Zdravim maniakov citronov mam jednu otazku, pozeral som na nete kridla na C4 coupe ale nikde som ich nenasiel , kde by som ich vedel zohnat a za aku cenu ????
Zdravim maniakov citronov :palec mam jednu otazku, pozeral som na nete kridla na C4 coupe ale nikde som ich nenasiel :nevim, kde by som ich vedel zohnat a za aku cenu ????:nevim
.link. .link. .link. .link. .link.
Tady mas nejaky adresy kde se da koupit kridlo na C4 coupe
http://www.rusmich-tuning.cz/RT/Kridlo-pro-CITROEN-C4-Coupe-polyuretan-AKCE-10-PUVODNI-CENA-3190-Kc_g7570.html
http://citroen.autodoplnky.cz/citroen-c4/lester-zadni-spoiler-kridlo-citroen-c4-3dv-s257669
http://www.spoilercentrum.cz/eshop/kridla-strisky/citroen/c4/
http://www.tuningstore.cz/stresni-spoiler-citroen-c4-3dv-p-52.html
http://tuning.autodoplnky.cz/lester/kridla-ksilty/lester-zadni-spoiler-kridlo-citroen-c4-3dv-s3639933
Tady mas nejaky adresy kde se da koupit kridlo na C4 coupe
Ahoj,tak mně dneska v noci upadlo už podruhé zadní křídlo,nevíte někdo jak ho přidělat aby drželo a mám ho přišroubovat?
Ahoj,tak mně dneska v noci upadlo už podruhé zadní křídlo,nevíte někdo jak ho přidělat aby drželo a mám ho přišroubovat?:nevim
šroubovat to nevim jak bys to tam udělal do kufru hele co já vim tak je nato speciální lepidlo ale nevim jak se to menuje zajet do cistroena a zeptej se to je asi nejednoduší a oni ti tam poraděj jak a čim mohly by to vědět ale šroubovat to bych neryskoval. Ale nezapomen jakmile tam dáš křídlo tak bys neměl jeszdit do myčky to ho budeš mít dole po každym mití já třeba do mičky vůbec nejezdim jenim na růčo, a nebo doma
šroubovat to nevim jak bys to tam udělal do kufru hele co já vim tak je nato speciální lepidlo ale nevim jak se to menuje zajet do cistroena a zeptej se to je asi nejednoduší a oni ti tam poraděj jak a čim mohly by to vědět ale šroubovat to bych neryskoval. Ale nezapomen jakmile tam dáš křídlo tak bys neměl jeszdit do myčky to ho budeš mít dole po každym mití já třeba do mičky vůbec nejezdim jenim na růčo, a nebo doma :D
Zdravim, já mam křídlo přilepený a nemam problémy s padáním... Jenom jednou na pravý straně, ale to bylo tim, že se odloupla barva od toho křídla (když sem na křivonosce viděl jak bylo nastříkaný to tvoje, muže to bejt stejná příčina). Jinak to lepidlo se běžně prodává, je v kartuši co se dává do pistole. Výrobců je víc. (Dinitrol 410 UV, Teroson 1K-PUR, a nejlevnější je od neznámý firmy s názvem ,,Pružné konstrukční lepidlo,,. Všechny 3 sou skoro stejný. Já mam ten dinitrol a nebejt tý odlouplý barvy tak je to cajk. Věřim, že ty si s tim poradíš dobře a nezapomeň na to, že to musíš dělat podle sebe
Zdravim, já mam křídlo přilepený a nemam problémy s padáním... Jenom jednou na pravý straně, ale to bylo tim, že se odloupla barva od toho křídla (když sem na křivonosce viděl jak bylo nastříkaný to tvoje, muže to bejt stejná příčina). Jinak to lepidlo se běžně prodává, je v kartuši co se dává do pistole. Výrobců je víc. (Dinitrol 410 UV, Teroson 1K-PUR, a nejlevnější je od neznámý firmy s názvem ,,Pružné konstrukční lepidlo,,. Všechny 3 sou skoro stejný. Já mam ten dinitrol a nebejt tý odlouplý barvy tak je to cajk. Věřim, že ty si s tim poradíš dobře a nezapomeň na to, že to musíš dělat podle sebe :-D
Díky za radu,odlouplo se mně to taky od barvy a na té černé liště mezi sklama to drželo že jsem to nemohl pořádně ani sundat ale povedlo se.Stejně jsem ho chtěl nechat přestříkat tak to bude lepší když je dole.
Díky za radu,odlouplo se mně to taky od barvy a na té černé liště mezi sklama to drželo že jsem to nemohl pořádně ani sundat ale povedlo se.:-))))Stejně jsem ho chtěl nechat přestříkat tak to bude lepší když je dole.:palec
Tak to jo... No lepší možná bude, když ty dosedací plochy na kterejch to drží zůstanou nenastříkaný... já to mam od toho odloupnutí taky. Pak je taky potřeba to dobře odmastit.
Tak to jo... No lepší možná bude, když ty dosedací plochy na kterejch to drží zůstanou nenastříkaný... já to mam od toho odloupnutí taky. Pak je taky potřeba to dobře odmastit.
RADA: Noo, spravne by malo byt kridlo prisrubovane na pevno + prilepene polyuretanom, spoliehat sa len na lepidlo je troska riziko ... rozhodne spravne primontovane kridlo prezije akukolvek mycku.
MORALNE RECI: Teoreticky pevnost montaze kazdeho spojleru by mala byt rovnaka ako pevnost spojleru tzn po upevneni by sa pri pokuse strhnut mal zlobit ale rozhodne nie odlepit. Uvedomte si ze ohrozujete nie len svoj spojler ale aj inych ludi na ceste - odpadnute kridlo v rychlosti 130km za hodinu je 100% je neriadena strela a stret s nim moze znamenat katastrofu.
OSOBNA SKUSENOST: ked som montoval kridlo na BX tak sli 4 sruby skrz dvere + polyuretan po celej dlzke kridla.
RADA: Noo, spravne by malo byt kridlo prisrubovane na pevno + prilepene polyuretanom, spoliehat sa len na lepidlo je troska riziko ... rozhodne spravne primontovane kridlo prezije akukolvek mycku.
MORALNE RECI: Teoreticky pevnost montaze kazdeho spojleru by mala byt rovnaka ako pevnost spojleru tzn po upevneni by sa pri pokuse strhnut mal zlobit ale rozhodne nie odlepit. Uvedomte si ze ohrozujete nie len svoj spojler ale aj inych ludi na ceste - odpadnute kridlo v rychlosti 130km za hodinu je 100% je neriadena strela a stret s nim moze znamenat katastrofu.
OSOBNA SKUSENOST: ked som montoval kridlo na BX tak sli 4 sruby skrz dvere + polyuretan po celej dlzke kridla.