Nevim cim zacit...ale jednoho dne me jako milovnika kvalitni hudby v aute napadlo vymenit si originalni "audio" v berlingu...radio sice neslo znacku CLARION ale vykon 4x8W nenasvedcoval tomu,ze by to byla nejaka bomba..o reproduktorech ani nemluvim...ale budiz...radio vydrzelo az do nedavna a zacalo to vsechno prednima reprakama Hertz..jedna se o dvoupasmove komponenty s vykonem 180W..jenze jiz zminovanym radiem o brutalnim vykonu to moc velkej vyznam nemelo......tak prislo na radu radio...PIONEER..vykon 4x50W Mosfet,hafo moznosti ekvalizeru atd..proste uz to bylo o necem jinem...do tretice se menili reproduktory vzadu...bohuzel jejich rozmer neni nejak velkej,10 cm prumer je fakt malo,ale zatim staci..pouzili se taky repro HERTZ..dvoupasmove..pres kondenzator se jim orizli vsechny mozne frekvence,takze hrajou jen vejsky,coz se hodilo pro budouci plany..a ted prislo na radu to co se mi hlavou honilo hooodne dlouho...basova slozka..tak se jezdilo a poslouchalo po ruznejch shopech az volba padla na subwoofer JBL v bandpassove ozvucnici a zesilovac Carpower...ted uz je zvuk jak ma bejt...to je zatim asi vsechno co bych k tomu chtel dodat a foto co nejdriv dodam.stejne jako popis toho jake porodni bolesti jsem mel pri tahani kabelu..
Nevim cim zacit...ale jednoho dne me jako milovnika kvalitni hudby v aute napadlo vymenit si originalni "audio" v berlingu...radio sice neslo znacku CLARION ale vykon 4x8W nenasvedcoval tomu,ze by to byla nejaka bomba..o reproduktorech ani nemluvim...ale budiz...radio vydrzelo az do nedavna a zacalo to vsechno prednima reprakama Hertz..jedna se o dvoupasmove komponenty s vykonem 180W..jenze jiz zminovanym radiem o brutalnim vykonu to moc velkej vyznam nemelo...:-d...tak prislo na radu radio...PIONEER..vykon 4x50W Mosfet,hafo moznosti ekvalizeru atd..proste uz to bylo o necem jinem...do tretice se menili reproduktory vzadu...bohuzel jejich rozmer neni nejak velkej,10 cm prumer je fakt malo,ale zatim staci..pouzili se taky repro HERTZ..dvoupasmove..pres kondenzator se jim orizli vsechny mozne frekvence,takze hrajou jen vejsky,coz se hodilo pro budouci plany..a ted prislo na radu to co se mi hlavou honilo hooodne dlouho...basova slozka..tak se jezdilo a poslouchalo po ruznejch shopech az volba padla na subwoofer JBL v bandpassove ozvucnici a zesilovac Carpower...ted uz je zvuk jak ma bejt...to je zatim asi vsechno co bych k tomu chtel dodat a foto co nejdriv dodam.stejne jako popis toho jake porodni bolesti jsem mel pri tahani kabelu..:-))))
tak to já nemam v berlingu ale v C4 Cuope origo repráky jsem tam nechal nehrajou tak špatně zatim držej nato co jim dávám a až odejdou tak pudou nový ale zatim ne ale měl jsem tam origo rádio a to mi po 3 letech vyhořelo tak jsem pořídil new od
KENWOOD KDC-BT50U + Handsfree a to už je oničem jinym i s tima watam je to dokonalý žádný origo ale pěkných 4x50W, a předtim jsem tam dával bassák a ten jsem zvolil od US-BLASTER když jsem to kupoval byla to novinka na trhu je to aktivní subwoofer s vykonem 350W RMS a zesilovač zabudovanej do bedny a nakonec kapacitátor aby to drželo energii aby mi v autě vše neblikalo a světla normáloně svítili když tomu trochu dám... Ten kdo to slyšel to chápe
tak to já nemam v berlingu ale v C4 Cuope origo repráky jsem tam nechal nehrajou tak špatně zatim držej nato co jim dávám a až odejdou tak pudou nový ale zatim ne ale měl jsem tam origo rádio a to mi po 3 letech vyhořelo tak jsem pořídil new od
KENWOOD KDC-BT50U + Handsfree a to už je oničem jinym i s tima watam je to dokonalý žádný origo ale pěkných 4x50W, a předtim jsem tam dával bassák a ten jsem zvolil od US-BLASTER když jsem to kupoval byla to novinka na trhu je to aktivní subwoofer s vykonem 350W RMS a zesilovač zabudovanej do bedny a nakonec kapacitátor aby to drželo energii aby mi v autě vše neblikalo a světla normáloně svítili když tomu trochu dám... Ten kdo to slyšel to chápe :D:D
zesilovac mam od Carppower..monoblok petikilo..je danej v kufru v bocnici.misto plastu se do tvaru vyrizla deska..no dam sem co nejdriv fotky
zesilovac mam od Carppower..monoblok petikilo..je danej v kufru v bocnici.misto plastu se do tvaru vyrizla deska..no dam sem co nejdriv fotky:-))))
Denny já mám vše origo dvě repra pod předním sklem kenwood ale hlavně že rádio je se sílou 4x50 docela nuda noo ale když s tim autem jezdí manželka.... já s tím jedu jen o víkendu.
Denny já mám vše origo dvě repra pod předním sklem kenwood ale hlavně že rádio je se sílou 4x50 docela nuda noo ale když s tim autem jezdí manželka.... já s tím jedu jen o víkendu. :-((((
já to mam taky jako každodení prostředek jezdim stim furt celeročnně tak sem si to poladil abych nebyl potichu
já to mam taky jako každodení prostředek jezdim stim furt celeročnně tak sem si to poladil abych nebyl potichu :D:D
Se máte kluci Ale zase ve služebáčku jsem si to vybral.. Origo ozvučení od mercedesu 4x50 S origo radiem na cd taky hraje dobře.... To když jsem jednou měl takovej záchjev kamarád mi tam dal zesik 2x300W. Fakt masáž klepala se mi i podložka pod spz. Manželka se šla i podívat co se to děje se slovy: Nemáte náhodou v uších špunty??? Takže no coment ....... Ale všechno chce svůj čas.
Se máte kluci :-( Ale zase ve služebáčku jsem si to vybral.. Origo ozvučení od mercedesu 4x50 S origo radiem na cd taky hraje dobře....:palec To když jsem jednou měl takovej záchjev kamarád mi tam dal zesik 2x300W. Fakt masáž klepala se mi i podložka pod spz. Manželka se šla i podívat co se to děje se slovy: Nemáte náhodou v uších špunty??? Takže no coment ....... Ale všechno chce svůj čas.:-)