Pánové, jsem tady, jak jsem sliboval, abych vás informoval o story mého čelního skla. Okno mám již nové, nechal jsem si tam dát se sluneční clonou v barvě mého vozu (Ocean) a celá ta sranda mě přišla na rovných 8 000,- Kč . Samotné okno stálo "jen" 5 049 ,- Kč, 1 000 ,- Kč stála guma, 1 000,- Kč za lepidlo a 1000,- Kč práce. Okno vypadá velmi dobře, jsem zvědav jak dlouho mi vydrží. Teď ještě dostat z pojišťovny 4 500,- Kč a budu relativně spokojen.
Pánové, jsem tady, jak jsem sliboval, abych vás informoval o story mého čelního skla. Okno mám již nové, nechal jsem si tam dát se sluneční clonou v barvě mého vozu (Ocean) a celá ta sranda mě přišla na rovných 8 000,- Kč :-((((. Samotné okno stálo "jen" 5 049 ,- Kč, 1 000 ,- Kč stála guma, 1 000,- Kč za lepidlo a 1000,- Kč práce. Okno vypadá velmi dobře, jsem zvědav jak dlouho mi vydrží. Teď ještě dostat z pojišťovny 4 500,- Kč a budu relativně spokojen.:-)
Taky potřebuji nové sklo ale na MB mám tam 3 prasklinky oplicajtům se to nelíbí a na berlinoj mám ťupku pod stěračem . . . . . Přeju hodně kilometrů s fungl sklem
Taky potřebuji nové sklo ale na MB mám tam 3 prasklinky oplicajtům se to nelíbí a na berlinoj mám ťupku pod stěračem . . . . . Přeju hodně kilometrů s fungl sklem
Tak to mě stálo přední sklo na 07 14500!! Teda vlastně pojišťovnu jen díky kámošovi, co to vzal na sebe.A pojištění čelního skla mně stálo 1500na rok.
Tak to mě stálo přední sklo na 07 14500!! Teda vlastně pojišťovnu jen díky kámošovi, co to vzal na sebe:palec.A pojištění čelního skla mně stálo 1500:-))na rok.
to máš dobrý já mám vokno pojištěný na 20 000,- a když mi to trefil nákladák tak sem si vzal iniciály a to okno s prací se všim stálo 25 300,- tkže 5 300.- šlo z jeho kapsi ale stejně je to raketa za čelní okno.
to máš dobrý já mám vokno pojištěný na 20 000,- a když mi to trefil nákladák tak sem si vzal iniciály a to okno s prací se všim stálo 25 300,- tkže 5 300.- šlo z jeho kapsi ale stejně je to raketa za čelní okno.
hele přední okno mám pojištěný na 20 000 ale já to mám na lízačku takže fakt přesně nevim.
hele přední okno mám pojištěný na 20 000 ale já to mám na lízačku takže fakt přesně nevim.
Pánové dnes jsem namontoval celogumové stěrače Valeo a musím říct, že tak dobře mě ještě žádné stěrače na žádném autě nestíraly. Stály sice cca 1 000,- a měl jsem možnost je hned dnes při dešti vyzkoušet. Dostávají ode mne 1*.
Pánové dnes jsem namontoval celogumové stěrače Valeo a musím říct, že tak dobře mě ještě žádné stěrače na žádném autě nestíraly. Stály sice cca 1 000,- a měl jsem možnost je hned dnes při dešti vyzkoušet. Dostávají ode mne 1*.
Já je mám na mercedesu a taky si nemůžu stěžovat . . . . . . Ale origo MB - jeden 1 750
Já je mám na mercedesu a taky si nemůžu stěžovat . . . . . . Ale origo MB - jeden 1 750 :palec
Jsou fakt dobré, mám pořád origo na C4 (už 4 roky) - a pořád stírají jak nové...Obávám se ale, že cena nových bude také kolem tisíce za kus..
Jsou fakt dobré, mám pořád origo na C4 (už 4 roky:-))) - a pořád stírají jak nové...Obávám se ale, že cena nových bude také kolem tisíce za kus..:nevim
Já je menil při 100 000 te´d mám na MB najeto 120 000 a je to pohoda - ale nesmí se tam dostat bordel třeba ze stromu atd....
