Zdraví kolegové kamarádi. Poraďte mi prosímvás někdo kde nejdu relé na žhavení včera to ženě nešlo nastartovat a já zjistil že žhavení nesvítí. Jen lehce problikne,ale auto nechytne... Po poklepání všech relátek a pojistek v motoru se zase rozsvítilo a zatím to asi 4krát zažhavilo. Radši bych to ale udělal aby to bylo v klidu. Díky Dzonys...
Zdraví kolegové kamarádi. Poraďte mi prosímvás někdo kde nejdu relé na žhavení včera to ženě nešlo nastartovat a já zjistil že žhavení nesvítí. Jen lehce problikne,ale auto nechytne... Po poklepání všech relátek a pojistek v motoru se zase rozsvítilo a zatím to asi 4krát zažhavilo. Radši bych to ale udělal aby to bylo v klidu. Díky Dzonys...
24.07.2011 18:03 -
Re: Nefunguje žhavení na berlingu
Tak si myslím že to je určitě relátko, ale nevím které a kde ho najdu na netu jsem jich našel spousty. Je to asi řídící jednotka žhavení jelikož to občas problikne a někdy to svítí normálně. Vše je v relátku,ale neím které a kde ho najdu. .....
Tak si myslím že to je určitě relátko, ale nevím které a kde ho najdu na netu jsem jich našel spousty. Je to asi řídící jednotka žhavení jelikož to občas problikne a někdy to svítí normálně. Vše je v relátku,ale neím které a kde ho najdu. .....
24.07.2011 19:24 -
sice nekvalitni obrazky ale jednotka zhaveni je nekde u baterie (ABS jednotky) mozna mala cerna krabicka
sice nekvalitni obrazky ale jednotka zhaveni je nekde u baterie (ABS jednotky) mozna mala cerna krabicka :nevim
24.07.2011 20:40 -
Jo jo Veru asi to tam taky někde bude jelikož jsem prolejzal vebovky a taky jsem někde narazil že je to u baterie. Už i dokonce vím jak to vypadá a kolik to má konektorů. Jo a prosímtě kde jsou ty obrázky?? Na tvém profilu jsem je nenašel a nikde jinde jsem je také neviděl díky moc za radu snad se ještě někdo připojí.......
Jo jo Veru asi to tam taky někde bude jelikož jsem prolejzal vebovky a taky jsem někde narazil že je to u baterie. Už i dokonce vím jak to vypadá a kolik to má konektorů. :-) Jo a prosímtě kde jsou ty obrázky?? Na tvém profilu jsem je nenašel a nikde jinde jsem je také neviděl :nevim díky moc za radu snad se ještě někdo připojí.......
24.07.2011 21:46 -
EDIT: tady je ten obrazek ale kvalita fakt na houby > .link.
databaze citroen :)))
EDIT: tady je ten obrazek ale kvalita fakt na houby > http://img6.imagebanana.com/img/q3byb9a0/svg2raster.png
24.07.2011 21:50 -
Děkuju za radu vše jsem našel a vyfotil mám to na profilu peosimtě představ si po dlouhém prozkoumávání fotek jsem zjistil že to mám pěkně zaoxidované hlavně ty placaté konektory s dírkou Není tam totiž vidět. Pokusím se to zítra rozebrat a vyčistit doufám že to bude jen tím jelikož to relátko je od 1500 nahoru.. Ještě jednou díky. Honza
Děkuju za radu vše jsem našel a vyfotil mám to na profilu peosimtě představ si po dlouhém prozkoumávání fotek jsem zjistil že to mám pěkně zaoxidované hlavně ty placaté konektory s dírkou :-) Není tam totiž vidět. Pokusím se to zítra rozebrat a vyčistit doufám že to bude jen tím jelikož to relátko je od 1500 nahoru.. Ještě jednou díky. Honza
01.08.2011 20:24 -
Další zrada prej je tam ještě nějaká řídící jednotka a ta prej taky odchází... Dneska manželka nemohla vubec nastartovat tak jsme to nechal v servisu......
Další zrada prej je tam ještě nějaká řídící jednotka a ta prej taky odchází... Dneska manželka nemohla vubec nastartovat tak jsme to nechal v servisu......
:-(
05.08.2011 19:27 -
Ahoj, před pár týdny jsem dělal kamarádovo Peugeot Partner a taky nechtěl žhavit, občas lehce prosvítala kontrolka. Pak jsem našel napůl upadlé očko silného kabelu na alternátoru, které bylo shnilé na padrť. Přitom s dobíjením prý nebyl problém. Očko jsem dal nové a ejhle, Partner začal žhavit. Asi je to nějak propojený, nezkoumal jsem to, páč pršelo, byla tma a měl jsem hlad. Moc se v elektrice nevyznám, jen základní věci, protože vím že dokáže být pěkná sviňa. Není vidět, není slyšet ale kope, občas umí nějaký záblesk a když hoří, tak smrdí. Teď jsem zrovna mluvil s kamarádem a prý dodnes žhaví jak zběsilej. Ale jinak to může dělat kopice jiných věcí.
Ahoj, před pár týdny jsem dělal kamarádovo Peugeot Partner a taky nechtěl žhavit, občas lehce prosvítala kontrolka. Pak jsem našel napůl upadlé očko silného kabelu na alternátoru, které bylo shnilé na padrť. Přitom s dobíjením prý nebyl problém. Očko jsem dal nové a ejhle, Partner začal žhavit. Asi je to nějak propojený, nezkoumal jsem to, páč pršelo, byla tma a měl jsem hlad.:-)))) Moc se v elektrice nevyznám, jen základní věci, protože vím že dokáže být pěkná sviňa. Není vidět, není slyšet ale kope, občas umí nějaký záblesk a když hoří, tak smrdí. :-) Teď jsem zrovna mluvil s kamarádem a prý dodnes žhaví jak zběsilej. ;-) Ale jinak to může dělat kopice jiných věcí.
05.08.2011 19:40 -
RE: Honza. Bylo to nejspíš tím relátkem je vyměněné a maká to již cca 4 dny mechanik ho sehnal na vrakárně. Jinak s tou elektrikou souhlasím. Měl jsem udělanej tajnej vypínač na startér a ejhle po roce ježdění mi nefungoval startér takže vyndat nechat zgenerálkovat atd po namontování 2krát otočil a po 3 nefungoval akže znova na stolici ale tam bylo vše "ok" jak je to možné ptaly se v opravně??? Dovezl jsme jim tam celé auto oni odpojily "tajný vypínač na startér" já zaplatil další 300 za práci a auto startuje už 4 roky bez problémů. ..... Prej byl moc slabej kabel a prostě se propálil.
Ale jinak to fakt vypadá že to bylo to relátko......
RE: Honza. Bylo to nejspíš tím relátkem je vyměněné a maká to již cca 4 dny mechanik ho sehnal na vrakárně. Jinak s tou elektrikou souhlasím. Měl jsem udělanej tajnej vypínač na startér a ejhle po roce ježdění mi nefungoval startér takže vyndat nechat zgenerálkovat atd po namontování 2krát otočil a po 3 nefungoval akže znova na stolici ale tam bylo vše "ok" jak je to možné ptaly se v opravně??? Dovezl jsme jim tam celé auto oni odpojily "tajný vypínač na startér" já zaplatil další 300 za práci a auto startuje už 4 roky bez problémů. ..... Prej byl moc slabej kabel a prostě se propálil.
Ale jinak to fakt vypadá že to bylo to relátko......