Tak návrh dorazil a myslím si že ani není třeba na něm něco měnit.
Véno,já bych se přimlouvala za verzi na začátku... klubové logo/naše/www.citroen-club.eu...a žádný jiný logo.....prostě nápis po celý zbytek podložky....barva je mi šumák.,ted se mi to zdá moc přeplácaný....toť můj osobní názor...míň znamená více
Véno,já bych se přimlouvala za verzi na začátku... klubové logo/naše/www.citroen-club.eu...a žádný jiný logo.....prostě nápis po celý zbytek podložky....barva je mi šumák.,ted se mi to zdá moc přeplácaný:nevim....toť můj osobní názor...míň znamená více:palec:-)
Já bych ještě zkusil dát na začátek naše kulaté logo a nechal bych to, jak to je.
Já bych ještě zkusil dát na začátek naše kulaté logo a nechal bych to, jak to je.:palec
Pokud můžu přidat můj názor: Je to špatně Vysvětlím: Nevím proč je tam 3x Citroen..Stačí úplně jednou a to ve velkém nápisu : CITROEN-CLUB.EU + maximálně naše logo stačí jedno, před nebo za. Tím pádem zbyde větší místo pro nápis, ten musí být vidět.
Vena se možná urazí, měl s tím dost práce. Ale zadání by mělo znít : "My jsme Citroen-club.EU". To že jezdíme v citroenech, který má nějaké logo už z toho vyplyne. Tato podoba je zbytečně přeplácaná. Pokud si podložku koupím, chci něco co má jasnou identitu ke klubu. propagovat samotný Citroen (nota bene 2x) už se mi zdá zbytečné. Radši velký nápis, který bude dostaečně čitelný. Toť můj názor - k polemice. Veno díky že jsi se toho ujal, tušil jsem, že to nebude jednoduché..
Návrhy v přílohách jsou dělány narychlo, berte je koncepčně, fonty, velikost a rozvržení se může upravit...
Pokud můžu přidat můj názor: Je to špatně:nevim Vysvětlím: Nevím proč je tam 3x Citroen..Stačí úplně jednou a to ve velkém nápisu : CITROEN-CLUB.EU + maximálně naše logo stačí jedno, před nebo za. Tím pádem zbyde větší místo pro nápis, ten musí být vidět. :palec
Vena se možná urazí, měl s tím dost práce. Ale zadání by mělo znít : "My jsme Citroen-club.EU". To že jezdíme v citroenech, který má nějaké logo už z toho vyplyne. Tato podoba je zbytečně přeplácaná. Pokud si podložku koupím, chci něco co má jasnou identitu ke klubu. propagovat samotný Citroen (nota bene 2x) už se mi zdá zbytečné. Radši velký nápis, který bude dostaečně čitelný. Toť můj názor - k polemice. Veno díky že jsi se toho ujal, tušil jsem, že to nebude jednoduché..:-d:palec
Návrhy v přílohách jsou dělány narychlo, berte je koncepčně, fonty, velikost a rozvržení se může upravit...
Přílohy: citroen_club_2.jpg ( 173122b ) - citroen_club_1.jpg ( 658467b ) - citroen_club.jpg ( 663520b ) -
Takže mluvil jsem s grafikem a možnosti potisku jsou trochu omezené jím používanou technologií.Na každé podložce jsou tři pole pro potisk každé o velikosti cca 37x25mm. Z toho důvodu jsou tam jakoby tři nápisy aby to bylo souměrné.Tudíž pokud někdo chce podložku s dlouhým nápisem tak se musí najít jiná firma. Mě se líbí ten první návrh s červeným podkladem který je schválně aby nápis byl čitelnější a v té spoustě komerčně dělaných podložek nezanikl.
Takže mluvil jsem s grafikem a možnosti potisku jsou trochu omezené jím používanou technologií.Na každé podložce jsou tři pole pro potisk každé o velikosti cca 37x25mm. Z toho důvodu jsou tam jakoby tři nápisy aby to bylo souměrné.Tudíž pokud někdo chce podložku s dlouhým nápisem tak se musí najít jiná firma. Mě se líbí ten první návrh s červeným podkladem který je schválně aby nápis byl čitelnější a v té spoustě komerčně dělaných podložek nezanikl.
