Ahoj, koupil jsem si nový rádio a četl jsem v návodu, že to musím odpojit od baterky. Ale táta řikal že on když jí odpojí, tak musí zadat nějaký kód na rádiu. Ale ten já nevím, a bojím se že se mi to zablokuje. Co stím? Napadlo mi že bych tam to rádio nedal, ale líbí se mi a chci ho tam ... tak nevím co mam stim dělat. A ještě jsem se chtěl zeptat jestli má Xsara ten ISO konektor v návodu jsem to nenašel.
Ahoj, koupil jsem si nový rádio a četl jsem v návodu, že to musím odpojit od baterky. Ale táta řikal že on když jí odpojí, tak musí zadat nějaký kód na rádiu. Ale ten já nevím, a bojím se že se mi to zablokuje. Co stím? Napadlo mi že bych tam to rádio nedal, ale líbí se mi a chci ho tam :)... tak nevím co mam stim dělat. A ještě jsem se chtěl zeptat jestli má Xsara ten ISO konektor v návodu jsem to nenašel.
troska sa motas v to ....
a) mas nove radio ktore chces namontovat?
b) alebo mas origo radio pri ktorom sa bojis ze prestane fungovat po odpojeni baterky?
ak je to varianta a) - v manuale k radiu ak je blokovane kodom mas kod
ak je to varianta b) v manuale od auta mas pripadny kod, ale po novom maju auta v radiu nahodeny VIN auta a tym su chranene, zabudnu tak max hodiny po odpojeni baterky ...
a este ad ISO: mal by tam byt iso konektor
troska sa motas v to ....
a) mas nove radio ktore chces namontovat?
b) alebo mas origo radio pri ktorom sa bojis ze prestane fungovat po odpojeni baterky?
ak je to varianta a) - v manuale k radiu ak je blokovane kodom mas kod
ak je to varianta b) v manuale od auta mas pripadny kod, ale po novom maju auta v radiu nahodeny VIN auta a tym su chranene, zabudnu tak max hodiny po odpojeni baterky ...
a este ad ISO: mal by tam byt iso konektor