Já osobně jsem v loni na nultý ročník nemohl, ale letos určitě pojedu. Za prvé tam budou lidi, který znám od narození, protože místo Čisté u Litomyšle pojedou sem. Pro nezasvěcené, do Čisté mohli jezdit jen členové, nebo pozvaní. Sem se může přihlásit uplně každý Těšit se můžete na bohatý program, krásná auta i staršího data ( 1960- ...) na překrásné prostředí lázeňslkého města, a na kopec srandy při dětských i dospělích soutěží. Autocamp nepatří mezi ty dražší, a přeci je v pěkném stavu s opravdu příjemným majitelem.
http://www.citroeny.sk/?page=prihlasovanie
Já osobně jsem v loni na nultý ročník nemohl, ale letos určitě pojedu. Za prvé tam budou lidi, který znám od narození, protože místo Čisté u Litomyšle pojedou sem. Pro nezasvěcené, do Čisté mohli jezdit jen členové, nebo pozvaní. Sem se může přihlásit uplně každý Těšit se můžete na bohatý program, krásná auta i staršího data ( 1960- ...) na překrásné prostředí lázeňslkého města, a na kopec srandy při dětských i dospělích soutěží. Autocamp nepatří mezi ty dražší, a přeci je v pěkném stavu s opravdu příjemným majitelem. :palec