Přátelé, dlouho očekávaná chvíle je zde Samolepky jsou připraveny k rozesílání.
Jsou vyrobeny dle vítězného návrhu v barvě černé a stříbrné.(bohužel ne reflexní). Berte je prosím jako ověřovací sérii – vzor 2009, uvidíme, jak se osvědčí, jak budou vypadat na různých typech vozů. Mám vyrobenu malou sérii 60+60, tak to nepřežeňte s objednávkou. Pokud se osvědčí a budou se líbit, není problém zadat dotisk.
Zašlete mi SZ požadavek(barva, kusů) a adresu. Jen to dělám poprvé, tak prosím trochu shovívavosti. Je mi žinantní vybírat malé částky, ale znáte to, je jich přeci jen dost. Nejjednodušší bude, když zašlete 20Kč/kus + 10Kč na poštovné na účet 4860319001/5500 jako zprávu pro příjemce (avízo) napište svůj nick. K dispozici je také mail - petris.citroen@atlas.cz.
Doplnění: Samolepky budou rozesílány "obyč" poštou. Nechci nikoho obtěžovat s cestou na poštu. Pokud má ale někdo problém s doručováním zásilek do schránky (třeba mu poštu žere pes, či soused) připište k objednávce - doporučeně. Není problém. Pro ostatní dejte vědět na SZ že zásilka dorazila v pořádku. Děkuji.
Přátelé, dlouho očekávaná chvíle je zde :-) Samolepky jsou připraveny k rozesílání.
Jsou vyrobeny dle vítězného návrhu v barvě černé a stříbrné.(bohužel ne reflexní). Berte je prosím jako ověřovací sérii – vzor 2009, uvidíme, jak se osvědčí, jak budou vypadat na různých typech vozů. Mám vyrobenu malou sérii 60+60, tak to nepřežeňte s objednávkou. :-) Pokud se osvědčí a budou se líbit, není problém zadat dotisk.
Zašlete mi SZ požadavek(barva, kusů) a adresu. Jen to dělám poprvé, tak prosím trochu shovívavosti. Je mi žinantní vybírat malé částky, ale znáte to, je jich přeci jen dost. Nejjednodušší bude, když zašlete 20Kč/kus + 10Kč na poštovné na účet 4860319001/5500 jako zprávu pro příjemce (avízo) napište svůj nick. K dispozici je také mail - petris.citroen@atlas.cz.
Doplnění: Samolepky budou rozesílány "obyč" poštou. Nechci nikoho obtěžovat s cestou na poštu. Pokud má ale někdo problém s doručováním zásilek do schránky (třeba mu poštu žere pes, či soused) připište k objednávce - doporučeně. Není problém. Pro ostatní dejte vědět na SZ že zásilka dorazila v pořádku. Děkuji.
Tak jestli tomu rozumím stojí jedna samolepka 20Kč... To je nějaké levné, Petris... To mě bude stát víc peněz ten příkaz k úhradě Písnu podrobnosti na email...
Tak jestli tomu rozumím stojí jedna samolepka 20Kč... To je nějaké levné, Petris... To mě bude stát víc peněz ten příkaz k úhradě :)) Písnu podrobnosti na email...
Sopťís, nechci rejžovat, ale zadarmo je dávat taky nemůžu , Pokud by si měl problém s platbou přes účet, tak mi to zaplatíš na Křivonosce. Ale můžeš poslat klidně víc aby se to vyplatilo..
Sopťís, nechci rejžovat, ale zadarmo je dávat taky nemůžu :-o, Pokud by si měl problém s platbou přes účet, tak mi to zaplatíš na Křivonosce. Ale můžeš poslat klidně víc aby se to vyplatilo.. :-)
Tak takto vypadá stříbrné provedení na C4... .link.
Tak takto vypadá stříbrné provedení na C4... http://www.citroen-club.eu/showpic.php?cc=83778614&cmain=83737983&oid=119478540&clang=cz
vypadá to mooooooc hezky škoda a ty proužky se budou dělat taky nebo z nich sešlo? Petris poslal sem ti SZ
vypadá to mooooooc hezky škoda a ty proužky se budou dělat taky nebo z nich sešlo? Petris poslal sem ti SZ
Petrisi,
za první Ti přeju hezké Vánoce a do roku 2009 pevné zdraví a za druhé - tá stříbrná klubová samolepka vypadá pod označením C4 opravdu SUPER!
