Dnes jsem se pustil do stavby 2cv Pick-up,protože mi na zahradě ležela jedna holka v zuboženém stavu někdy na díly,tak jsem se rozhodl ji zachránit!!chci s ní přijet na Křivonosku,tak držte pěsti a jestli mi to prode u známýho na Veterán papíry,protože sajtnu musim udělat dřevěnou,udělám na ní i něco jako bazének to bude řiď Fotku budu postupně přidávat
Dnes jsem se pustil do stavby 2cv Pick-up,protože mi na zahradě ležela jedna holka v zuboženém stavu někdy na díly,tak jsem se rozhodl ji zachránit!!chci s ní přijet na Křivonosku,tak držte pěsti :-D a jestli mi to prode u známýho na Veterán papíry,protože sajtnu musim udělat dřevěnou,udělám na ní i něco jako bazének to bude řiď :-DFotku budu postupně přidávat ;-):palec:palec
doufám, že nás na křivonosce necháš vykoupat když to stihneš Já beru gril, tak mužem udělat nějakou Hawai party
doufám, že nás na křivonosce necháš vykoupat když to stihneš :palec Já beru gril, tak mužem udělat nějakou Hawai party :-d :-))))
no hlavně to musim udělat tak,aby to prošlo na atestaci,a pak to šlo jednoduše předělat,a taky kde tam vezmu vodu
no hlavně to musim udělat tak,aby to prošlo na atestaci,a pak to šlo jednoduše předělat,a taky kde tam vezmu vodu :-D
sak v jezirku a prezen cez bazen antikorovu ruru z vyfuku motora a bude aj ohrievanie
sak v jezirku a prezen cez bazen antikorovu ruru z vyfuku motora a bude aj ohrievanie
to už mám do CX Break na srazy..mám tam tu nafukovací matraci 2x2 metry,a udělanou přechodku z výfuku na ventilek matrace..natočíš,prošlápneš a zaděláš zátku a je nafouknuto...jednou takhle spadla huba jednomu tatínkoj od rodiny na Mácháči,když tam hubou foukal matrace do stanu asi od rána podle toho jak vypadal,já přijel,vyhodil ten stan co jen zahodíš a on se rozdělá..zapíchali jsme kolíky,složil jsem sedačky,vytáhl matraci a hadici,natočil,a šli jsme na pívo ...jen rada...dbejte na to,aby ventilek dobře držela těsnil,jinak se taky můžete pěkně otrávit
to už mám do CX Break na srazy..mám tam tu nafukovací matraci 2x2 metry,a udělanou přechodku z výfuku na ventilek matrace..natočíš,prošlápneš a zaděláš zátku a je nafouknuto...jednou takhle spadla huba jednomu tatínkoj od rodiny na Mácháči,když tam hubou foukal matrace do stanu asi od rána podle toho jak vypadal,já přijel,vyhodil ten stan co jen zahodíš a on se rozdělá..zapíchali jsme kolíky,složil jsem sedačky,vytáhl matraci a hadici,natočil,a šli jsme na pívo :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D...jen rada...dbejte na to,aby ventilek dobře držela těsnil,jinak se taky můžete pěkně otrávit :-D
ale ja hovorim o antikorovej trubke z vyfuku cez korbu ako radiatore na bazenovu vodu, teply vyfuk bude zohrievat bazen .. ne?
ale ja hovorim o antikorovej trubke z vyfuku cez korbu ako radiatore na bazenovu vodu, teply vyfuk bude zohrievat bazen .. ne?
To musíš ten bazén napustit hezky doma a když ho na křivonosku přivezeš plnej tak budeš největší borec
To musíš ten bazén napustit hezky doma a když ho na křivonosku přivezeš plnej tak budeš největší borec :palec :-))))
to Jumep..óó promiň já to blbec pochopil jako perličkovou koupel
to Pep@an...no to nevim čéče..vzhledem k tomu,že to mám fakt daleko,tak nevim teda
PS: přidávám aktuální stav dané kachny,z které bude pick up.Sám jsem zvědavej,jestli to dám 3 měsíce nevim no ..fotka bude v osobním parku nebo jak se to jmenuje
to Jumep..óó promiň já to blbec pochopil jako perličkovou koupel :-D
to Pep@an...no to nevim čéče..vzhledem k tomu,že to mám fakt daleko,tak nevim teda :-D
PS: přidávám aktuální stav dané kachny,z které bude pick up.Sám jsem zvědavej,jestli to dám :-D 3 měsíce nevim no :-D..fotka bude v osobním parku nebo jak se to jmenuje :-D
Taky jedna z možností. Už jste viděli kachnu spářenou s koněm?? .link.
