Citroen xsara picaso 1 ,8i na palubním počítači se mi objevuje nápis inactive overspeed warning to je v Česku (neaktivní rychlosti varování) prosím co to znamená děkuji za odpovědi a zkušenosti
Citroen xsara picaso 1 ,8i na palubním počítači se mi objevuje nápis inactive overspeed warning to je v Česku (neaktivní rychlosti varování) prosím co to znamená děkuji za odpovědi a zkušenosti;-)
Pravděpodobně jenom hláška, že je vypnutý varování při překročení povolený rychlosti. Když je to zapnutý, pípne to při překročení 90 Km/h
Pravděpodobně jenom hláška, že je vypnutý varování při překročení povolený rychlosti. Když je to zapnutý, pípne to při překročení 90 Km/h
Díky moc za názor jsem klidnější měl jsem strach že jde o nějakou závadu auto jsem teprve koupil totiž děkuji ještě jednou
Díky moc za názor jsem klidnější měl jsem strach že jde o nějakou závadu auto jsem teprve koupil totiž děkuji ještě jednou:-))))
Možná by mohlo jít vypnout to hlášení na displayi, ale to jedině přes diagnostiku.
Možná by mohlo jít vypnout to hlášení na displayi, ale to jedině přes diagnostiku.
To vím že je to v návodu k obsluze ale nemám manuál proto potřebuji poradit
To vím že je to v návodu k obsluze ale nemám manuál proto potřebuji poradit:-p