Další luxusní zážitek!!! Potkal jsem už asi 2O krát borce u nás v Mýtě,s totálně zahnojenou zuboženou Xantuškou 2,0i.Vypadala jako po off-roadových závodech..v pozici ležícího střelce...tzn..přední vejškovej korektor uplně nahoře a totálně zarezlej,a zadek po zemi.V pohodě neřešil jsem to páč mi kámoš řekl..to je máčo je to vidlák má koně..
Ale jako když stojim u benzinky a přijede on a za sebou koňák,tak to už bylo moc! Seřval jsem ho a řikám jestli si chcete rozbít tlamu prosím..ale ne na silnici,protože by jsme to odprdly všichni řikám kruci prdel to nechápete,že ty koule už nikdo ani nedofoukne? a ty pístnice že jsou vymlácený?!!!.....Odpověď.: a Vy jste jako kdo? řikám no já opravuju citroëny a dělám hydrauliku..a on...no já to dojíždím...kupuju nový auto..sedl jsem si na prdel...uběhl cca týden a pán zvonil Jak to jde najednou sehnat adresu tel atd ...a pán povídá.: dobrý den já mám Xantii....a já řikám no já vim..ta chudinka vínová....nóó to je vona..víte já stojim dole u Karosy(post komunistický podnik na výrobu krabic na kole,které je možno používat při užití kynedrilu) a najednou raná chci se rozjet a strašný pískání...a hulí se z toho!!!
No zkrátim to...Po úspěšném vyndání převodovky což fak nešlo..jsem zjistil,že to má asi limited edition spojkovou sadu,protože na mě koukalo ložisko zalisované a zatavené v přítlačáku!!!...po oddělení přítlačáku mi to málem zlámalo prsty,protože se to celý rozlítlo,a přítlačák na 6 kousků....ten prstenec.Lamela vypadala asi jako vymezovací lamyely na Jawa 555 ,protože to byl pouze plech!!!! nechápu do dnes,jak je možný že kolikrát skoro neomletá lamela klouže tak,že nevypne prostě vůbec a toto jezdilo s koněm.!!!masakr!!
Krásný závěr...Cože?6 tis????? to jste se zbláznil ne???? řikám a už ať Vás nikdy nevidim