Já vím, ale opravdu koukněte na nadpis této diskuze:
Diskuzní fórum / Citroen C4 - Motor, převodovka, výfukový systém / Bublající motor C4 1,6 HDi ? - .. FAP
..tak mě netlačte k tomu abych dělal "Káju-mazače"
Ne vážně, dodržujme "štábní kulturu" na těchto technických vláknech. (Na důkaz vážnosti bude tento můj příspěvek po 3 dnech smazán pro nevhodnost
Já vím, ale opravdu koukněte na nadpis této diskuze:
Diskuzní fórum / Citroen C4 - Motor, převodovka, výfukový systém / Bublající motor C4 1,6 HDi ? - .. FAP
..tak mě netlačte k tomu abych dělal "Káju-mazače":-))))
Ne vážně, dodržujme "štábní kulturu" na těchto technických vláknech. (Na důkaz vážnosti bude tento můj příspěvek po 3 dnech smazán pro nevhodnost :-))
Dámy a pánové
musím zasáhnout - trochu jste se oddálili od tématu!
Na zkušenosti se servisními místy máme aplikaci : .link. Své zkušenosti pište do této aplikace. Děkuji.
Toto téma se jmenuje Bublající motor + problematika FAP. Chápu, že jste se nechali strhnout, ale není to fér vůči budoucím uživatelům, kteří budou zpětně vyhledávat nějaký problém a budou si pročítat tuto omáčku. (Neříkám že není chutná, jen se sem nehodí). Děkuji..
Omlouvám se,ale v mojí stařičké CX,která by Vám všem C4kařům dala s chutí na PRDEL!!žádný volitelný tlačítko s nápisem FAP nenímMY Céixaři máme akorát Tlačítko Go baby Go!!
Omlouvám se,ale v mojí stařičké CX,která by Vám všem C4kařům dala s chutí na PRDEL!!žádný volitelný tlačítko s nápisem FAP není:-D:-D:-DmMY Céixaři máme akorát Tlačítko Go baby Go!!:-D
mám v C4 Picassu 1,6HDi FAP a mám najeto asi 11000km. Od začátku provozu vždy zhruba po 800km auto lehce cukne a vyletí mi aktuální spotřeba na dvojnásobek. Trvá to pár km, trošku to duní a potom to zase spadne na normál. Nemůže to mít souvislost právě s FAPem? Ptám se dřív na fóru než budu za pitomce v autorizovaném servisu. Ta spotřeba je evidentní, poznám to taky tak, že když pustím za jízdy při zařazeném kvaltu plyn, spotřeba padne na nulu normálně. V situaci, kterou jsem popsal aktuální spotřeba nespadne pod 2,5l/100km.
Děkuji za odpovědi...
Mám dotaz související s tématem,
mám v C4 Picassu 1,6HDi FAP a mám najeto asi 11000km. Od začátku provozu vždy zhruba po 800km auto lehce cukne a vyletí mi aktuální spotřeba na dvojnásobek. Trvá to pár km, trošku to duní a potom to zase spadne na normál. Nemůže to mít souvislost právě s FAPem? Ptám se dřív na fóru než budu za pitomce v autorizovaném servisu. Ta spotřeba je evidentní, poznám to taky tak, že když pustím za jízdy při zařazeném kvaltu plyn, spotřeba padne na nulu normálně. V situaci, kterou jsem popsal aktuální spotřeba nespadne pod 2,5l/100km.
Děkuji za odpovědi...
kazdych 800 km +- by zodpovedalo fapu, ale je to divne, nemalo by to isto nijako cuknut
cuknutia som si u seba vsimol ked sa asi 8x snazilo regenerovat fap po tom co som vzdy prerusil jazdu
kazdych 800 km +- by zodpovedalo fapu, ale je to divne, nemalo by to isto nijako cuknut
cuknutia som si u seba vsimol ked sa asi 8x snazilo regenerovat fap po tom co som vzdy prerusil jazdu
To cuknutí není nějak evidentní, možná slyším trávu růst, ale ta zvýšená aktuální spotřeba evidentní je. To by ale pozorovali všichni kdo mají tento motor, ne? Nevím, jestli je to normální. Díky za odpověď
To cuknutí není nějak evidentní, možná slyším trávu růst, ale ta zvýšená aktuální spotřeba evidentní je. To by ale pozorovali všichni kdo mají tento motor, ne? Nevím, jestli je to normální. Díky za odpověď
:nevim