Cus lidi chtel jsem se zeptat chci si dat sportovni filtr ale nevim kde je tam vaha vzduchu abych ji nerozhodil.
Cus lidi chtel jsem se zeptat chci si dat sportovni filtr ale nevim kde je tam vaha vzduchu abych ji nerozhodil.
Teda Hermi. to fakt nevím..To víš diesl..Nám moc sportovní filtr nepomůže..
Teda Hermi. to fakt nevím..To víš diesl..Nám moc sportovní filtr nepomůže.. :-)
vam moc ne to je fakt. Ale premejslim o nem ted si du delat Airbrush na auto tak sme zvedavej jak to dopadne
vam moc ne to je fakt. Ale premejslim o nem ted si du delat Airbrush na auto tak sme zvedavej jak to dopadne
Ked das filter pred vahu vzduchu nic nerozhodis, pocitaj s tym ze realny vykonovy efekt bude 0 akurat to bude hlucnejsie ...
Ked das filter pred vahu vzduchu nic nerozhodis, pocitaj s tym ze realny vykonovy efekt bude 0 akurat to bude hlucnejsie ...
Presne tak, budes mat subjektivny pocit zvysenia vykonu sposobeny hlbsim a mierne dunivejsim zvukom motora.
Potencialne negativny efekt moze sposobit odstranenie airboxu co sposobi ze filter bude nasavat teply vzduch od motora .. toto ale zavisi od rozmiestnenia komponentov v motore ...
Presne tak, budes mat subjektivny pocit zvysenia vykonu sposobeny hlbsim a mierne dunivejsim zvukom motora.
Potencialne negativny efekt moze sposobit odstranenie airboxu co sposobi ze filter bude nasavat teply vzduch od motora .. toto ale zavisi od rozmiestnenia komponentov v motore ...
Ja bych ho tahnul dolu tam kde proudi studeny vzduch dal bych ho pres svody dolu pod chladic.
Ja bych ho tahnul dolu tam kde proudi studeny vzduch dal bych ho pres svody dolu pod chladic.
no ale zdola to zase bude tahat prach a spinu s cesty .. mozno nejaky kryt na to ...
no ale zdola to zase bude tahat prach a spinu s cesty .. mozno nejaky kryt na to ...
Sportovni filtr vlastne jen "pekne vypada" a pekne "saje" Ale nejen, ze je drazsi, taky vyzaduje udrzbu. Musis ho pravidelne prat a impregnovat Idelanim kompromistem je vlozka do boxu treba od greenu
Sportovni filtr vlastne jen "pekne vypada" a pekne "saje" :-) Ale nejen, ze je drazsi, taky vyzaduje udrzbu. Musis ho pravidelne prat a impregnovat :-) Idelanim kompromistem je vlozka do boxu treba od greenu :-)
to jo vlozku sem nasel ale ja se do airboxu nedostanu je v jako by slepenej k sobe a koukal jsem ze kdyz budou chtit vymenit filtr tak vymenej celej airbox.
to jo vlozku sem nasel ale ja se do airboxu nedostanu je v jako by slepenej k sobe a koukal jsem ze kdyz budou chtit vymenit filtr tak vymenej celej airbox.
To je nesmysl, urcite tam budou nejake sponky. Zkus se poradne podivat. Protoze box stoji pres 5000Kc, zatim co filtr stoji okolo 600Kc (v Citroenu).
To je nesmysl, urcite tam budou nejake sponky. Zkus se poradne podivat. Protoze box stoji pres 5000Kc, zatim co filtr stoji okolo 600Kc (v Citroenu).
cus lidi mate nekdo nejakou skusenost se sportovnim filtrem do citroen C4 coupe chtel bych ho tam dat ale nemam sajn jak a kam co natahnout. DIky za rady
cus lidi mate nekdo nejakou skusenost se sportovnim filtrem do citroen C4 coupe chtel bych ho tam dat ale nemam sajn jak a kam co natahnout. DIky za rady
Mám v XM sportovní filtr KN místo originálního a nemusel jsem to upravovat. Líp to táhne odspodu a když jsem táhl na laně přetížený IVECO (Daily II, váha kolem 6 tun!), ani nezakouřil, takže doporučuju. No, a pak se divím, že časem odejde spojka...
Mám v XM sportovní filtr KN místo originálního a nemusel jsem to upravovat. Líp to táhne odspodu a když jsem táhl na laně přetížený IVECO (Daily II, váha kolem 6 tun!), ani nezakouřil, takže doporučuju.:palec No, a pak se divím, že časem odejde spojka...:-d
njn kdyz tahas auta ktery jsou nad limit a fur jedes pod spojkou to je pak tezky
njn kdyz tahas auta ktery jsou nad limit a fur jedes pod spojkou to je pak tezky :D:D
Ahoj Hermi.ty už máš po záruce?????No jinak doporučuju jedině K a N,nebo Green,a to Kitovou sadu.máš to přesně na auto
www.sportovniautodoplnky.cz -např
Ahoj Hermi.ty už máš po záruce?????No jinak doporučuju jedině K a N,nebo Green,a to Kitovou sadu.máš to přesně na auto:-)
www.sportovniautodoplnky.cz -např
Sportovni filter je dobre placebo, mas dobry pocit a zvysi sa mierne kraval od motoroveho prostoru, inak efekt nula ( v porovnani s novym cistym nesportovym filtrom ). Porovnavane elektronicky. Rovnake vysledky ( tzn 0 ) ma sanie na kapote.
Sportovni filter je dobre placebo, mas dobry pocit a zvysi sa mierne kraval od motoroveho prostoru, inak efekt nula ( v porovnani s novym cistym nesportovym filtrom ). Porovnavane elektronicky. Rovnake vysledky ( tzn 0 ) ma sanie na kapote. :-)