Je tam momentálně 58-59 000km najeto-je ale dovezená z "D" a v dnešní době se dá stočit každé počítadlo ujetých km.Podle servisní knížky by ty ujeté km měly sedět-roky/ujeté km. To víčko je uzávěr nádrže? To bublání se ozývá nepravidelně a při určitém režimu otáček,třeba i 2x za 5min.,jak říkám záleží na stylu jízdy,řazení a otáčkách. Když s tím pojedu do značkového servisu,navymýšlí si tam závady jen aby měli ryto,když pojedu do obyč. servisu budou nad tím kroutit hlavou jak zloděj zámkem.
Je tam momentálně 58-59 000km najeto-je ale dovezená z "D" a v dnešní době se dá stočit každé počítadlo ujetých km.Podle servisní knížky by ty ujeté km měly sedět-roky/ujeté km. To víčko je uzávěr nádrže? To bublání se ozývá nepravidelně a při určitém režimu otáček,třeba i 2x za 5min.,jak říkám záleží na stylu jízdy,řazení a otáčkách. Když s tím pojedu do značkového servisu,navymýšlí si tam závady jen aby měli ryto,když pojedu do obyč. servisu budou nad tím kroutit hlavou jak zloděj zámkem.:-)
no servisna knizka a de vobec nic nehovoria, kolko chces serviek a ake km? dodame ... asi tak
skor pozret v diagnostike aky je stav skutocny, kludne tam mozes mat o 100t viac
ano vycko = uzaver nadrze
ano a fapovy zvuk sa presne ozyva na style jazdy a otackach
edit: samozrejme chyba moze byt vselikde inde a takymto polemizovanim ju najskor nenajdeme ...
no servisna knizka a de vobec nic nehovoria, kolko chces serviek a ake km? dodame ... asi tak
skor pozret v diagnostike aky je stav skutocny, kludne tam mozes mat o 100t viac
ano vycko = uzaver nadrze
ano a fapovy zvuk sa presne ozyva na style jazdy a otackach
edit: samozrejme chyba moze byt vselikde inde a takymto polemizovanim ju najskor nenajdeme ...
v diagnostice jde poznat skutečný počet km? jsem slyšel že to jde smazat i tam. Co se týká toho víčka,jak potom počítač pozná kolik jsem natankoval aby dodal aditiva?Když víčko při plnění naftou sundávám?
v diagnostice jde poznat skutečný počet km? jsem slyšel že to jde smazat i tam. Co se týká toho víčka,jak potom počítač pozná kolik jsem natankoval aby dodal aditiva?Když víčko při plnění naftou sundávám?
teoreticky ano ... zmazat urcite zaznamy isto nejde ... niektore ano .. povacsine su ty stacaci fuseri ... (chvalabohu)
ked das vycko von pocitac zaznamena otvorenie nadrze, ked ho das s5 zaznamena zavretie nadrze a na zaklade zistenej zmeny hladiny paliva (minimalne o 10l) spusti nastrek aditiva
teoreticky ano ... zmazat urcite zaznamy isto nejde ... niektore ano .. povacsine su ty stacaci fuseri ... (chvalabohu)
ked das vycko von pocitac zaznamena otvorenie nadrze, ked ho das s5 zaznamena zavretie nadrze a na zaklade zistenej zmeny hladiny paliva (minimalne o 10l) spusti nastrek aditiva
Asi to vemu do citroen servisu,když jsem auto koupil byla mi nabídnuta prohlídka za 1000,-kč.Zavolám tam a uvidíme najdou-li ještě něco jiného než ten první nezn.servis -tam chodí všichni co znám a mají citronky.Kolega má taky to co já jen v 5dv. na leasing,tudíž musí pokaždé do citroenu.Pokaždé co se vrátí je do běla rozpálenej co si zas vymysleli aby utržili a to byl pokaždé v jiném při 20-Uh.Hradiště,40-Zlin a 60tis Kotojedy.
