...děkuji všem ,kdo si objednal samolepky....prašulky nám přišly......kdo ještě chce pro sebe nebo pro své známé,kamarády nějakou tu samolepčičku....máme jich dost .link.
:palec...děkuji všem ,kdo si objednal samolepky:-)....prašulky nám přišly;-)......kdo ještě chce pro sebe nebo pro své známé,kamarády nějakou tu samolepčičku....máme jich dost:-d
http://www.citroen-club.eu/showpic.php?cc=83737983&cmain=83737983&oid=123205664&clang=cz
Ahoj Všem, Samolepky jsou stále k mání , pokud budete objednávat nezapomínejte napsat adresu (SZ, mail)
Ahoj Všem, Samolepky jsou stále k mání :palec, pokud budete objednávat nezapomínejte napsat adresu (SZ, mail):-p
Drahusko, dekuju moc za poslani, zitra nebo ve ctvrtek mi prijdou samolepky klubu. Napadlo me jeste neco, co udelat pruh na celni nebo zadni okno? Po stranach by byly nase loga a uprostred adresa klubu... Kdyz to bude z nejake pruhlednejsi folie, nemelo by to vadit ani na STK. Jen takovy napad, no....
Drahusko, dekuju moc za poslani, zitra nebo ve ctvrtek mi prijdou samolepky klubu.:-)) Napadlo me jeste neco, co udelat pruh na celni nebo zadni okno? Po stranach by byly nase loga a uprostred adresa klubu...:nevim Kdyz to bude z nejake pruhlednejsi folie, nemelo by to vadit ani na STK. Jen takovy napad, no....:nevim:-p
,no nevím jak vy kluci ,ale my už máme na C4 vzadu nálepky originální.....ze předu na čelní sklo nic lepit nebudem,ehm....to by mi doma ani neprošlo-.Tak pokud budete chtít něco vymyslet ,tak zadejte návrhy,uvidíme,zda by to nějaká firma vyrobila.....
:nevim,no nevím jak vy kluci ,ale my už máme na C4 vzadu nálepky originální.....ze předu na čelní sklo nic lepit nebudem,ehm....to by mi doma ani neprošlo:-d-.Tak pokud budete chtít něco vymyslet ,tak zadejte návrhy,uvidíme,zda by to nějaká firma vyrobila.....:-)
dovoluji si jen informovat, že proužky budou cca tento víkend....
Sopťo tak to je super
Nicméně, kdo by měl ještě zájem o "Clubové" kruhové samolepky ještě jsou..
Sopťo tak to je super:palec
Nicméně, kdo by měl ještě zájem o "Clubové" kruhové samolepky ještě jsou..:-)
Samolepky (proužky) jsou hotové. Provedení červená a stříbrná oboje reflexní. Pro začátek mám 30ks stříbrných a 10ks červených - není problém udělat další, jen kdyby se na někoho hned nedostalo, prosím o strpení. Ztratil jsem přehled o zájemcích, prosím proto o jednotné objednání přes email: mira82@centrum.cz. Cena je 20Kč + poštovné 10Kč. Další podrobnosti přes email...
Samolepky (proužky) jsou hotové. Provedení červená a stříbrná oboje reflexní. Pro začátek mám 30ks stříbrných a 10ks červených - není problém udělat další, jen kdyby se na někoho hned nedostalo, prosím o strpení. Ztratil jsem přehled o zájemcích, prosím proto o jednotné objednání přes email: mira82@centrum.cz. Cena je 20Kč + poštovné 10Kč. Další podrobnosti přes email... ;-)
Ahoj,
nějak se nemohu dopátrat fotočky jak ty proužky vypadaj, máš fotku s proužkama na autě?
Ahoj,
nějak se nemohu dopátrat fotočky jak ty proužky vypadaj, máš fotku s proužkama na autě?
