Zdravím. Mám problém - auto nastartuje a po pár vteřinách zdechne. Kontrola podávacího čerpadla, filtru i sp. skříňky se jeví jako o.k. Problém nastane u jehly - po připojení na přímo pracuje. Pokud je na konektoru, tak ne. Jde do něj proud 10,5V a při spojení s jehlou se ztratí. Když dám na jehlu proud napřímo, motor běží o něco déle, ale nakonec ( cca po 20-ti s) stejně zdechne.
Zdravím. Mám problém - auto nastartuje a po pár vteřinách zdechne. Kontrola podávacího čerpadla, filtru i sp. skříňky se jeví jako o.k. Problém nastane u jehly - po připojení na přímo pracuje. Pokud je na konektoru, tak ne. Jde do něj proud 10,5V a při spojení s jehlou se ztratí. Když dám na jehlu proud napřímo, motor běží o něco déle, ale nakonec ( cca po 20-ti s) stejně zdechne. :-((((
jehlu na čerpadle. Na komplu to bylo, vyhazuje to 6 závad, opakuje se problém s tlakem paliva. Ale sami řekli, že to může být cokoliv. Že mám začít od sp. skříňky a pokračovat vylučovací metodou.
jehlu na čerpadle. Na komplu to bylo, vyhazuje to 6 závad, opakuje se problém s tlakem paliva. Ale sami řekli, že to může být cokoliv. Že mám začít od sp. skříňky a pokračovat vylučovací metodou.
tak to by som zacal regulatorom tlaku, vypne sa to pretoze tlak je prilis vysoky a na diagnostike sa da vysledovat online udaje co sa tam deje, na kolko to vyleti. Ono diagnostika neznamena citanie kodov zavad (tie sa castokrat ani nemusia ukazat).
objednacie cislo: 1924 30
cena okolo 100E
je tam aj regulator podlaku, takze tazko to konkretizovat co, kazdopadne online udaje diagnostiky su velmi smerodatny udaj
tak to by som zacal regulatorom tlaku, vypne sa to pretoze tlak je prilis vysoky a na diagnostike sa da vysledovat online udaje co sa tam deje, na kolko to vyleti. Ono diagnostika neznamena citanie kodov zavad (tie sa castokrat ani nemusia ukazat).
objednacie cislo: 1924 30
cena okolo 100E
je tam aj regulator podlaku, takze tazko to konkretizovat co, kazdopadne online udaje diagnostiky su velmi smerodatny udaj