Zdravím, zaparkoval jsem u jednoho obchodního centra, přistoupil chlap ze stánku, který měl opodál a začal mi nabízet jakýsi bezbarvý fix na opravu škrábanců laku. Nevěřil jsem, tak jsem mu řekl ať to vyzkouší přímo na mém autě. Neváhal a začal fixem opravovat. Nestačil jsem se divit, ono to fakt fungovalo. Parkující soused to chtěl taky vyzkoušet na jiné barvě a také fo fungovalo. Zakoupil jsem tedy "zázračný" fix a doma začal opravovat. Jsem na 100% spokojený, škrábance okolo kliky jsou pryč. O víkendu budu pokračovat a případně nafotím před a po.
Zdravím, zaparkoval jsem u jednoho obchodního centra, přistoupil chlap ze stánku, který měl opodál a začal mi nabízet jakýsi bezbarvý fix na opravu škrábanců laku. Nevěřil jsem, tak jsem mu řekl ať to vyzkouší přímo na mém autě. Neváhal a začal fixem opravovat. Nestačil jsem se divit, ono to fakt fungovalo. Parkující soused to chtěl taky vyzkoušet na jiné barvě a také fo fungovalo. Zakoupil jsem tedy "zázračný" fix a doma začal opravovat. Jsem na 100% spokojený, škrábance okolo kliky jsou pryč. O víkendu budu pokračovat a případně nafotím před a po.
Taky by mě zajímalo. Já si nedávno pořídil nějaký dvoulahvičkový "sajrajt" - jedna lahvička s barvou a druhá s bezb. lakem - údajně na metalické barvy. Zatím jsem ale nenašel čas na aplikaci, jsem osoba líná a s málo času za světla.
Taky by mě zajímalo. Já si nedávno pořídil nějaký dvoulahvičkový "sajrajt" - jedna lahvička s barvou a druhá s bezb. lakem - údajně na metalické barvy. Zatím jsem ale nenašel čas na aplikaci, jsem osoba líná a s málo času za světla.
Tento zázrak vám pouze uvede škrábance do stavu stejného odstínu laku,a tudíš ten škrábanec není vidět
Tento zázrak vám pouze uvede škrábance do stavu stejného odstínu laku,a tudíš ten škrábanec není vidět ;-):palec:nevim
Tento zázrak vám pouze uvede škrábance do stavu stejného odstínu laku,a tudíš ten škrábanec není vidět
Jo je to tak, fix se přispůsobí té barvě okolo, není to tak, že by fix vyplnil rýhu a vše bylo jako když byl lak nový. Při běžném pohledu škrábance ale opravdu zmizely a nejsou vidět. O to mě ale šlo, takže já jsem spokojen. Fix stál 390 ,- Kč + dárek.
Jo je to tak, fix se přispůsobí té barvě okolo, není to tak, že by fix vyplnil rýhu a vše bylo jako když byl lak nový. Při běžném pohledu škrábance ale opravdu zmizely a nejsou vidět. O to mě ale šlo, takže já jsem spokojen. Fix stál 390 ,- Kč + dárek.
Jo tuhle jsem byl v noci nakupovat v T.... a potkal jsem tam jejich stánek tak se chystám že tam zajedu a budu hrát nevěřícího jestli vyleze ven a nějký ten škrábanec mě skryje a pak si možná koupím
Jo tuhle jsem byl v noci nakupovat v T.... a potkal jsem tam jejich stánek tak se chystám že tam zajedu a budu hrát nevěřícího jestli vyleze ven a nějký ten škrábanec mě skryje a pak si možná koupím:-d:-d:-d:-d
Jo tuhle jsem byl v noci nakupovat v T.... a potkal jsem tam jejich stánek tak se chystám že tam zajedu a budu hrát nevěřícího jestli vyleze ven a nějký ten škrábanec mě skryje a pak si možná koupím
Správný přístup - šetřit se musí.
