Boceli, tak nevím - připomíná mi to pohádku " Odvolávám co jsem odvolal, slibuji co jsem slíbil".. Tak trochu mi připadá, že jsou ti co se příhlásí "dopředu" v nevýhodě... Po anoncovaném zrušení jsem svůj program přeplánoval..
Boceli - je to volaké zmatené..Nikdo neví, zda se sraz ještě bude konat, nebo či platí ještě nějaké podmínky" v počtu účastníků. Je to celé nešťastné. Srazy "bez programu" jsou chápany vždy spíše jako regionální záležitost a chtěli jsme s Drahuší tento mýtus vyvrátit, ALE: - každý musí vedět že sraz proběhne. Je jasné, že přijede i mnoho "nepřihlášených" - prostě těch co zjistí, že mají opravdu volno a staví se.(nyní píši hlavně o místních) Neviděl bych v tom problém, vždyť jde jen o to, přidat další židle ke stolu. Vím, je to určité riziko, ale je to jen o výběru správného místa a o domluvě s personálem. Tím tě nechci odradit od pořádání setkání, jde jen o to dát jasná pravidla a neměnit je za pochodu. Doporučení - poučení? - Pokud bych pořádal setkání bez programu tzn, jen pokec v hospě (viz. loňský Tábor) nedával bych podmínky o účasti. Kdo se nahlásí předem - super, kdo na poslední chvíli - výborně, kdo vůbec a přijede - je vítán. (já osobně nedávám podmínky ani při pořádání "velkých" srazů) Je jasné že vše záleží na organizátorech. Vůbec nešťastné je však "změnit názor".