Zdravím vás kolegové a kolegině tohle téma se zde již oběvilo mockrát, jen se chci ale pozeptat jakou máte skušenost s internet. prodejem pneu, a jaký je podle vás nejlepší. Uvažui o koupi nových gum a nevím jaké si vybrat a hlavně z jakého serveru obědnat. A hlavně jestli nevíte náhodou nějaké "ČÍNSKÉ" značky abych nenaletěl a nerozbyl si někde auto, nebo se nestalo něco horšího. Děkuji
Zdravím vás kolegové a kolegině tohle téma se zde již oběvilo mockrát, jen se chci ale pozeptat jakou máte skušenost s internet. prodejem pneu, a jaký je podle vás nejlepší. Uvažui o koupi nových gum a nevím jaké si vybrat a hlavně z jakého serveru obědnat. A hlavně jestli nevíte náhodou nějaké "ČÍNSKÉ" značky abych nenaletěl a nerozbyl si někde auto, nebo se nestalo něco horšího. Děkuji :palec
Ahoj, mam dobrou zkušenost s "dobrepneu.cz" Ale dobrých internetových obchodů je spousta. Záleží také jaký typ-značku hledáš. Trochu riziko je v datumu výroby pneu, aby ti nebyla poslána nějaká starší. Pak záleží na kvalitě skladování takové gumy, a to se přes internet špatně ověřuje.
Pokud de o výběr značky- dobré testy dělá ADAC. Není však nutné brát vítěze testu, jelikož každý preferuje něco jiného. Guma co se dobře chová za mokra a suchu, může být hlučnější a také mít měkčí směs, tzn nižší kilometrový náběh. Jako příklad - Michelin Energy - Vozy Citroen jsou jimi vybavovány z výroby, má vynikající proběh, já osobně na nich najel cca 60 kkm, ale v testu mají průměrné známky za chování na suchu i mokru. Pro nezávodníky jako jsem já, ale ideální volba. Pak do výběru vstupuje ovšem další faktor a to je cena. .
Osobně bych si našel test pro daný rozměr pneu, zvážil priority, co je pro mě důležité - zda výkon, výdrž, nebo třeba hlučnost a s ohledem na cenu zvolil kompromis. Pak už jen zadat typ do vyhledávače a objednat.
Ahoj, mam dobrou zkušenost s "dobrepneu.cz" Ale dobrých internetových obchodů je spousta. Záleží také jaký typ-značku hledáš. Trochu riziko je v datumu výroby pneu, aby ti nebyla poslána nějaká starší. Pak záleží na kvalitě skladování takové gumy, a to se přes internet špatně ověřuje.
Pokud de o výběr značky- dobré testy dělá ADAC. Není však nutné brát vítěze testu, jelikož každý preferuje něco jiného. Guma co se dobře chová za mokra a suchu, může být hlučnější a také mít měkčí směs, tzn nižší kilometrový náběh. Jako příklad - Michelin Energy - Vozy Citroen jsou jimi vybavovány z výroby, má vynikající proběh, já osobně na nich najel cca 60 kkm, ale v testu mají průměrné známky za chování na suchu i mokru. Pro nezávodníky jako jsem já, ale ideální volba. Pak do výběru vstupuje ovšem další faktor a to je cena. :-p.
Osobně bych si našel test pro daný rozměr pneu, zvážil priority, co je pro mě důležité - zda výkon, výdrž, nebo třeba hlučnost a s ohledem na cenu zvolil kompromis. ;-) Pak už jen zadat typ do vyhledávače a objednat.:palec
Čínský značky o kterejch vim, sou Wanli a Nexen. Svojí Xantii sem koupil obutou zrovna na nexenech a na mokru to je teda docela sranda
Čínský značky o kterejch vim, sou Wanli a Nexen. Svojí Xantii sem koupil obutou zrovna na nexenech a na mokru to je teda docela sranda :-))))
Též jsem přemýšlel i michelinech uvidíme jaká bude cena atd... jelikož na zimu a léto přezouvám tak by mohly vydržet i pěknejch pár let.... Díky za pokec chlapci jen jsme chtěl trošku tady rozvést debatu o nekonkrétních autech,ale jen o skušenostech snad se někdo připojí....
Též jsem přemýšlel i michelinech uvidíme jaká bude cena atd... jelikož na zimu a léto přezouvám tak by mohly vydržet i pěknejch pár let.... Díky za pokec chlapci jen jsme chtěl trošku tady rozvést debatu o nekonkrétních autech,ale jen o skušenostech snad se někdo připojí.... :nevim :-)