da sa spravit na berlingu 1,9D diagnostika motora?a preco mi blika kontrolka hladiny oleja ked je tam dost oleja.ked som bol na diagnostike tak sa vedeli pripojit len k abs a k airbagom k motoru sa nedalo pripojit.
da sa spravit na berlingu 1,9D diagnostika motora?a preco mi blika kontrolka hladiny oleja ked je tam dost oleja.ked som bol na diagnostike tak sa vedeli pripojit len k abs a k airbagom k motoru sa nedalo pripojit.
P206 1.9D mi ide, ale tam moc nezdiagnostikujes, okrem otacok a fakt par drobnosti ....
preblikavat kontrolka, najskor tlakove cidlo nacate ....
P206 1.9D mi ide, ale tam moc nezdiagnostikujes, okrem otacok a fakt par drobnosti ....
preblikavat kontrolka, najskor tlakove cidlo nacate ....
Podla toho ci mas motor DW8 alebo DW8b, podla mudrych kniziek je DW8 ciste mechanicky diesel, DW8b je uz elektronicky riadeny kvoli lepsim emisiam.
Podla toho ci mas motor DW8 alebo DW8b, podla mudrych kniziek je DW8 ciste mechanicky diesel, DW8b je uz elektronicky riadeny kvoli lepsim emisiam.
jo, mama ho ma, ale fakt je ze tam okrem otacok a par malickosti nic nezistis, dokonca aj egr myslim nediagnostikujes, uz si to nepamatam, chcel som tam nastavit denne svietenie ale akosi na mechanickych packach to neslo a tak som len pre srandu zabruzdal do motora
jo, mama ho ma, ale fakt je ze tam okrem otacok a par malickosti nic nezistis, dokonca aj egr myslim nediagnostikujes, uz si to nepamatam, chcel som tam nastavit denne svietenie ale akosi na mechanickych packach to neslo :) a tak som len pre srandu zabruzdal do motora
Vyměnit snímač hladiny oleje. da sa spravit na berlingu 1,9D diagnostika motora?a preco mi blika kontrolka hladiny oleja ked je tam dost oleja.ked som bol na diagnostike tak sa vedeli pripojit len k abs a k airbagom k motoru sa nedalo pripojit.
Vyměnit snímač hladiny oleje.
netusim co tam je, ale skus zajst niekde kde predavaju autosuciastky ci take vedia objednat
alebo ti mozem dat cislo na jednych takych
netusim co tam je, ale skus zajst niekde kde predavaju autosuciastky ci take vedia objednat
alebo ti mozem dat cislo na jednych takych
takze neviem kde si prisiel na to ze ten snimac stoji 60E
ceny slovenskeho citroenu:
00001131C5 MANOKONTAKT OLE 14,24 EUR 16,95 EUR 16,95 EUR
0000016488 TESNENIE UZAVER 2,01 EUR 2,39 EUR 2,39 EUR
a to su ako citujem: "Zobrazené sú maximálne doporučené ceny od vašej krajiny."
tak ja nieviem, 60E aj s vymenou oleja hadam
ak by si mal cestu okolo piestan daj vedet, mozem to objednat a vymenit
takze neviem kde si prisiel na to ze ten snimac stoji 60E
ceny slovenskeho citroenu:
00001131C5 MANOKONTAKT OLE 14,24 EUR 16,95 EUR 16,95 EUR
0000016488 TESNENIE UZAVER 2,01 EUR 2,39 EUR 2,39 EUR
a to su ako citujem: "Zobrazené sú maximálne doporučené ceny od vašej krajiny."
tak ja nieviem, 60E aj s vymenou oleja hadam :)
ak by si mal cestu okolo piestan daj vedet, mozem to objednat a vymenit
tolko to stoji v citroene u nas !!ja to zhanam ale nikde to nemaju.kde by sa to dalo objednat? v citroene mi dali cislo snimaca 1131C6
tolko to stoji v citroene u nas !!ja to zhanam ale nikde to nemaju.kde by sa to dalo objednat? v citroene mi dali cislo snimaca 1131C6
mne to podla toho vin co si dal naslo cislo 1131C5 - cenu som ti pisal
00001131C6 PALIVOVA MIERKA - co je pravda ze stoji 60E, ale to je skor hladinomer a nie tlakomer
v prilohe: c. 16 je to co si myslim ja ze potrebujes
c. 19 je to co ti povedali oni
mne to podla toho vin co si dal naslo cislo 1131C5 - cenu som ti pisal
00001131C6 PALIVOVA MIERKA - co je pravda ze stoji 60E, ale to je skor hladinomer a nie tlakomer
v prilohe: c. 16 je to co si myslim ja ze potrebujes
c. 19 je to co ti povedali oni
Přílohy: berlingo_vana.jpg ( 87334b ) -
oh, sry, ja som zle cital, ja ze ti preblikuje kontolka mazanie, moja chyba
skus tymtopadom vymontovat a vycistit ten hladinomer
oh, sry, ja som zle cital, ja ze ti preblikuje kontolka mazanie, moja chyba :(
skus tymtopadom vymontovat a vycistit ten hladinomer
lebo my blika na pristrojovej doske taka oranzova kontrolka a vyzera to ako f
lebo my blika na pristrojovej doske taka oranzova kontrolka a vyzera to ako f
mozes odfotit ten znak?
nemam tu nikde nakres toho, ked si mal ten hladinomer vonku, nebol v nom husty olej, alebo zakarbonovane to nebolo?
mozes odfotit ten znak?
nemam tu nikde nakres toho, ked si mal ten hladinomer vonku, nebol v nom husty olej, alebo zakarbonovane to nebolo?