Přátelé dovolím si Vás varovat před pneuservisem Černý v Úvalech sídlí přímo u hlavního tahu z Prahy na Kolín.Pozor na ně jejich ceny jsou přímo z jiné galaxie.Dnes jsem sháněl gumaře abych mohl přezout Andílka mé drahé polovičky a jelikož muj dvorní gumař ze nezjištěných příčin zavřel krám tak sem hledal jinde.O tomto pneuservisu vým z dob kdy jsem jezdil kamionem tak jsme tam jezdily z nákladáky ale to platila firma tak mě cena moc nezajímala ale dnes na můj dotaz kolik že by stálo přehodit zimní plášte tak jsem šel do kolen slečna pokladní s úsměvem na líci pravila 1067 Kč; když sem se zeptal zda ty kola budou pozlacená odvětila že ne!!!!!!Na odchodu jsem se ve dveřích srazil s majitelem a říkám víte proč máte prázdný dvůr když všude jinde jedou gumaři na plný točky odpověděl že ne tak jsem mu řekl že já už to vým ale nepovým.
Přátelé dovolím si Vás varovat před pneuservisem Černý v Úvalech sídlí přímo u hlavního tahu z Prahy na Kolín.Pozor na ně jejich ceny jsou přímo z jiné galaxie.Dnes jsem sháněl gumaře abych mohl přezout Andílka mé drahé polovičky a jelikož muj dvorní gumař ze nezjištěných příčin zavřel krám tak sem hledal jinde.O tomto pneuservisu vým z dob kdy jsem jezdil kamionem tak jsme tam jezdily z nákladáky ale to platila firma tak mě cena moc nezajímala ale dnes na můj dotaz kolik že by stálo přehodit zimní plášte tak jsem šel do kolen slečna pokladní s úsměvem na líci pravila 1067 Kč;:-o:-o:-o:-o:-o:-o když sem se zeptal zda ty kola budou pozlacená odvětila že ne!!!!!!Na odchodu jsem se ve dveřích srazil s majitelem a říkám víte proč máte prázdný dvůr když všude jinde jedou gumaři na plný točky odpověděl že ne tak jsem mu řekl že já už to vým ale nepovým.
Já musím zase velmi pochválit pneuservis Kalt v Kolíně. Jednání, rychlost, cena, kvalita práce, prostě vše OK
Já musím zase velmi pochválit pneuservis Kalt v Kolíně. Jednání, rychlost, cena, kvalita práce, prostě vše OK
Pánové - MalejVena a Rozmy, vase hodnocení by se hodilo do aplikace C.C.C.A
Pánové - MalejVena a Rozmy, vase hodnocení by se hodilo do aplikace C.C.C.A ;-)
Ty Véno, nebyla to cena i s gumama? To by zas nebylo tak drahé, ne?
A nebo nemysleli si, že má berlingo 8 kol, když je tak velké?
Ty Véno, nebyla to cena i s gumama? To by zas nebylo tak drahé, ne?
A nebo nemysleli si, že má berlingo 8 kol, když je tak velké?:nevim
Slečně jsem zdůrazňoval že jde o xsaru a má plechové ráfky.No nic dnes jsem to přezul na druhém konci Úval o cca 3 Km blíž za 450 Kč
Slečně jsem zdůrazňoval že jde o xsaru a má plechové ráfky.No nic dnes jsem to přezul na druhém konci Úval o cca 3 Km blíž za 450 Kč :palec
Tak za sebe můžu doporučit pneuservis pro plzeňáky v Záluží fa. Jiří Švarc tel. 728081088 , 377953644. Velmi kvalitní práce za slušnou cenu. Měnil jsem čepy na řízení a nechal jsem tam dělat sbíhavost - perfektní za 500Kč.
Tak za sebe můžu doporučit pneuservis pro plzeňáky v Záluží fa. Jiří Švarc tel. 728081088 , 377953644. Velmi kvalitní práce za slušnou cenu. Měnil jsem čepy na řízení a nechal jsem tam dělat sbíhavost - perfektní za 500Kč.
Super, děkuji za varování.
Já bych zas naopak rád doporučil Autoplus praha. Jezdím tam docela dlouho. Pneu mají super .link. a ceny taky. Takže vy co nevíte kam jet, určitě doporučuji tady
Super, děkuji za varování.
Já bych zas naopak rád doporučil Autoplus praha. Jezdím tam docela dlouho. Pneu mají super http://www.autoplus-praha.cz/nase-sluzby/pneu-servis a ceny taky. Takže vy co nevíte kam jet, určitě doporučuji tady