25.10.2009 20:29 -
Re: Podzimní Citronáda na Slovensku....
Přidám se k poděkování organizátorům. Cesta zpátky byla pro celý náš C4-tým také velkým zážitkem, srovnatelným se soutěží. Musím říct že pro mě osobně to byl i první kontakt s policií SR. Pánové přísně dbali na předepsanou 80ku ale náš tým byl rozjetý a plný zážitků, tak prostě na předepsanou rychlost nedobrzdil. No zapomněli jsme, že již nejsme v "soutěži" Nicméně policisté měli pochopení s kajícím se týmem z ČR, a po vylíčení všech našich zážitků ze srazu usoudili, že "trest" v dolní sazbě sbírky zákonů bude dostačující.. Pokračujíc předepsanou 130tkou a později 90 přes Bratislavu jsme dospěli k totální uzavírce dálniční výpadovky na Vídeň. Nakonec se ale vše v dobré obrátilo a proškoleni orientační soutěží jsme nalezli "starou" cestu ku městu co jméno dalo řízku.(no je vidět že mě "orienťák poznamenal - popisuji cestu v hádankách.. Ale zpět ke srazu - moc se nám líbilo, i když jsme nesplnili všechny vytyčené cíle - Vyhrát se nám nezdařilo (4.místo pro C4 tým bylo ale hezky symbolické), všechnu plzínku co byla v penzionu jsme také nevypili (i když snaha byla, ale nevím jak jsem se se svými 12 kusy umístnil - pořadí nebylo zveřejněno) no ale ostudu našemu klubu jsme snad neudělali Odkaz na fotky bude později.