omlouvám se, jestli link nefunguje, asi jsem uplně levej. Pro sčíhnutí nálepek por RZ nebo i jinam.) prosím mrkněte na můj profil na fotky. díky za pochopení
omlouvám se, jestli link nefunguje, asi jsem uplně levej. Pro sčíhnutí nálepek por RZ nebo i jinam.) prosím mrkněte na můj profil na fotky. díky za pochopení:nevim
No Veno, však je to taky z 95% tvá zásluha... (těch 5% jsem si dovolil nechat pro sebe )
No Veno, však je to taky z 95% tvá zásluha... (těch 5% jsem si dovolil nechat pro sebe:-d )
Sopťo - nechci tobě a ostatním kazit radost, ale už jsem to tady jednou řešil - text na tvých samolepkách je zavádějící - máš tam "www.citroën-club.cz" - tj. máš tam "e s tečkami", tento znak do názvu domény NEPATŘÍ - takto uvedenou stránku vyhledávač prostě nenajde - jen tě přesměruje na stránku vyhledávání podobných stránek!!! Sorry
:nevimSopťo - nechci tobě a ostatním kazit radost, ale už jsem to tady jednou řešil - text na tvých samolepkách je zavádějící - máš tam "www.citroën-club.cz" - tj. máš tam "e s tečkami", tento znak do názvu domény NEPATŘÍ - takto uvedenou stránku vyhledávač prostě nenajde - jen tě přesměruje na stránku vyhledávání podobných stránek!!!:nevim:nevim:nevim Sorry
OPAKUJI INFORMACI: Sopťo - nechci tobě a ostatním kazit radost, ale už jsem to tady jednou řešil - text na tvých samolepkách je zavádějící - máš tam "www.citroën-club.cz" - tj. máš tam "e s tečkami", tento znak do názvu domény NEPATŘÍ - takto uvedenou stránku vyhledávač prostě nenajde - jen tě přesměruje na stránku vyhledávání podobných stránek!!! Sorry Sopťo - nechci tobě a ostatním kazit radost, ale už jsem to tady jednou řešil - text na tvých samolepkách je zavádějící - máš tam "www.citroën-club.cz" - tj. máš tam "e s tečkami", tento znak do názvu domény NEPATŘÍ - takto uvedenou stránku vyhledávač prostě nenajde - jen tě přesměruje na stránku vyhledávání podobných stránek!!!
OPAKUJI INFORMACI: Sopťo - nechci tobě a ostatním kazit radost, ale už jsem to tady jednou řešil - text na tvých samolepkách je zavádějící - máš tam "www.citroën-club.cz" - tj. máš tam "e s tečkami", tento znak do názvu domény NEPATŘÍ - takto uvedenou stránku vyhledávač prostě nenajde - jen tě přesměruje na stránku vyhledávání podobných stránek!!! Sorry :nevimSopťo - nechci tobě a ostatním kazit radost, ale už jsem to tady jednou řešil - text na tvých samolepkách je zavádějící - máš tam "www.citroën-club.cz" - tj. máš tam "e s tečkami", tento znak do názvu domény NEPATŘÍ - takto uvedenou stránku vyhledávač prostě nenajde - jen tě přesměruje na stránku vyhledávání podobných stránek!!!
Beru Tvou připomínku, Barbucho, není problém. Jen jsem si vážně neuvědomil, že by někdo vyťukával do adresy i háčky, čárky a jiné interpunkce... A designově to takhle vypadá lépe. Nakonec to nejlepší - tyto kontroverzní tečky tam být VŮBEC nemusí, nálepka je tvořena samostatnými písmenky a tečky jsou zcela zvlášť, tzn. že je věcí každého nálepkáře, jestli si je tam dá či ne.
Nic není tak horký jak se uvaří
Ještě se ti musím omluvit, trochu jsem si asi nechtěně přivlastnil Tvůj prapůvodní návrh na nyní vzniklé nálepky. Nebylo to samozřejmě úmyslné. Proto musím poupravit procentní podíl na nálepkách
Snad se Vena HB neurazí, takže Vena HB 90%, já 4% a Barbucha 6%.
Beru Tvou připomínku, Barbucho, není problém. Jen jsem si vážně neuvědomil, že by někdo vyťukával do adresy i háčky, čárky a jiné interpunkce... A designově to takhle vypadá lépe. Nakonec to nejlepší - tyto kontroverzní tečky tam být VŮBEC nemusí, nálepka je tvořena samostatnými písmenky a tečky jsou zcela zvlášť, tzn. že je věcí každého nálepkáře, jestli si je tam dá či ne.
Nic není tak horký jak se uvaří :-d
Ještě se ti musím omluvit, trochu jsem si asi nechtěně přivlastnil Tvůj prapůvodní návrh na nyní vzniklé nálepky. Nebylo to samozřejmě úmyslné. Proto musím poupravit procentní podíl na nálepkách:nevim
Snad se Vena HB neurazí, takže Vena HB 90%, já 4% a Barbucha 6%.
;-)