Já je menil při 100 000 te´d mám na MB najeto 120 000 a je to pohoda - ale nesmí se tam dostat bordel třeba ze stromu atd.... :-))))
Tak páni Berlingáři málem jsem přišel o nové okno. Nevím co to bylo ale když jsem jel do Mostu, tak jsem koutkem oka zahlédl nějaký černý bod a najednou rána do střechy. Ve střeše mám dolík . Nevím jestli to byl meteorit, bo co to bylo ale rána to byla slušná. Přede mnou žádné auto nejelo, že by něco od něj odlétlo. Být pomalejší já nebo o něco rychlejší neznámý předmět, tak okno už nebylo a já možná taky nee .
Tak páni Berlingáři málem jsem přišel o nové okno. Nevím co to bylo ale když jsem jel do Mostu, tak jsem koutkem oka zahlédl nějaký černý bod a najednou rána do střechy. Ve střeše mám dolík :-((((. Nevím jestli to byl meteorit, bo co to bylo ale rána to byla slušná. Přede mnou žádné auto nejelo, že by něco od něj odlétlo. Být pomalejší já nebo o něco rychlejší neznámý předmět, tak okno už nebylo a já možná taky nee :-(((( .
Kluci a holky pomoc potřebuji pravou zadní lampu na berlingo včera jsem si ji rozbyl v lese a za měsíc jdu na TK nemáte někdo doma na pujčení?? nebo prodej??
Kluci a holky pomoc potřebuji pravou zadní lampu na berlingo včera jsem si ji rozbyl v lese a za měsíc jdu na TK nemáte někdo doma na pujčení?? nebo prodej??
Zkus zatelefonovat na 777 865 669 to je pan Tobolka a ten má spoustu věcí na citronky a docela za lidovku
Zkus zatelefonovat na 777 865 669 to je pan Tobolka a ten má spoustu věcí na citronky a docela za lidovku
A nebo šroták Citroenů za Chomutovem 775993998 mají všechno.Petr
A nebo šroták Citroenů za Chomutovem 775993998 mají všechno.Petr:-p:-p:-p:-p:-d:-d:-o:-))))
Zdar páni Berlingáři, někde jsem potratil kryt dveřního reproduktoru , nemáte někdo doma jeden navíc . Vůbec netušim, kde a jak mi vypadl z auta.
Zdar páni Berlingáři, někde jsem potratil kryt dveřního reproduktoru :-((((, nemáte někdo doma jeden navíc :-)))). Vůbec netušim, kde a jak mi vypadl z auta.
Já tuším určitě jsi zase chudáka Berlu tahal někde po lese na dříví. Abys domu dotáhnul ještě topivo protože ta mrcha zima pěkně hrozí.Jak jste na tom už máte přezuto?
Já tuším určitě jsi zase chudáka Berlu tahal někde po lese na dříví:-d. Abys domu dotáhnul ještě topivo protože ta mrcha zima pěkně hrozí.Jak jste na tom už máte přezuto?
Tak ted sem přezul na zimu možná brzo ale využil sem volného odpoledne protože bůh ví kdy zas nějaké volno bude.Ve čtvrtek nechám drahé polovici přezout Andílka tam musím ke gumaři ješte sem nekoupil druhou sadu ráfků. Zimní clony před chladiče sem namordoval včera takže pro mě zima může přijít ve čtvrtek večer v plné parádě
Tak ted sem přezul na zimu možná brzo ale využil sem volného odpoledne protože bůh ví kdy zas nějaké volno bude.Ve čtvrtek nechám drahé polovici přezout Andílka tam musím ke gumaři ješte sem nekoupil druhou sadu ráfků. Zimní clony před chladiče sem namordoval včera takže pro mě zima může přijít ve čtvrtek večer v plné parádě:-d;-)
Vašku jaký clony na chladiče??? To se dávalo na S120 a ani tam to nemělo valný vliv, když jsi měl v pořádku termostat... Jen se to pak dalo snadno uvařit...
Jinak jak vám v zimě topí Bingo? Občas si říkám, že nějaký přídavný topení by nebylo vůbec na škodu, hlavně ráno na přední okno když je to namrzlý... Mám stahovací střechu a jak se zastaví a nefoukám teplo, tak do pár minutek mi je zase zimina
Vašku jaký clony na chladiče??? To se dávalo na S120 a ani tam to nemělo valný vliv, když jsi měl v pořádku termostat... Jen se to pak dalo snadno uvařit...
Jinak jak vám v zimě topí Bingo? Občas si říkám, že nějaký přídavný topení by nebylo vůbec na škodu, hlavně ráno na přední okno když je to namrzlý... Mám stahovací střechu a jak se zastaví a nefoukám teplo, tak do pár minutek mi je zase zimina:)