Mám takový menší problém,potřebuju poradit s posilovačem vedou k hnacímu motoru dva dráty když s nima zamelu tak servo začne makat ale po mírném otřesu je to zase v pr... . A teď k řešení napadlo mne v místě vstupu drátů odpertlovat ale nevím jak je to vnitřně uzpůsobené....Děkuju za rady než to zničím
Mám takový menší problém,potřebuju poradit s posilovačem vedou k hnacímu motoru dva dráty když s nima zamelu tak servo začne makat ale po mírném otřesu je to zase v pr... . A teď k řešení napadlo mne v místě vstupu drátů odpertlovat ale nevím jak je to vnitřně uzpůsobené....Děkuju za rady než to zničím
Jednu radu ti dám...Pomož si sám ne normálně to rozpentluj a oprav kontakt a bude to makat..pak to zadělej a silikonem zatmel
Jednu radu ti dám...Pomož si sám :-D ne normálně to rozpentluj a oprav kontakt a bude to makat..pak to zadělej a silikonem zatmel ;-)
Děkuji za radu.Mám tu ještě jednu věc ale ta se netýká posilovače ale zadní nápravy resp. levého uložení kola.Je tam nějakej silenťák nebo něco takého a nevím co všechno tam musím vyměnit a zda to zvládnu sám,prostě a jednoduše to kolo se celý mele a v zatáčce to mojí polovičce dost ujíždí
Děkuji za radu.Mám tu ještě jednu věc ale ta se netýká posilovače ale zadní nápravy resp. levého uložení kola.Je tam nějakej silenťák nebo něco takého a nevím co všechno tam musím vyměnit a zda to zvládnu sám,prostě a jednoduše to kolo se celý mele a v zatáčce to mojí polovičce dost ujíždí:-))
Ještě na to nebyl čas,je tam v pr... nejspíš tohle .link.
Ještě na to nebyl čas,je tam v pr... nejspíš tohle http://e41.autokelly.cz/#PATH=3761801;61;156898;201803;405492;796923;796925|CT=5|PCT=4|CUR=0|PGS=20|PT=0|PDID=1230280|PVT=1|SHT=0|SD=0|ST=0|
Poraďte prosím zda na to stačí jen vyměnit tu vložku viz link výše
Poraďte prosím zda na to stačí jen vyměnit tu vložku viz link výše
Přílohy: DSC00213.JPG ( 2049300b ) - Místo kde to má vůli
Závada odstraněna rozepisovat to nijak extra nebudu jelikož jsem to již napsané měl a post se tu neobjevil.Rozebráno vyčištěno přetěsněno vylepšeno nainstalováno------:funkční. Případné dotazy rád zodpovím po 8 hodinách klidu.....Jinak fotky mi to shazujou....nejdou mi sem načíst
Závada odstraněna rozepisovat to nijak extra nebudu jelikož jsem to již napsané měl a post se tu neobjevil.Rozebráno vyčištěno přetěsněno vylepšeno nainstalováno------:funkční. Případné dotazy rád zodpovím po 8 hodinách klidu.....Jinak fotky mi to shazujou....nejdou mi sem načíst