Héééj lidi prdel jak sviň.Soused od naproti přez silnici,má C15 to jsem věděl.rok 2002 1,9D.Ale proč by dával vydělat mně,když to má přez silnici,když to může odvést k Frantoj flintoj do Prdelní Lhoty. No k věci
Přišel s tím,že to má u opraváře,a jestli náhodou nemám takovouhle hadici.Říkám to je nasávací hadice od filtru k váze vzduchu.No je no povídá a řikám co s ní máš? No je děravá a mně to nechytá .No zkrátím to zkrátka mu vymněnili žhavičky za 480,- ks!!!!! zjistili že to nepomohlo... tak poslali vstř. čerpadlo na GO ..a ejhle ono to furt nestartuje tak to odvezl ke klukoj s osciloskopem ,kterej vydedukoval,že to auto nemá tlaky tak řikám hele dovez to ke mně,to není možný!! Auto když chytlo,jakože už teplý,draplo okamžitě na škrtnutí startéru.NEztrácela se voda ani olej,a nezakouřilo to i při podržení plnýho plynu..řikám hel to je blbost to tlaky má,to nemusim ani měřit,mrknu na ruční pumpičku,jestli nepadá nafta
A ono jak jsem sundal plastové sání,zjistil jsem,že se tam válí skoro už zelenej kabílek jdu po něm,a ono se z něj vyklubal kabílek od žhavícího relé je nezkutečný jak někdo dokáže bejt dementní a opravovat auta firmám,které jim tam nechají i statisíce měsíčně!!!!!
Zavolal jsem tedy sousedovi,a řekl,hele je to hotoví,ale připrav si trochu víc peněz... víte už určitě reakci tvl to mi ani neříkej!!!! do prdele krám jeden zasr.. zk.. Citroen..já jsem to ho zaj. žabožrouta nemněl kupovat
řikám: vem si 2 stovky,a přijď si pro to prdel celkem