Obratem objednávám zatím 2 ks pro sebe a přimlouvám se ještě jednou za proužek pod RZ.
Povedla se dobrá věc, klub bude na silnicích vidět! Děkuji!
Petrisi,
za první Ti přeju hezké Vánoce a do roku 2009 pevné zdraví a za druhé - tá stříbrná klubová samolepka vypadá pod označením C4 opravdu SUPER!
Obratem objednávám zatím 2 ks pro sebe a přimlouvám se ještě jednou za proužek pod RZ.
Povedla se dobrá věc, klub bude na silnicích vidět! Děkuji!
Hermi a ostatní,co se týká nových samolepek pro klub,je třeba si přečíst příspěvek od Petrise-o osm řádek nahoru.....děkuji.....
Hermi a ostatní,co se týká nových samolepek pro klub,je třeba si přečíst příspěvek od Petrise-o osm řádek nahoru.....děkuji.....
Jen pro info - zmíněné proužky na RZ jsou stále ve výrobě... Podám bližší informace co nevidět... Jinak Petris pěkné foto samolepky, povedené.)
Jen pro info - zmíněné proužky na RZ jsou stále ve výrobě... Podám bližší informace co nevidět... Jinak Petris pěkné foto samolepky, povedené.)
Tak az budou, objednam si od kazdeho nejmin 10 kousku na moje citroeny a kamosovi a jeho tatovi taky. Celkem 5 Citroenu.
Tak az budou, objednam si od kazdeho nejmin 10 kousku na moje citroeny a kamosovi a jeho tatovi taky. Celkem 5 Citroenu. :)
RZ bych nechala udelat primo pro klub, kus stoji okolo 30Kc a barva drzi a drzi
RZ bych nechala udelat primo pro klub, kus stoji okolo 30Kc a barva drzi a drzi :-)
Takhle vypadá logo ve stříbrné barvě na C4 červená Lucifer
.link.
Takhle vypadá logo ve stříbrné barvě na C4 červená Lucifer
http://www.citroen-club.eu/showpic.php?cc=83737983&cmain=83737983&oid=123205664&clang=cz
Barbucho, já myslím, že se povedla . Umístění pod označení C4 není povinné , ale hodí se tam..
Barbucho, já myslím, že se povedla :-). Umístění pod označení C4 není povinné :-), ale hodí se tam..
tak dnes dorazily toužebně očekávané v reálu jsou ještě lepšínež na monitoru škoda jen že mrzne bo autí je špinavé a v mrazu ho mejt nejde a nejde je ani nalepit ale hned jak se počasí umoudří budou nalepeny
tak dnes dorazily toužebně očekávané v reálu jsou ještě lepšínež na monitoru škoda jen že mrzne bo autí je špinavé a v mrazu ho mejt nejde a nejde je ani nalepit ale hned jak se počasí umoudří budou nalepeny
,tak to jsme s Petrem velice rádi,že se vám všem ty samolepky líbí.......
:palec,tak to jsme s Petrem velice rádi,že se vám všem ty samolepky líbí.......:-)
jj, taky už mi došli, díky. jinak ty proužky jdou do výroby, červená a stříbrná reflex, jestli nebude cestou chyba, nechal jsem udělat cca 20ks od každé, cena za kus asi 30Kč předběžně... Až je budu mít k dispozici, písnu...
jj, taky už mi došli, díky:palec. jinak ty proužky jdou do výroby, červená a stříbrná reflex, jestli nebude cestou chyba, nechal jsem udělat cca 20ks od každé, cena za kus asi 30Kč předběžně... Až je budu mít k dispozici, písnu...
no já osobně si nalepím asi jen jednu červenou na zadní okno, ale je tu o ně taky zájem, tak se to dělá ve "větším"tak. ty reflexní stříbrné na rámeček značky budou dobrý... je to jen doplněček k té hlavní samolepce...
no já osobně si nalepím asi jen jednu červenou na zadní okno, ale je tu o ně taky zájem, tak se to dělá ve "větším"tak. ty reflexní stříbrné na rámeček značky budou dobrý... je to jen doplněček k té hlavní samolepce...