Citrokamarádi bylo by dobré pokud žádáte o radu ohledně jakéhokoli problému s Vaším Citroautem abyste uváděli hned z kraje příspěvku co nejpřesnější specifikaci vozu.Tzn. rok výroby a motorizaci, protože pokud někdo napíše např.mám problém nejde nastartovat tak to je dost široký pojem. Ale při specifikaci vozu se rada hledá lépe protože už se s tím někdo třeba setkal atd. A hlavně nemusí nikde ješte hledat jesti má tazatel alespoň v profilu auto přesně zapsané.
Citrokamarádi bylo by dobré pokud žádáte o radu ohledně jakéhokoli problému s Vaším Citroautem abyste uváděli hned z kraje příspěvku co nejpřesnější specifikaci vozu.Tzn. rok výroby a motorizaci, protože pokud někdo napíše např.mám problém nejde nastartovat tak to je dost široký pojem. Ale při specifikaci vozu se rada hledá lépe protože už se s tím někdo třeba setkal atd. A hlavně nemusí nikde ješte hledat jesti má tazatel alespoň v profilu auto přesně zapsané.
Asi tak ...takže upřesním..Model,Rok,Obsah,'Palivo,a nejlépe označení motoru!! To jest Gti,Hdi,D,Td,Nebo tak houno
Asi tak ...takže upřesním..Model,Rok,Obsah,'Palivo,a nejlépe označení motoru!! To jest Gti,Hdi,D,Td,Nebo tak houno :-D
Zdravím všechny příznivce CITROUŠŮ.
Mám problém,už dříve jsem ho tady někde viděl,ale nyní ho nemohu najít,prosím o radu,mám XM 2,1TD a nevypíná mě motor po vypnutí klíčku v zapalování.Asi po 5-10 sekundách vypne sám,nebo když sešlápnu plynový pedál,pak chcípne.Četl jsem,že je to něco s turbem,nebo čerpadle,už si nejsem jistý.Tak bych prosil,kdyby někdo věděl co to je za problém,jestli by byl tak laskav a napsal na můj mail - pc1966@centrum.cz,popřípadě nějakou fotku,abych věděl co a jak přesně a kde.Díky moc všem.
Mám problém,už dříve jsem ho tady někde viděl,ale nyní ho nemohu najít,prosím o radu,mám XM 2,1TD a nevypíná mě motor po vypnutí klíčku v zapalování.Asi po 5-10 sekundách vypne sám,nebo když sešlápnu plynový pedál,pak chcípne.Četl jsem,že je to něco s turbem,nebo čerpadle,už si nejsem jistý.Tak bych prosil,kdyby někdo věděl co to je za problém,jestli by byl tak laskav a napsal na můj mail - pc1966@centrum.cz,popřípadě nějakou fotku,abych věděl co a jak přesně a kde.Díky moc všem.
Ahoj Pi.trs... je to špatný elektromagnet na čerpadle, a pokud to trvá někdy i dýl, tak spínací skříňka
Ahoj Pi.trs... je to špatný elektromagnet na čerpadle, a pokud to trvá někdy i dýl, tak spínací skříňka :-)
co máš vlastně za motor, rok výroby auta, zda má elektronické vstřik. čerpadlo, nebo mechanické. Je potřeba vědět tyto informace. Pokud máš novej model s elektronickým Lucasem tak je to drahej průser. Pokud máš mechanický Bosch čerpadlo tak je to sranda.
co máš vlastně za motor, rok výroby auta, zda má elektronické vstřik. čerpadlo, nebo mechanické. Je potřeba vědět tyto informace. Pokud máš novej model s elektronickým Lucasem tak je to drahej průser. Pokud máš mechanický Bosch čerpadlo tak je to sranda. :-)