Taky jedna z možností.:palec Už jste viděli kachnu spářenou s koněm?? http://www.youtube.com/watch?v=YcxrJ4Y8eLc
no, dal si s tim práci, jede pěkně, jde o to na co to auto má, jinak bych to nazvala solidně zmršenym veteránem
- když tak nad tim přemejšlim, tak takovejhle pokusnejch kachen bylo ale v Mostě spousta
no, dal si s tim práci, jede pěkně, jde o to na co to auto má, jinak bych to nazvala solidně zmršenym veteránem
- když tak nad tim přemejšlim, tak takovejhle pokusnejch kachen bylo ale v Mostě spousta
Simčo..moje kachna Pick up..bude taky zmršenej veterán,ale nemám 500 tis Kč na to,a 3 roky na to,abych tu kachnu dal do originálu..je to vrak,kterej jsem zachránil tehdá když mi bylo 19 a Malýmu byl rok..z jednoho šroťáku..!!!tenkrát to chtěly sešrotovat,a když jsem projevil obrovskej zájem,majitel řekl ano buď to sešrotuju,nebo mi dejte 10 tis!!!dal jsem je..a prostě auto bude žít,ale jelikož jde zachrábit cca 3/4 auta od předu do zau..volím zprznění pick up,než říct..njn..tak se to sešrotuje!...ale jak říkáš..v Mostu..např..kachna přeřezaná tak,že jí někdo nastrojil na AX spodek to už bylo i na mě moc!
Simčo..moje kachna Pick up..bude taky zmršenej veterán,ale nemám 500 tis Kč na to,a 3 roky na to,abych tu kachnu dal do originálu..je to vrak,kterej jsem zachránil tehdá když mi bylo 19 a Malýmu byl rok..z jednoho šroťáku..!!!tenkrát to chtěly sešrotovat,a když jsem projevil obrovskej zájem,majitel řekl ano buď to sešrotuju,nebo mi dejte 10 tis!!!dal jsem je..a prostě auto bude žít,ale jelikož jde zachrábit cca 3/4 auta od předu do zau..volím zprznění pick up,než říct..njn..tak se to sešrotuje!...ale jak říkáš..v Mostu..např..kachna přeřezaná tak,že jí někdo nastrojil na AX spodek to už bylo i na mě moc!
Já ti fandím. Vytáhl jsi Káču hrobníkovi z lopaty a snažíš se udělat světový unikát. Ještě mě napadlo (možná je to blbost), co jí dát dvě zadní nápravy, aby byl bazén větší? Ale to už by asi byl problém s přihlášením.
Já ti fandím. Vytáhl jsi Káču hrobníkovi z lopaty a snažíš se udělat světový unikát. Ještě mě napadlo (možná je to blbost), co jí dát dvě zadní nápravy, aby byl bazén větší? Ale to už by asi byl problém s přihlášením.
Jirko, já to beru, dyť my to děláme taky jak to jde a navíc to ani neumíme. O origo dílech ani nemluvě a jde to moooc pomalu. Jenom prostě něco už je na mě jak píšeš moc. To si měl s tou kachnou štěstí, za ty prachy je to zadara. Ale ty dvě nápravy bych tam nedávala, když se bude chtít Honza vykoupat, tak ho hodíme do rybníka
Jirko, já to beru, dyť my to děláme taky jak to jde a navíc to ani neumíme. O origo dílech ani nemluvě a jde to moooc pomalu. Jenom prostě něco už je na mě jak píšeš moc. To si měl s tou kachnou štěstí, za ty prachy je to zadara. Ale ty dvě nápravy bych tam nedávala, když se bude chtít Honza vykoupat, tak ho hodíme do rybníka:-))))
To nepřihlásim,a ani by se to možná nevyškrábalo do kopce .Navíc rm zůstane origo,a navíc se dá kdykoliv použít na stavbu další kačky.A Simčo Kachna se dá sehnat za dobrej peníz..Jen vědět kde.Budu dávat na stránky inzerce s fotkama co stojí venku a cenu.Dovoz zajistím Okolo 800 E se dá sehnat polotovar na udělání a za 2000 E prakticky fungující kachnu pěknou.
To nepřihlásim,a ani by se to možná nevyškrábalo do kopce :-D.Navíc rm zůstane origo,a navíc se dá kdykoliv použít na stavbu další kačky.A Simčo Kachna se dá sehnat za dobrej peníz..Jen vědět kde.Budu dávat na stránky inzerce s fotkama co stojí venku a cenu.Dovoz zajistím ;-)Okolo 800 E se dá sehnat polotovar na udělání ;-) a za 2000 E prakticky fungující kachnu pěknou.
Honzo Kachna je na bodu mrazu,jelikož jsem ještě dal přednost AX GT Opera de Paris protože nevim kam dřív..a teď je v lakovně..Kachna je odstrojená a je vyvřenej rám,ale do srazu silně nestíhám Do toho jsem si před cca 2 měsícema opařil ruku o mou CX..když začla kráva z ničeho nic vařit a Jiřík si řekl tak ji Povolím víčko strženej závit no ...takže další prachy..těsnění pod hlavou atd atd.. nejsem ročild..když se sere tak se sere ....a do toho jsme byli pro věci na DS a to bylo taky za pálku.. ale mám motor
Honzo Kachna je na bodu mrazu,jelikož jsem ještě dal přednost AX GT Opera de Paris :-D protože nevim kam dřív..a teď je v lakovně..Kachna je odstrojená a je vyvřenej rám,ale do srazu silně nestíhám :-D Do toho jsem si před cca 2 měsícema opařil ruku o mou CX..když začla kráva z ničeho nic vařit :D a Jiřík si řekl tak ji Povolím víčko :D strženej závit no :D...takže další prachy..těsnění pod hlavou atd atd.. nejsem ročild..když se sere tak se sere :D....a do toho jsme byli pro věci na DS a to bylo taky za pálku.. ale mám motor :-)