Zdravím...mám Citroën C3 1.1 i 44kw (61 hp) r.v. 2006, a chcel by som sa spýtať, že aké brzdy by ste mi odporučili, prípadne nejaké skúsenosti s nimi....za rady vopred ďakujem
Zdravím...mám Citroën C3 1.1 i 44kw (61 hp) r.v. 2006, a chcel by som sa spýtať, že aké brzdy by ste mi odporučili, prípadne nejaké skúsenosti s nimi....za rady vopred ďakujem :-)
Prakticka rada - kupuj podla penazenky a vyhni sa najlacnejsim a najdrahsim ... Osobne mi v aute brzdi ferodo, mal som aj bosch a tiez to brzdilo dobre.
m.
Prakticka rada - kupuj podla penazenky a vyhni sa najlacnejsim a najdrahsim ... Osobne mi v aute brzdi ferodo, mal som aj bosch a tiez to brzdilo dobre.
m.
starline urcite ne ... ate je ok, bosch vydrzal asi 20 000 potom slo auto z domu. brzdy su ale spotrebak tak to neries dolezite aby to poriadne brzdilo ...
starline urcite ne ... ate je ok, bosch vydrzal asi 20 000 potom slo auto z domu. brzdy su ale spotrebak tak to neries :) dolezite aby to poriadne brzdilo ...
no však jasné, pre mňa je dôležité aby dobre brzdili, cena až potom...asi pôjdem do tých ATE alebo Brembo tiež super cena....a ešte jedna vec (nechcem zakladať novú tému, tak to dám sem) kde nájdem na mojej C3 palivový filter? Som pozeral pod auto a nejak som ho nenašiel
no však jasné, pre mňa je dôležité aby dobre brzdili, cena až potom...asi pôjdem do tých ATE alebo Brembo tiež super cena....a ešte jedna vec (nechcem zakladať novú tému, tak to dám sem) kde nájdem na mojej C3 palivový filter? Som pozeral pod auto a nejak som ho nenašiel :nevim
Najprv zisti ci vobec mas filter ( podla vinu ) - niektore citroeny uz palivak u benzinu vobec nemaju ...
Najprv zisti ci vobec mas filter ( podla vinu ) - niektore citroeny uz palivak u benzinu vobec nemaju ...