Ahoj, dlooouho jsem tu nebyl, ale slibuju, že se polepším. Kdysi jsem přišel násilnou smrtí o mého Dědečka BX 1.8D a říkal jsem si, že už si jiné BX nepořídím a už vůbec ne benzínové. Ale jak už to tak bývá, náhodou jsem objevil BX 4WD a ne a ne se zbavit touhy po něm. Moje přemlouvání se trvalo asi tak 3 minuty a bylo rozhodnuto. Co Vám budu povídat, prostě teď spinká u mě v garáži! Nikdy se mi ale nepošťěstilo mít čtyřkolku v parádě, jen hodně podobné auto, Peugeot 405 4x4. Tak pokud tu má někdo zkušenosti s BX 4WD, nejlépe 1.9 benzín 88kW, nestyďte se podělit o zkušenosti, rady, fígle, zlepšováky atd. Díky moc!
Ahoj, dlooouho jsem tu nebyl, ale slibuju, že se polepším. ;-) Kdysi jsem přišel násilnou smrtí o mého Dědečka BX 1.8D a říkal jsem si, že už si jiné BX nepořídím a už vůbec ne benzínové. Ale jak už to tak bývá, náhodou jsem objevil BX 4WD a ne a ne se zbavit touhy po něm. Moje přemlouvání se trvalo asi tak 3 minuty a bylo rozhodnuto. Co Vám budu povídat, prostě teď spinká u mě v garáži! :-)) Nikdy se mi ale nepošťěstilo mít čtyřkolku v parádě, jen hodně podobné auto, Peugeot 405 4x4. Tak pokud tu má někdo zkušenosti s BX 4WD, nejlépe 1.9 benzín 88kW, nestyďte se podělit o zkušenosti, rady, fígle, zlepšováky atd. Díky moc!:-)
Teda Honzo, tak to gratuluju k pořízení pořádnýho auta, jednou sem byla vezena v 16V 4x4 (drobet úprava) a teda to bylo brko a jak to sedělo.
Jinak viděla jsem Tvůj pofil i na BX klubu, tam Ti kluci poraděj se všim
Teda Honzo, tak to gratuluju k pořízení pořádnýho auta, jednou sem byla vezena v 16V 4x4 (drobet úprava) a teda to bylo brko a jak to sedělo.
Jinak viděla jsem Tvůj pofil i na BX klubu, tam Ti kluci poraděj se všim:palec
Ahoj Simčo, díky pochvalu i za radu! Na BX klubu jsem taky, ale chtěl trochu oživit i tento klub.
Hmm, tak 16V musí být už raketa na kolech! To aby na něj měl člověk zbrojní pas. Mám v plánu ho trošku upravit, možná hodit i nějaký válečný kabátek ve stylu rallye. Původně jsem chtěl kopii 4TC, ale zůstanu asi u něčeho obyčejnějšího. To ale asi až na příští sezonu, letos nás čeká hromada práce na podvozku, zatím plaveme ze strany na stranu, včetně zadní nápravy. Už se těším až na to vlítnu! Zatím jsem opravil uzávěrku diferenciálu a ABS.
Ahoj Simčo, díky pochvalu i za radu!;-) Na BX klubu jsem taky, ale chtěl trochu oživit i tento klub.
Hmm, tak 16V musí být už raketa na kolech! To aby na něj měl člověk zbrojní pas. :-) Mám v plánu ho trošku upravit, možná hodit i nějaký válečný kabátek ve stylu rallye. Původně jsem chtěl kopii 4TC, ale zůstanu asi u něčeho obyčejnějšího. To ale asi až na příští sezonu, letos nás čeká hromada práce na podvozku, zatím plaveme ze strany na stranu, včetně zadní nápravy. Už se těším až na to vlítnu! Zatím jsem opravil uzávěrku diferenciálu a ABS. :-d