šípy jsou trochu zaoblené a plastické a jednak se změnil font Citroen. .link.
A co mi a naše logo? Zůstaneme tradiční - tzn, vznikli jsme k nějakému datu a ponecháme logo , které bylo a máme.., a nebo navrhneme změnu? - Je to k diskuzi. já bych se spíše klonil k variantě první - původní logo, ale chtěl bych znát hlas lidu..
Přátelé, jistě jste zaregistrovali že Citroen má nové logo..Jednak šípy jsou trochu zaoblené a plastické a jednak se změnil font Citroen.:-o http://www.citroen-club.eu/showpic.php?cc=83778614&cmain=83737983&oid=145113553&clang=cz
A co mi a naše logo? Zůstaneme tradiční - tzn, vznikli jsme k nějakému datu a ponecháme logo , které bylo a máme.., a nebo navrhneme změnu?:nevim - Je to k diskuzi.:-p já bych se spíše klonil k variantě první - původní logo, ale chtěl bych znát hlas lidu..:-d
Šauky ja jsem pro ponechat to co je at mame všichni stejne a nemenime to stale jako ponozky. Jedno hlavni staci a menit muzeme treba jen ty na spz a na sraz. To je muj nazor.
Čau Vena.
Šauky ja jsem pro ponechat to co je at mame všichni stejne a nemenime to stale jako ponozky. Jedno hlavni staci a menit muzeme treba jen ty na spz a na sraz. To je muj nazor.
Čau Vena.;-)
taky si myslím že by bylo vhodné zanechat ty původní a změnu udělat na srazové případně změnu provést k nějakému výročí klubu
:palec taky si myslím že by bylo vhodné zanechat ty původní a změnu udělat na srazové případně změnu provést k nějakému výročí klubu
skoda ze na te samolepce nejde dat jmeno aby clovek vedel kdo to je
Škoda to je, bylo by to náročné na výrobu. Ale zatím nás není hodně, tak se jistě poznáme. Každý, kdo potká označený vůz klubovou samolepkou má za úkol mávat, troubit, svítit a prostě zdravit. Toto pravidlo neplatí ve vlastní garáži a na klubových srazech. O této události může dát i zprávu do fóra.
Škoda to je, bylo by to náročné na výrobu. Ale zatím nás není hodně, tak se jistě poznáme. Každý, kdo potká označený vůz klubovou samolepkou má za úkol mávat, troubit, svítit a prostě zdravit. :-)))) Toto pravidlo neplatí ve vlastní garáži a na klubových srazech.:-p O této události může dát i zprávu do fóra.:-d
Přátelé, připomínám možnost zakoupit "clubové samolepky" přímo na srazu v Křivonosce. Odpadá tak komplikovanost zasílání-placení a navíc se podíváte na sraz, který je už...ZA 14 DNÍ ...
Přátelé, připomínám možnost zakoupit "clubové samolepky" přímo na srazu v Křivonosce. Odpadá tak komplikovanost zasílání-placení a navíc se podíváte na sraz, který je už...ZA 14 DNÍ :-o...:palec
Ahojky, dlouho jsem tu nebyla, měla bych zájem o 2 samolepky.Adresa je v profilu.Jen nevím, na jaký účet poslat prašule.Díky
Ahojky, dlouho jsem tu nebyla, měla bych zájem o 2 samolepky.Adresa je v profilu.Jen nevím, na jaký účet poslat prašule.Díky
Pro členy ze Slovenska - samolepky budou k dispozici na srazíku v Piešťanech .link.
Pro členy ze Slovenska - samolepky budou k dispozici na srazíku v Piešťanech :-) http://www.citroen-club.eu/page/kod-1300/dis-273286/cur-last#last.html
Klubové samolepky budou k dispozici i na srazu v Mochově : .link.
Kdo nebude moci přijet je možné zaslání poštou - pravidla zústávají stejné : .link.
Klubové samolepky budou k dispozici i na srazu v Mochově : http://www.citroen-club.eu/srazy/show=273572
Kdo nebude moci přijet je možné zaslání poštou - pravidla zústávají stejné : http://www.citroen-club.eu/page/kod-1300/dis-37766/cur-1.html :palec
ju ...jako velkej zacatecnik jak se da sehnat klubova samolepka nebo neco podobneho.......
ju ...jako velkej zacatecnik :-) jak se da sehnat klubova samolepka nebo neco podobneho....... :-d
Přátelé, dlouho očekávaná chvíle je zde Samolepky jsou připraveny k rozesílání.
Jsou vyrobeny dle vítězného návrhu v barvě černé a stříbrné.(bohužel ne reflexní). Berte je prosím jako ověřovací sérii – vzor 2009, uvidíme, jak se osvědčí, jak budou vypadat na různých typech vozů. Mám vyrobenu malou sérii 60+60, tak to nepřežeňte s objednávkou. Pokud se osvědčí a budou se líbit, není problém zadat dotisk.
Zašlete mi SZ požadavek(barva, kusů) a adresu. Jen to dělám poprvé, tak prosím trochu shovívavosti. Je mi žinantní vybírat malé částky, ale znáte to, je jich přeci jen dost. Nejjednodušší bude, když zašlete 20Kč/kus + 10Kč na poštovné na účet 4860319001/5500 jako zprávu pro příjemce (avízo) napište svůj nick. K dispozici je také mail - petris.citroen@atlas.cz.
Doplnění: Samolepky budou rozesílány "obyč" poštou. Nechci nikoho obtěžovat s cestou na poštu. Pokud má ale někdo problém s doručováním zásilek do schránky (třeba mu poštu žere pes, či soused) připište k objednávce - doporučeně. Není problém. Pro ostatní dejte vědět na SZ že zásilka dorazila v pořádku. Děkuji.