Asi to vemu do citroen servisu,když jsem auto koupil byla mi nabídnuta prohlídka za 1000,-kč.Zavolám tam a uvidíme najdou-li ještě něco jiného než ten první nezn.servis -tam chodí všichni co znám a mají citronky.Kolega má taky to co já jen v 5dv. na leasing,tudíž musí pokaždé do citroenu.Pokaždé co se vrátí je do běla rozpálenej co si zas vymysleli aby utržili a to byl pokaždé v jiném při 20-Uh.Hradiště,40-Zlin a 60tis Kotojedy.
Scotti, pokud bylo auto servisované v autor. servisech, měl by být stav km při prohlídce, opravě zaznamenán v centrální evidenci Citroen. Snad by neměl být problém v servise zkontrolovat poslední záznam.
Jinak zde .link. to provádějí bez prošení, ale za peníze..
Scotti, pokud bylo auto servisované v autor. servisech, měl by být stav km při prohlídce, opravě zaznamenán v centrální evidenci Citroen. Snad by neměl být problém v servise zkontrolovat poslední záznam.:nevim
Jinak zde http://www.zkontrolujsiauto.cz/frmStart.aspx to provádějí bez prošení, ale za peníze..
JJ. I v servisce máš zaznamenáno kdy a v kolik km bylo auto servisováno a jak říkám dobově i počtem km by to sedět mělo(kdy jezdil předchozí maj. na prav.servis).Co ce týče centrální databáze to nevím co a kde je??Když jsem auto kupoval volal jsem do citroenu Zlín tam mi nic extra neřekli. O autě se vedou jen klasické záznamy tj. barva,obsah,kw atd.. O prohlídkách a moment. stavu počtu km se nic nevede.
JJ. I v servisce máš zaznamenáno kdy a v kolik km bylo auto servisováno a jak říkám dobově i počtem km by to sedět mělo(kdy jezdil předchozí maj. na prav.servis).Co ce týče centrální databáze to nevím co a kde je??Když jsem auto kupoval volal jsem do citroenu Zlín tam mi nic extra neřekli. O autě se vedou jen klasické záznamy tj. barva,obsah,kw atd.. O prohlídkách a moment. stavu počtu km se nic nevede.
No je centrální databáze autorizovaných servisů Citroen, kde je každý úkon na autě (dle VIN) zaznamenán. Nahlížení do databáze není veřejné, ale každý aut. servis má přístup. Dle těchto údajů - poslední záznam lze odvodit skutečný stav km. Rovněž lze zjistit co na voze bylo měněno a prováděno v rámci záruční i pozáručního servisu.
No je centrální databáze autorizovaných servisů Citroen, kde je každý úkon na autě (dle VIN) zaznamenán. Nahlížení do databáze není veřejné, ale každý aut. servis má přístup. Dle těchto údajů - poslední záznam lze odvodit skutečný stav km. Rovněž lze zjistit co na voze bylo měněno a prováděno v rámci záruční i pozáručního servisu.
tak proč mi ve Zlíne řekli ,že nic takového se nevede!Jak jsem psal podle vin mohl zjistit jen základní údaje o voze.Zajedu tedy do Kotojed a opítam sa jak na ten bublifuk,hstorii a celkovou diagnostiku.Co se ještě týče toho bublání,stává se to převážně při rozjetí na 1ku když sešlápu spojku klesnou otáčy a ozve se to zabublání.C 4aři HDi zkuste si vypnout rádio a soustředte se na zvuk motoru.Dejte mi pak vědět.
tak proč mi ve Zlíne řekli ,že nic takového se nevede!Jak jsem psal podle vin mohl zjistit jen základní údaje o voze.Zajedu tedy do Kotojed a opítam sa:-) jak na ten bublifuk,hstorii a celkovou diagnostiku.Co se ještě týče toho bublání,stává se to převážně při rozjetí na 1ku když sešlápu spojku klesnou otáčy a ozve se to zabublání.C 4aři HDi zkuste si vypnout rádio a soustředte se na zvuk motoru.Dejte mi pak vědět.:palec
tak proč mi ve Zlíne řekli ,že nic takového se nevede!Jak jsem psal podle vin mohl zjistit jen základní údaje o voze.Zajedu tedy do Kotojed a opítam sa jak na ten bublifuk,hstorii a celkovou diagnostiku.Co se ještě týče toho bublání,stává se to převážně při rozjetí na 1ku když sešlápu spojku klesnou otáčy a ozve se to zabublání.C 4ař HDi zkste si vynout rádio a soustředte se na zvuk motoru.Dejte mi pak vědět.
