Povým Vám kolegové Berlingáři že vzhledem k mé psí vejšce sem nucem využívat myčky. Nehodlám totiž riskovat pád z různých předmětů které bych si dával pod nohy abych dosáhnul všude po autíku,to že bych si mohl zlomit některý hnát by nevadilo ale abych neublížil autu. Ale zjištuji že ač sem skusil už asi šestou myčku tak všechny mají problém s umytím zádě auta,takže stejně pak doma následuje domytí alespoň vyyklopných dveří.Zrovna tak mají problém s usušením těchto partií.
Povým Vám kolegové Berlingáři že vzhledem k mé psí vejšce sem nucem využívat myčky. Nehodlám totiž riskovat pád z různých předmětů které bych si dával pod nohy abych dosáhnul všude po autíku,to že bych si mohl zlomit některý hnát :-d by nevadilo ale abych neublížil autu. Ale zjištuji že ač sem skusil už asi šestou myčku tak všechny mají problém s umytím zádě auta,takže stejně pak doma následuje domytí alespoň vyyklopných dveří.Zrovna tak mají problém s usušením těchto partií.:nevim:nevim
u c5ky je uplne rovnaky problem a to je hatch .. proste ten zadok je vzdy zaspineny ... asi nejaka nekompatibilita s francuzskymi autami
u c5ky je uplne rovnaky problem a to je hatch .. proste ten zadok je vzdy zaspineny ... asi nejaka nekompatibilita s francuzskymi autami :)
NO jde o to jaká je to myčka a jaký je rok výroby jestli si pamatujete ten problém s tim MB tř E Jak mu trubka na kartáčích prorazila zadní sklo --- to je smůla a musely se trošku upravit čidla na včech mycích soupravách jelikož ne jeden pronajímatel nebo majitel myčky nechtěl platit způsobenou škodu , ale já s tím problém neměl sice občas se to taky stane že není zadek domytý ale můžeš to reklamovat u obsluhy čs. vždyť jsi zaplatil za službu.....měly by ti to pustit grátis - záleží na ochotě. Ale v dnešní době ta ochota
NO jde o to jaká je to myčka a jaký je rok výroby jestli si pamatujete ten problém s tim MB tř E Jak mu trubka na kartáčích prorazila zadní sklo --- to je smůla a musely se trošku upravit čidla na včech mycích soupravách jelikož ne jeden pronajímatel nebo majitel myčky nechtěl platit způsobenou škodu , ale já s tím problém neměl sice občas se to taky stane že není zadek domytý ale můžeš to reklamovat u obsluhy čs. vždyť jsi zaplatil za službu.....měly by ti to pustit grátis - záleží na ochotě. Ale v dnešní době ta ochota :nevim :nevim
Je to mycka od mycky. Nekde ( treba OMW) mi prijde, ze to myje uzasne (ale dost skrabe), na LukOilu to neskrabe, ale na prd myje.
Nejlepsi je wapka, ale ta vyjde skoro stejne jako mycka, cvovek se muze zasvinit a je jich ukrutne malo.
P.S. strechu C5 umyju taky jen v nejnizsi poloze auta jinak nedosahnu
Je to mycka od mycky. Nekde ( treba OMW) mi prijde, ze to myje uzasne (ale dost skrabe), na LukOilu to neskrabe, ale na prd myje.
Nejlepsi je wapka, ale ta vyjde skoro stejne jako mycka, cvovek se muze zasvinit a je jich ukrutne malo.
P.S. strechu C5 umyju taky jen v nejnizsi poloze auta:-p jinak nedosahnu :-)
Nemám Berlingo, ale myčkám se snažím vyhýbat..brr, není nad hodně vody a ruční mytí. "Cyril" myčku ještě nezažil..
Nemám Berlingo, ale myčkám se snažím vyhýbat..brr:-p, není nad hodně vody a ruční mytí. "Cyril" myčku ještě nezažil..:-))))
Já mám berlingo a myčku nevidělo taky.U nás myje auto zásadně dražší polovička, protože pro mne je čisté dost. A hlavně- stříbrná se ani mýt nemusí.Jinou barvu na autě už bych nechtěl.Naprosto praktická.Že bych to na sraz umyl, ať nedělám ostudu?
Já mám berlingo a myčku nevidělo taky.U nás myje auto zásadně dražší polovička, protože pro mne je čisté dost. A hlavně- stříbrná se ani mýt nemusí.Jinou barvu na autě už bych nechtěl.Naprosto praktická.Že bych to na sraz umyl, ať nedělám ostudu?:nevim
Já s mytím auta rači eště chvíli počkám.... U nás totiž máme v technickejch službách vymatlaný palice, který když zametaj u chodníků tak to nepokropěj, tim pádem to nezametou, ale jenom rozprášej po celý ulici na desítky metrů daleko.... Takže to máme všichni na autech
Já s mytím auta rači eště chvíli počkám.... U nás totiž máme v technickejch službách vymatlaný palice, který když zametaj u chodníků tak to nepokropěj, tim pádem to nezametou, ale jenom rozprášej po celý ulici na desítky metrů daleko.... Takže to máme všichni na autech :-(