Tohle je video z Rockového festivalu, kde jsme večer hráli místo srazu v Kdyni nu což..nenechám si přeci skazit večer ne? .link.
Tohle je video z Rockového festivalu, kde jsme večer hráli místo srazu v Kdyni:-( nu což..nenechám si přeci skazit večer ne? :-D
http://www.youtube.com/watch?v=kz0s7HwdE_0
26.06.2010 22:25 -
Re: Tak jsem zase populární :-D
Tohle je video z Rockového festivalu, kde jsme večer hráli místo srazu v Kdyni nu což..nenechám si přeci skazit večer ne? .link.
Médi ty jsi fakt číslo...hele a propo,nevzal jsi ten sraz v Čistej malinko narychlo?....
:-)))):-)))):-))))Médi ty jsi fakt číslo...hele a propo,nevzal jsi ten sraz v Čistej malinko narychlo?....:-d:-d:-d:-d
27.06.2010 14:19 -
Lidi!!!!! žijem jenom jednou a krátce Drahuše: víš co jsem všechno za ten víkend musel stihnout?
Lidi!!!!! žijem jenom jednou a krátce ;-) Drahuše: víš co jsem všechno za ten víkend musel stihnout? :-D:palec:-))))
28.06.2010 21:12 -
Tak lidičky na Jirku Medu tentokrát nedám dopustiľ žiadne krivé slovo v Ćistej papal gulášek popíjal kofolu no bol to zázrak a teraz mu prajeme z mojov Vierkov aby si našiel konečne dáke dobré dievča.
Tak lidičky na Jirku Medu tentokrát nedám dopustiľ žiadne krivé slovo v Ćistej papal gulášek popíjal kofolu no bol to zázrak a teraz mu prajeme z mojov Vierkov aby si našiel konečne dáke dobré dievča.:-)))):-)))):-)))):-)):-)):-)):palec:palec:palec:-p:-p:-p:-p:-p:-d:-d:-d:-((((:-((((
29.06.2010 09:15 -
dievča už som našel...Jmenuje se Markétka a je to moje sluníčko nejjasnější
:-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):palec:palec:palec:palec:palecdievča už som našel...Jmenuje se Markétka a je to moje sluníčko nejjasnější ;-):-p:-p:-p:-p
29.06.2010 09:19 -
dievča už som našel...Jmenuje se Markétka a je to moje sluníčko nejjasnější
Medí a je nakažená citrovirem nebo tvoji citrovášeň dokáže tolerovat? Hlavně ať Vám to vyjde
Medí a je nakažená citrovirem nebo tvoji citrovášeň dokáže tolerovat? Hlavně ať Vám to vyjde :palec
:palec:palec:palec
30.06.2010 01:59 -
Tak za prvé....Poprvé jsem takticky přijel kachnou a když nastupovala,a zavírala dveře rukou jemnou se slovy..nerada bych ti s tím bouchla...věděl jsem že to bude láska veliká Jinak na sraz do Lužan valí toš se mnou takže tak..a je s ní prdel
Tak za prvé....Poprvé jsem takticky přijel kachnou :-D :-D a když nastupovala,a zavírala dveře rukou jemnou se slovy..nerada bych ti s tím bouchla...věděl jsem že to bude láska veliká :-D :-D :-D:-)))):-))))Jinak na sraz do Lužan valí toš se mnou takže tak..a je s ní prdel :-D
30.06.2010 07:49 -
Jako že by ted kachna byla implantována do Tvého těla? Tak to by se asi žádný nelíbilo.Ne opravdu Meďáku přeju Ti to vím jak dlouho jsi hledal princeznu svého srdce,a i jaký jsi i zde na klubu vyváděl
Jako že by ted kachna byla implantována do Tvého těla? Tak to by se asi žádný nelíbilo.Ne opravdu Meďáku přeju Ti to vím jak dlouho jsi hledal princeznu svého srdce,a i jaký jsi i zde na klubu vyváděl:-))))
01.07.2010 09:04 -
Princezen je...víš jak..ale jen ta jedna tě zamotá tak,že jezdíš na červenou
Princezen je...víš jak..ale jen ta jedna tě zamotá tak,že jezdíš na červenou :-D
01.07.2010 09:34 -
Princezen je...víš jak..ale jen ta jedna tě zamotá tak,že jezdíš na červenou
Budiž ti přáno...a propo na červenou jsi už jel na čumce v Budějikách ,ne?.....
:palec:palecBudiž ti přáno...a propo na červenou jsi už jel na čumce v Budějikách ,ne?.....:-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-))))