Do M-Servisu Kroměříž_Kotojedy jezdíme máme od tud našeho Citrouška(suprový servis )..
Do M-Servisu Kroměříž_Kotojedy jezdíme máme od tud našeho Citrouška(suprový servis )..
kolega má to co já a byl v U.Hr. ve Zlíně i v Kotojedech a prej všude špatný a to není žádný prudič.
kolega má to co já a byl v U.Hr. ve Zlíně i v Kotojedech a prej všude špatný a to není žádný prudič.
NEch je Oni na to v Budějovicích maj samý nový auto z tuzexu peněz jako želez..a když vy Inžinýrku tak My.....To budete koukat
NEch je Oni na to v Budějovicích maj:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D samý nový auto z tuzexu peněz jako želez..a když vy Inžinýrku tak My.....To budete koukat :-D
NEch je Oni na to v Budějovicích maj samý nový auto z tuzexu peněz jako želez..a když vy Inžinýrku tak My.....To budete koukat
měli jsme i Kotojed Xsaru1,4,ted máme i odtud C4,abych ti řekla pravdu v Budějovicích si u Citroen(Hlásek)nekoupila ani tříkolku..
:-)))):-)))):-)))):-))))měli jsme i Kotojed Xsaru1,4,ted máme i odtud C4,abych ti řekla pravdu v Budějovicích si u Citroen(Hlásek)nekoupila ani tříkolku..:-d
stejně tak já v Ústí nad Orlicí u Petráčka.Když jsem chtěl na CX GTI Turbo 2 gumičky pod vstřiky,řekl mi týpek,že na takhle starý dodávky nic nemaj
stejně tak já v Ústí nad Orlicí u Petráčka.Když jsem chtěl na CX GTI Turbo 2 gumičky pod vstřiky,řekl mi týpek,že na takhle starý dodávky nic nemaj :-D:nevim:-((((
stejně tak já v Ústí nad Orlicí u Petráčka.Když jsem chtěl na CX GTI Turbo 2 gumičky pod vstřiky,řekl mi týpek,že na takhle starý dodávky nic nemaj
To my když sme s Xsařitelem jeli do kralup pro příchytky na kryty kolem motoru na Xsaru z roku 2001 tak nám taky ten dědula řek, že tyhle starý auta tam moc často nevidí a že se musí podivat do kompjůtru.... By mě zajímalo jestli tam něco viděl skrz ty půllitry
To my když sme s Xsařitelem jeli do kralup pro příchytky na kryty kolem motoru na Xsaru z roku 2001 tak nám taky ten dědula řek, že tyhle starý auta tam moc často nevidí a že se musí podivat do kompjůtru.... By mě zajímalo jestli tam něco viděl skrz ty půllitry :-D
Dámy a pánové
musím zasáhnout - trochu jste se oddálili od tématu!
Na zkušenosti se servisními místy máme aplikaci : .link. Své zkušenosti pište do této aplikace. Děkuji.
Toto téma se jmenuje Bublající motor + problematika FAP. Chápu, že jste se nechali strhnout, ale není to fér vůči budoucím uživatelům, kteří budou zpětně vyhledávat nějaký problém a budou si pročítat tuto omáčku. (Neříkám že není chutná, jen se sem nehodí). Děkuji..
Dámy a pánové
musím zasáhnout:nevim - trochu jste se oddálili od tématu! :-p
Na zkušenosti se servisními místy máme aplikaci : http://www.ccca.cz/ Své zkušenosti pište do této aplikace. Děkuji.
Toto téma se jmenuje Bublající motor + problematika FAP. Chápu, že jste se nechali strhnout, ale není to fér vůči budoucím uživatelům, kteří budou zpětně vyhledávat nějaký problém a budou si pročítat tuto omáčku. (Neříkám že není chutná, jen se sem nehodí). Děkuji..