Vím že už se to tady jednou řešilo ale od té doby se naše řady rozrostly a tudíž se ptám jak velký zájem by případně o podložky byl. Na srazíku jsem několik dotazů jestli jsou zaslechl tak proto se ptám.Podle zájmu bych se pokusil nechat udělat je.Takže se hlašte.
takže pro shrnutí předběžně mají zájem:
Boceli.................................1 sada zaplaceno zabaleno
gidko.................................3 sady osobní doručení
carloss...............................1 sada zaplaceno zabaleno
bew...................................1 sada zabaleno zabaleno
pep@n...............................1 sada zaplaceno zabaleno
megane.............................1 sada v dalším kole
Honza XM....................cca 10 sad dodáno
Verca88.............................1 sada zaplaceno zabaleno
Zulehla..............................1 sada zaplaceno zabaleno
MarioAx.............................2 sady zaplaceno zabaleno
jirka..................................1 sada zaplaceno zabaleno
Tygr..................................1 sada v dalším kole
Až obdržím zásilku z výroby každému z Vás zašlu SZ s pokyny o placení a rozesílání předem upozorňuji že bych vše raději provedl převodem a zasláním doporučeným balíčkem než na dobírku.
Vím že už se to tady jednou řešilo ale od té doby se naše řady rozrostly a tudíž se ptám jak velký zájem by případně o podložky byl. Na srazíku jsem několik dotazů jestli jsou zaslechl tak proto se ptám.Podle zájmu bych se pokusil nechat udělat je.Takže se hlašte.
takže pro shrnutí předběžně mají zájem:
Boceli.................................1 sada zaplaceno zabaleno
gidko.................................3 sady osobní doručení
carloss...............................1 sada zaplaceno zabaleno
bew...................................1 sada zabaleno zabaleno
pep@n...............................1 sada zaplaceno zabaleno
megane.............................1 sada v dalším kole
Honza XM....................cca 10 sad dodáno
Verca88.............................1 sada zaplaceno zabaleno
Zulehla..............................1 sada zaplaceno zabaleno
MarioAx.............................2 sady zaplaceno zabaleno
jirka..................................1 sada zaplaceno zabaleno
Tygr..................................1 sada v dalším kole
Až obdržím zásilku z výroby každému z Vás zašlu SZ s pokyny o placení a rozesílání předem upozorňuji že bych vše raději provedl převodem a zasláním doporučeným balíčkem než na dobírku.
Nejde mi ani tak o celou podložku, stačil by ten nápis jako dělal Sopťa. Ale kdyby byla celá podložka, určitě bych si vzal.
Nejde mi ani tak o celou podložku, stačil by ten nápis jako dělal Sopťa. Ale kdyby byla celá podložka, určitě bych si vzal.
Samosebou nebudu trhat partu Hlasuji pro!
PS: Safra dnes je to samé hlasování... Tak ať v dnešních volbách zvolíte dobře.
Samosebou nebudu trhat partu:palec Hlasuji pro!
PS: Safra dnes je to samé hlasování...:nevim Tak ať v dnešních volbách zvolíte dobře.;-)
HonzoXM nezlob se ale pojem nejmíň 10 je široký lepší bude když napíšeš ted chci 15 sad a časem třeba nějakou přiberu.
HonzoXM nezlob se ale pojem nejmíň 10 je široký lepší bude když napíšeš ted chci 15 sad a časem třeba nějakou přiberu.
Takže zájem nějaký je to je dobře počkám tedy do půlky června a pak to spočítám kolik se ozve zájemců a nechám je udělat.Protože se musí objednat určité množství aby výroba nebyla zbytečně drahá.
Takže zájem nějaký je to je dobře počkám tedy do půlky června a pak to spočítám kolik se ozve zájemců a nechám je udělat.Protože se musí objednat určité množství aby výroba nebyla zbytečně drahá.
JJ jasné, tak pojďme diskutovat co na podložkách bude Navrhuji nápis: CITROEN-CLUB.EU ohraničený logem? ..
JJ jasné, tak pojďme diskutovat co na podložkách bude:nevim Navrhuji nápis: CITROEN-CLUB.EU ohraničený logem? ..;-)
JJ jasné, tak pojďme diskutovat co na podložkách bude Navrhuji nápis: CITROEN-CLUB.EU ohraničený logem? ..
Předsedo už čekám jak bude vypadat grafický návrh z realizovatelské firmy zadal jsem že by to mělo být asi takhle
logo citroen www.citroen-club.eu logo citroen
jen záleží jestli se to tam takhle vejde když ne tak nechám dát jen citroen-club.eu ve velkej písmenech možná že jedno logo bych nechal to staré "ostré hrany" a druhé to nové "oblé hrany"
Předsedo už čekám jak bude vypadat grafický návrh z realizovatelské firmy zadal jsem že by to mělo být asi takhle
logo citroen www.citroen-club.eu logo citroen
jen záleží jestli se to tam takhle vejde když ne tak nechám dát jen citroen-club.eu ve velkej písmenech možná že jedno logo bych nechal to staré "ostré hrany" a druhé to nové "oblé hrany"
Uvidím až dojde ten návrh možné to jen mám dojem že naše klubové by takhle zmenšené asi moc neviniklo.
Uvidím až dojde ten návrh možné to jen mám dojem že naše klubové by takhle zmenšené asi moc neviniklo.
Já bych se za něj nestyděl a dal bych ho tam. Je jasné, že nejvíc čitelný bude nápis. Ale tento nápis je společný s jiným klubem a jediné co nás odlišuje je ".EU" Tak proč nepřidat ještě naše logo? Logo Citroenu jako takové už máme v našem klubovém.
Já bych se za něj nestyděl a dal bych ho tam. Je jasné, že nejvíc čitelný bude nápis. Ale tento nápis je společný s jiným klubem a jediné co nás odlišuje je ".EU" Tak proč nepřidat ještě naše logo? Logo Citroenu jako takové už máme v našem klubovém.:-p
Tak návrh dorazil a myslím si že ani není třeba na něm něco měnit.
Přílohy: citroen_club.jpg ( 318520b ) - tak se podívejte ja vypadá návrh
Pekne, ta cervena by mi dokonce i ladila s autem ale cerno-bila kombinace by taky nebyla marna.
2 kusy bych si taky objednal.
Pekne, ta cervena by mi dokonce i ladila s autem :-) ale cerno-bila kombinace by taky nebyla marna.
2 kusy bych si taky objednal.
a varianta bez toho cerveneho by nebyla? jenom bile pismo na cernem pozadi
Dostal jsem tento návrh, ješte jsem grafika požádal, aby tam zkusil dát na pravou stranu klubové logo. Vím, že to s tím červeným podkladem je trošku do očí bijící, ale je to originální a v té spoustě komerčních podložek to alespoň nezanikne.
Dostal jsem tento návrh, ješte jsem grafika požádal, aby tam zkusil dát na pravou stranu klubové logo. Vím, že to s tím červeným podkladem je trošku do očí bijící, ale je to originální a v té spoustě komerčních podložek to alespoň nezanikne.