Nejde mi ani tak o celou podložku, stačil by ten nápis jako dělal Sopťa. Ale kdyby byla celá podložka, určitě bych si vzal.
Jen bych upřesnil, zmíněné proužky (nápis) jsem pouze distribuoval, tvorba šla přes Venu HB...
Nicméně, Vašku nemůžu sehnat čistě bílé podložky pod značku, nevíš o něčem, třeba e-shop... Dík
Jen bych upřesnil, zmíněné proužky (nápis) jsem pouze distribuoval, tvorba šla přes Venu HB...
Nicméně, Vašku nemůžu sehnat čistě bílé podložky pod značku, nevíš o něčem, třeba e-shop... Dík
No můj názor jsem napsal, - tři citroeny jsou fakt asi dost a červená se bude možná tlouc s barvama aut. ( imho z tohoto důvodu se dělaly loga jen černé a stříbrné) Ale to asi nevyřešíme, každý má jiný vkus. Venco, každopádně by možná nebylo na škodu poptat i jinou firmu - když ne kvuli technologii tak třeba kvůli ceně. .link.
No můj názor jsem napsal, - tři citroeny jsou fakt asi dost a červená se bude možná tlouc s barvama aut. ( imho z tohoto důvodu se dělaly loga jen černé a stříbrné) Ale to asi nevyřešíme, každý má jiný vkus. Venco, každopádně by možná nebylo na škodu poptat i jinou firmu - když ne kvuli technologii tak třeba kvůli ceně. http://www.autodoplnkyfro.cz/podlo%C5%BEka-pod-spz-s-vlastn%C3%ADm-potiskem-p-10561.html
Přátelé věděl jsem od začátku že to bude boj.Neb si pamatuju první pokus o podložky který vyšuměl do ztracena.
ad Petris :Se svojí poptávkou jsem oslovil několik firem ohledně ceny vychází tato kterou jaksi preferuji nejlépe žádná z firem které jsem oslovil nedokáže za cenu kterou nabízí tato firma udělat serii o 100 kusech,také všechny návrhy které vytvoří jsou zdarma jakožto také doprava k objednateli. Na tuto cenu bychom se např.u firmy na kterou jsi dal odkaz stěží dostaly při serii 500 a více kusů takže to by si podložku musel objednat každý na každý autíčko které má v klubu registrované což je dost utopie.
Co se týče designu v návrzých sem dostal i pěti barevnou verzi kterou jsem ale ihned zamítnul protože mě přišla tak akorát přišroubovat na podvozek ke kolotoči. Červený podklad jsem zvolil protože to je jaksi firemní barva a zvírazní to obsah nápisu, i já chci aby jsme se podložkama jaksi vymezili oproti CZ.Zatím nedorazil druhý návrh s klubovým logem na pravé straně podložky jak dorazí umístím ho sem aby jste si ho prohlídli a pak se rozhodne které se popřípadě nechají udělat.
Co se týče objednávání uvádějte prosím kolik sad (jedna sada = dva kusy) by jste si případně vzali aby nedošlo k nějaké mílce.
Termínově jsem dohodnut s adminy že toto vlákno bude připíchnuto asi do poloviny června na předních místech.Výroba trvá cca 10 dní od potvrzení objednávky takže aby sem je stihl rozeslat do začátku prázdnin neb o prázdninách se mnozí z Vás chystají cestovat a tím by se mohla distribuce zkomplikovat.tak bych řekl že Neděle 6.6 2010 je termín kdy bych chtěl vědet závazně jak velký je zájem. Nechám udělat pokud bude zájem serii 100 kusů aby se třeba za pár měsíců nemuselo doobjednávat ale z té 100 chci aby se napoprvé udalo víc než polovina.Aby mě v tom neleželo moc peněz.
