Na základech nové generace C4, která si odbude premiéru na podzim v Paříži, vznikl koncept DS High Rider.... .link. .link.
Co jí říkáte?
Na základech nové generace C4, která si odbude premiéru na podzim v Paříži, vznikl koncept DS High Rider....
http://www.citroen-club.eu/showpic.php?cc=83863229&cmain=83863229&oid=35347433&clang=cz
http://www.citroen-club.eu/showpic.php?cc=83863229&cmain=83863229&oid=35347424&size=&sort=
Co jí říkáte? :palec
Pěkná designovka, jen co je pravda. Jak asi bude vypadat se všemi dveřmi?
Pěkná designovka, jen co je pravda. Jak asi bude vypadat se všemi dveřmi?:palec
No a je to tady.. Jasné že "pravověrní " citroenáři budou hájit !"hydro". Ale to není jediná vyjímečnost a počin Citroenu. Mohl bych napsat např. - "kdy už pochopíte, že Citroen bez pevného středu volantu, není Citroen".... Ne vážně,doba je jinde a "hydru" mají jen modely C5 - ve vyšší výbavě a lux. C6 - 90% prodaných Citroenů v ČR je "pérák" (odhad - pro diskuzi) C4 - DS bude mít jistě jiné přednosti - kvalita zpracování a materiálů, možnost inviduální kreativity, nádherný design...Nebo jinak - měla snad 2CV hydro? - neee měla jiné přednosti a charisma...
No a je to tady..:-d Jasné že "pravověrní " citroenáři budou hájit !"hydro". :palec Ale to není jediná vyjímečnost a počin Citroenu. Mohl bych napsat např. - "kdy už pochopíte, že Citroen bez pevného středu volantu, není Citroen"....:-p Ne vážně,doba je jinde a "hydru" mají jen modely C5 - ve vyšší výbavě a lux. C6 - 90% prodaných Citroenů v ČR je "pérák" (odhad - pro diskuzi) C4 - DS bude mít jistě jiné přednosti - kvalita zpracování a materiálů, možnost inviduální kreativity, nádherný design...Nebo jinak - měla snad 2CV hydro? - neee měla jiné přednosti a charisma...
No, kachna je kachna...
ale tohle se mi designově hodně líbí, nicméně pětidvéř bude zase hrůza
akorát nechápu, proč to má označení DS, protože DS je královna a veškerý jiný počiny pod timhle názvem jí nesahaj ani po kotníky
No, kachna je kachna...
ale tohle se mi designově hodně líbí, nicméně pětidvéř bude zase hrůza
akorát nechápu, proč to má označení DS, protože DS je královna a veškerý jiný počiny pod timhle názvem jí nesahaj ani po kotníky
je to fakt pěkný taky se mi to líbý ale to coupe je dokonalý když udělaj 5 dvěřák to už nebude ono to se mi už moc páčit nebude..
je to fakt pěkný taky se mi to líbý ale to coupe je dokonalý když udělaj 5 dvěřák to už nebude ono to se mi už moc páčit nebude..
lidi co máte proti pětidvířku????? ...pětidvířko bude taky hezký...
:-)lidi co máte proti pětidvířku?????:-o ...pětidvířko bude taky hezký...:-)))):-)))):-))))
kdybych byl na takovýhle sportovní nářadí tak bych o něm začal snít ale já jsem spíš na ty stěhováky tak sem se jen pokochal .link.
kdybych byl na takovýhle sportovní nářadí tak bych o něm začal snít ale já jsem spíš na ty stěhováky tak sem se jen pokochal http://www.novinky.cz/auto/192830-citroen-ds3-racing-ostry-hot-hatch-v-omezene-edici.html
A tady ještě info by "novinky.cz" - .link.
A tady ještě info by "novinky.cz" - http://www.novinky.cz/auto/210050-citroen-ukazal-prvni-fotografie-ds4.html
jj už se těšim až mi jí přivezou a budu jí mejt na salón A DS3 je luxusní povoz..máme tam tu 1,6 turbínu a to je masakr
jj už se těšim až mi jí přivezou a budu jí mejt na salón :-D A DS3 je luxusní povoz..máme tam tu 1,6 turbínu a to je masakr ;-)
Rozdíl mezi C4new a DS4 (kromě viditelných rozdílů exteriéru – šéf designu Marc Pinson) :
- kvalitnější materiály interiéru, personifikace, výběr až z 5 materiálů kůže, kombinace barev, chromované doplňky
- panoramatické sklo ve standartu – rozšiřuje výhled o 45 stupňů
- je o 60mm kratší, 20mm širší, 40mm vyšší než C4new
- zavazadlový prostor 370l, o 38 méně než C4new
- k dispozici nová vrcholová verze 1.6 THP – 200HP 275Nm krouticí moment při 1700ot - CO2 - 149g/km.
- Všechny verze vybaveny 6 – rychlostní převodovkou manual nebo robotizovanou ESG
- LED denní svícení ve tvaru bumerangu ohraničující mlhovky
- Extra tónovaná zadní okna (za B sloupkem)
- Zvýšený protihlukový systém, vrstvené čelní sklo, přídavné izolační materiály ve dveřích a za motorem
odkaz do galerie: .link.
Rozdíl mezi C4new a DS4 (kromě viditelných rozdílů exteriéru – šéf designu Marc Pinson) :
- kvalitnější materiály interiéru, personifikace, výběr až z 5 materiálů kůže, kombinace barev, chromované doplňky
- k dispozici nová vrcholová verze 1.6 THP – 200HP 275Nm krouticí moment při 1700ot - CO2 - 149g/km.
- Všechny verze vybaveny 6 – rychlostní převodovkou manual nebo robotizovanou ESG
- Zvýšený protihlukový systém, vrstvené čelní sklo, přídavné izolační materiály ve dveřích a za motorem
odkaz do galerie: http://www.citroen-club.eu/page/kod-70/cmain-83737961/cc-594411.html
Jj, tenhle mazlik se mi zacina libit, ted jenom kde na nej vzit a "nekrast" A i seznam te vybavy navic nezni az tak spatne, uz jenom ta prevodovka ...
Jj, tenhle mazlik se mi zacina libit, ted jenom kde na nej vzit a "nekrast" :-D A i seznam te vybavy navic nezni az tak spatne, uz jenom ta prevodovka ...
Nová C4 má opravdu propracované ovládání klimatizace. Alespoň o tom svědčí sledovanost fotografie v galerii. .link.
Nová C4 má opravdu propracované ovládání klimatizace.:-o Alespoň o tom svědčí sledovanost fotografie v galerii.:-d http://www.citroen-club.eu/showpic.php?cc=594411&cmain=83737961&oid=594468&clang=cz
:-))))