Správný přístup - šetřit se musí. :-)))):-d:-d:-d
Véno, abys nebyl jak jedni turisti. Kdysi jsem byl v Maďarsku na dovolené a místní nabízeli víno na ochutnání na případnou koupi. Jedni turisti tam ochutnali asi litr vína a pak nic nechtěli
Véno, abys nebyl jak jedni turisti. Kdysi jsem byl v Maďarsku na dovolené a místní nabízeli víno na ochutnání na případnou koupi. Jedni turisti tam ochutnali asi litr vína a pak nic nechtěli:-))))
Véno, abys nebyl jak jedni turisti. Kdysi jsem byl v Maďarsku na dovolené a místní nabízeli víno na ochutnání na případnou koupi. Jedni turisti tam ochutnali asi litr vína a pak nic nechtěli
No však když se mu povede zalíčit ten největší šrám tak už nebude potřeba toho zázraku neboť s těma malíma oděrkama jsem se smířil
A na druhej den tam pošlu ženušku aby si nechala zalíčit vrásky na autě. třeba to klapne.
No však když se mu povede zalíčit ten největší šrám tak už nebude potřeba toho zázraku neboť s těma malíma oděrkama jsem se smířil:-))))
A na druhej den tam pošlu ženušku aby si nechala zalíčit vrásky na autě. třeba to klapne.:-d
No však když se mu povede zalíčit ten největší šrám tak už nebude potřeba toho zázraku neboť s těma malíma oděrkama jsem se smířil
A na druhej den tam pošlu ženušku aby si nechala zalíčit vrásky na autě. třeba to klapne.
Venku je na zdechnutí, tak jsem se pokusil natočit aplikaci zázračného fixu .link. a zde lak před .link. a lak po .link. Fix stál 390,- .link. a ještě jsem k tomu dostal dárek, kladívko do auta na rozbití okna a přeříznutí pasů. Doufám že ho nikdy nebudu potřebovat. Fix jsem zakoupil u OBI jak se jede na Ruzyň.
Venku je na zdechnutí, tak jsem se pokusil natočit aplikaci zázračného fixu:-)))) http://www.youtube.com/watch?v=g90WD-t5vLQ a zde lak před http://fotoalba.centrum.cz/~$8599312~6c722f05031ab9880e23d211117b218d/photo.php?pid=22940482&row=w%3Dpl%26uid%3D8599312%26aid%3D1663027%26cid%3D0%26sort%3D1%26onpage%3D24%26page%3D1%26offset%3D1 a lak po http://fotoalba.centrum.cz/~$8599312~6c722f05031ab9880e23d211117b218d/photo.php?pid=22940483&row=w%3Dpl%26uid%3D8599312%26aid%3D1663027%26cid%3D0%26sort%3D1%26onpage%3D24%26page%3D1%26offset%3D0#telo. Fix stál 390,- http://fotoalba.centrum.cz/~$8599312~6c722f05031ab9880e23d211117b218d/photo.php?pid=22940517&row=w%3Dpl%26uid%3D8599312%26aid%3D1663027%26cid%3D0%26sort%3D1%26onpage%3D24%26page%3D1%26offset%3D0#telo a ještě jsem k tomu dostal dárek, kladívko do auta na rozbití okna a přeříznutí pasů. Doufám že ho nikdy nebudu potřebovat. Fix jsem zakoupil u OBI jak se jede na Ruzyň.
umyješ auto a škrábance jsou zpět,všechno je to na mastné bázi,jak se rýha promastí zmizí,jak auto 2x umyješ je zpět.
umyješ auto a škrábance jsou zpět,všechno je to na mastné bázi,jak se rýha promastí zmizí,jak auto 2x umyješ je zpět.
souhlas, je to na nic tohle, vlastně na škrábance snad ani žádný trik není. Našel jsem si ce nějaký článek: .link. ale myslím, že jediné logické řešení škrábanců je to dát do autoservisu, což se nikomu moc nechce nebo s tím hold žít. Ach to je na nic
souhlas, je to na nic tohle, vlastně na škrábance snad ani žádný trik není. Našel jsem si ce nějaký článek: http://www.united-c.cz/jak-na-skrabance-na-aute-vime-to ale myslím, že jediné logické řešení škrábanců je to dát do autoservisu, což se nikomu moc nechce nebo s tím hold žít. Ach to je na nic :-))))