A to nejdůležitější k ceně jedna sada mě vychází na cca 140-150 Kč i poštovným při platbě převodem na muj účet a zasláním jako doporučené psaní,v ceně je balné, samo že pokud bude někdo brát více kusů pošlu to jedním balíčkem.Na dobírku je cena o cca 15 Kč více tudíž 155-165 Kč.
To je z mé strany asi zatím vše pokud někdo dokáže sehnat firmu která to zvládne levněji nebo kdo by to dokázal levněji celé a lépe nechť se zajištění výroby ujme.
Přátelé věděl jsem od začátku že to bude boj.Neb si pamatuju první pokus o podložky který vyšuměl do ztracena.
ad Petris :Se svojí poptávkou jsem oslovil několik firem ohledně ceny vychází tato kterou jaksi preferuji nejlépe žádná z firem které jsem oslovil nedokáže za cenu kterou nabízí tato firma udělat serii o 100 kusech,také všechny návrhy které vytvoří jsou zdarma jakožto také doprava k objednateli. Na tuto cenu bychom se např.u firmy na kterou jsi dal odkaz stěží dostaly při serii 500 a více kusů takže to by si podložku musel objednat každý na každý autíčko které má v klubu registrované což je dost utopie.
Co se týče designu v návrzých sem dostal i pěti barevnou verzi kterou jsem ale ihned zamítnul protože mě přišla tak akorát přišroubovat na podvozek ke kolotoči. Červený podklad jsem zvolil protože to je jaksi firemní barva a zvírazní to obsah nápisu, i já chci aby jsme se podložkama jaksi vymezili oproti CZ.Zatím nedorazil druhý návrh s klubovým logem na pravé straně podložky jak dorazí umístím ho sem aby jste si ho prohlídli a pak se rozhodne které se popřípadě nechají udělat.
Co se týče objednávání uvádějte prosím kolik sad (jedna sada = dva kusy) by jste si případně vzali aby nedošlo k nějaké mílce.
Termínově jsem dohodnut s adminy že toto vlákno bude připíchnuto asi do poloviny června na předních místech.Výroba trvá cca 10 dní od potvrzení objednávky takže aby sem je stihl rozeslat do začátku prázdnin neb o prázdninách se mnozí z Vás chystají cestovat a tím by se mohla distribuce zkomplikovat.tak bych řekl že Neděle 6.6 2010 je termín kdy bych chtěl vědet závazně jak velký je zájem. Nechám udělat pokud bude zájem serii 100 kusů aby se třeba za pár měsíců nemuselo doobjednávat ale z té 100 chci aby se napoprvé udalo víc než polovina.Aby mě v tom neleželo moc peněz.
A to nejdůležitější k ceně jedna sada mě vychází na cca 140-150 Kč i poštovným při platbě převodem na muj účet a zasláním jako doporučené psaní,v ceně je balné, samo že pokud bude někdo brát více kusů pošlu to jedním balíčkem.Na dobírku je cena o cca 15 Kč více tudíž 155-165 Kč.
To je z mé strany asi zatím vše pokud někdo dokáže sehnat firmu která to zvládne levněji nebo kdo by to dokázal levněji celé a lépe nechť se zajištění výroby ujme.
Přátelé pokud má někdo ještě zájem o podložky prosím prosím napište v pátek musím poslat závaznou objednávku aby jsem stihl distribuci do konce měsíce.
Přátelé pokud má někdo ještě zájem o podložky prosím prosím napište v pátek musím poslat závaznou objednávku aby jsem stihl distribuci do konce měsíce.
Počítám poptej se prosím v tom Vašem Mělnickém komandu jestli ještě někdo a dej vědět.
Počítám poptej se prosím v tom Vašem Mělnickém komandu jestli ještě někdo a dej vědět.
Výsledná je ten první návrh červený podklad bílé písmo
Výsledná je ten první návrh červený podklad bílé písmo
Přílohy: návrh podložky rz.jpg ( 318520b ) -