Ahoj všem, nevím jestli je to blbá shoda náhod, ale praskla levá prědní žárovka, tak jsem ji vyměnil a v zálětí, cca po 6km jízdy se mi rozssvítila chyba la elektonice motoru, auto přestalo táhnout a vynechávalo a běkem 1km zdochlo a už nešlo ani nastartovat, tak se chi zeptat, jestli někdo nemá s podobnou závadou vzkušenost a jestli nemá někdo v okolí České Lípy diagnostiku na citroen a neměl by čas mi to zkusit napíchnout a zdiagnostikovat, co je tam za chybu ??? jinak jedná se o berlingo r.v.2OO4 ,2.0HDI 66KW předem děkuji za rady a typy, poprípadě mej email je Aloisserbus@seznam.cz , nebo tel 777086596 , kdyby někdo měl diagnostiku, ještě jednu děkuju předem.
Ahoj všem, nevím jestli je to blbá shoda náhod, ale praskla levá prědní žárovka, tak jsem ji vyměnil a v zálětí, cca po 6km jízdy se mi rozssvítila chyba la elektonice motoru, auto přestalo táhnout a vynechávalo a běkem 1km zdochlo a už nešlo ani nastartovat, :nevim:-(((( tak se chi zeptat, jestli někdo nemá s podobnou závadou vzkušenost a jestli nemá někdo v okolí České Lípy diagnostiku na citroen a neměl by čas mi to zkusit napíchnout a zdiagnostikovat, co je tam za chybu:-((((:-(:-( ??? jinak jedná se o berlingo r.v.2OO4 ,2.0HDI 66KW předem děkuji za rady a typy, poprípadě mej email je Aloisserbus@seznam.cz , nebo tel 777086596 , kdyby někdo měl diagnostiku, ještě jednu děkuju předem.:-)
20.06.2010 13:15 -
Re: Lidičky, prosívís kdo má diagnostiku na citroen z blízkocti České Lípy??
Ahoj. Vyádá to na el.čerpadlo v nádrži.Odpoj přívodní hadičku z naftového filtru/ta nejsilnější/ a zkus zapnout klíček.
Jestli nafta nepoteče,tak je to čerpadlo v nádrži. Vyndat nádrž a vyměnit čerpadlo.
Ahoj. Vyádá to na el.čerpadlo v nádrži.Odpoj přívodní hadičku z naftového filtru/ta nejsilnější/ a zkus zapnout klíček.
Jestli nafta nepoteče,tak je to čerpadlo v nádrži. Vyndat nádrž a vyměnit čerpadlo.
21.06.2010 18:27 -
ahoj ahoj ja mam verzi HDI bez čerpadla v nadrži, taky jsem na to koukal jako blazen,mam v nadrži jen plovák ale už jsme to napíchly a zjistil se malý tlak v palivové soustavě, tak se to zkusilo na naftu přimo haidi misto do paliv.filtru, tak aby to bralo z kanistru a vrčí to, ale po zpětném připojení na palivovou soustavu se oběvý bubliny a konec. tak asi bude někde štapně utěsněný paliv. potruní. kde všude jsou spoje na palivových trubkách?? neboli je jich tam hodně? aby se zjistilo, kde se do toho asi dostává vzduch??
ahoj ahoj ja mam verzi HDI bez čerpadla v nadrži, taky jsem na to koukal jako blazen,mam v nadrži jen plovák:-) ale už jsme to napíchly a zjistil se malý tlak v palivové soustavě, tak se to zkusilo na naftu přimo haidi misto do paliv.filtru, tak aby to bralo z kanistru a vrčí to, ale po zpětném připojení na palivovou soustavu se oběvý bubliny a konec. tak asi bude někde štapně utěsněný paliv. potruní. kde všude jsou spoje na palivových trubkách?? neboli je jich tam hodně? aby se zjistilo, kde se do toho asi dostává vzduch??:nevim
21.06.2010 23:50 -
ahoj všem, nn u filtru to nebylo, a od výměny filtru sem najezdil skorem 10000km, bylo to zacpané u sentka v nadrži, tak musela nádrž ven a komplet vyčistit palivové vedení!, tak se to vyčistilo , smazaly se zavady a už je to v poradku.
ahoj všem, nn u filtru to nebylo, a od výměny filtru sem najezdil skorem 10000km, bylo to zacpané u sentka v nadrži, tak musela nádrž ven a komplet vyčistit palivové vedení!, tak se to vyčistilo , smazaly se zavady a už je to v poradku.:palec:-)