Tak jsem byl dneska (koukám že je půl jedný, tak včera) v Budějkách pro nějaký nábytek, cestou zpátky jedu okolo AAA a tam vidím šedou C5. Tak jsem ji omrknul, nějaký kosmetický vady měla, ale po technický stránce OK. Serviska, 8 airbagů, střední výbava, 1. majitel, asi 170000 najeto. Za chvilku ke mě přišel velice příjemný a ochotný prodejce. Tak jsme dali řeč, dozvěděl jsem se, že měl BX a teď má Xantušku a že už by taky rád C5. Tak jsme se projeli a v tu chvíli jsem se zamiloval (do tý C5 samozřejmě) a byl rozhodnutý, že ji koupím. Jenže pak mě poslal za nějakou paní nebo slečnou, že spolu probereme splátky a tak. Čekal jsem 4 hodiny (fakt, nelžu). A pak... Řeknu Vám, takhle nepříjemnou a arogantní ženskou a takové nadřazené chování jsem ještě neviděl... Já teda vydržím hodně (dělal jsem třeba rozvody na pohřebáku, zatímco nebožtík vzadu spinkal) a jen tak něco mě nevyvede z míry. Byl jsem schopný ještě dnes přivézt 10% z ceny, abych si ji odvezl, ale úplně mě přešla chuť. O přístupu v AAA se toho píše dost, většinou negativa, ale říkal jsem si \"jedna bába povídala\", třeba se zadaří a já budu mít konečně C5 místo BX. Chjo...
Jaké máte zkušenosti s bazary??? Já jinak dobré až na tento případ, a to mám asi 6 aut z bazarů a 2 přes inzerát. Jen je mi líto toho prodejce, fakt se snažil, byl to profík a měl rád Citroeny
Tak jsem byl dneska (koukám že je půl jedný, tak včera) v Budějkách pro nějaký nábytek, cestou zpátky jedu okolo AAA a tam vidím šedou C5. Tak jsem ji omrknul, nějaký kosmetický vady měla, ale po technický stránce OK. Serviska, 8 airbagů, střední výbava, 1. majitel, asi 170000 najeto. Za chvilku ke mě přišel velice příjemný a ochotný prodejce. Tak jsme dali řeč, dozvěděl jsem se, že měl BX a teď má Xantušku a že už by taky rád C5. Tak jsme se projeli a v tu chvíli jsem se zamiloval (do tý C5 samozřejmě:-))) a byl rozhodnutý, že ji koupím. Jenže pak mě poslal za nějakou paní nebo slečnou, že spolu probereme splátky a tak. Čekal jsem 4 hodiny (fakt, nelžu). A pak... Řeknu Vám, takhle nepříjemnou a arogantní ženskou a takové nadřazené chování jsem ještě neviděl...:-( Já teda vydržím hodně (dělal jsem třeba rozvody na pohřebáku, zatímco nebožtík vzadu spinkal:-o) a jen tak něco mě nevyvede z míry. Byl jsem schopný ještě dnes přivézt 10% z ceny, abych si ji odvezl, ale úplně mě přešla chuť. O přístupu v AAA se toho píše dost, většinou negativa, ale říkal jsem si \"jedna bába povídala\", třeba se zadaří a já budu mít konečně C5 místo BX. Chjo...:-(
Jaké máte zkušenosti s bazary??? Já jinak dobré až na tento případ, a to mám asi 6 aut z bazarů a 2 přes inzerát. Jen je mi líto toho prodejce, fakt se snažil, byl to profík a měl rád Citroeny
18.05.2009 17:09 -
Re: Jaké máte zkušenosti s bazary?
Tak já se přidám.AAA to je firma která svým způsobem udává směr prodeje ojetých aut.Přeci jen jsou docela dost velký na to aby se to o nich dalo říci.Znám asi dva nebo tři chlapíky kteří pro ně dělali úřímo jako prodejci nebo výkupčí.A těm jejich řečem se m věřil tak z polviny ale po svých zkušenostech jim věřím.když sem si pořídil Berlingo vyvstal problém kam s Feldou tak sem obtelefonoval snad všechny velké hráče na trhu a všude to bylo tak nějak cenově nastejno.A do AAA bylo nejblíž a hlavně slečna po telefonu slibovala že nejní problém po obchodě mě odvézt domu,tak sem dojel do bazaru po chvilce zevlování před kanceláří přišel výkupčí kluk sotva 18 let oháknutej že za ten mantl by se koupily dvě ty Feldy a začal si ji prohlížet na věci se kterýma sem počítal že budou problematičtější(praslké a dubkované čelní okno) ty přešel,ale začal že plechařina nic moc (ta byla dělaná na jaře téhož roku) pak si nechal otevřít motor a kámen úrazu autí mělo za předešlého majitele měněnou karoserii ale k výměně byli veškeré doklady a samotnou výměnu dělali v Cartecu MB což byl svého času dvorní servis automobilky. A on teda že auto koupí ale že se musí poradit s kolegou.Pak přišel a že jedinně na ND za Tisíc korun a já říkám hele ta kára má dva dny STK a on že pokud bych si vzal jiný auto od nich tak že dostanu 30 000 slevu plus tu 1000 a já říkám že chci jen prodat a on zase že teda 1000 tak říkám prodat ne darovat.Nevědel si rady tak povolal ramenatýho kolegu kterej jen mručel a žádnou obchodní nabídku nevymručel,Tak jsem se spakoval a jel dál to samé bylo i v AUTO ESA. Tak jsem jel domu a cestou mi nedala slečna přednost a Felda byla vyřešená.
Tak já se přidám.AAA to je firma která svým způsobem udává směr prodeje ojetých aut.Přeci jen jsou docela dost velký na to aby se to o nich dalo říci.Znám asi dva nebo tři chlapíky kteří pro ně dělali úřímo jako prodejci nebo výkupčí.A těm jejich řečem se m věřil tak z polviny ale po svých zkušenostech jim věřím.když sem si pořídil Berlingo vyvstal problém kam s Feldou tak sem obtelefonoval snad všechny velké hráče na trhu a všude to bylo tak nějak cenově nastejno.A do AAA bylo nejblíž a hlavně slečna po telefonu slibovala že nejní problém po obchodě mě odvézt domu,tak sem dojel do bazaru po chvilce zevlování před kanceláří přišel výkupčí kluk sotva 18 let oháknutej že za ten mantl by se koupily dvě ty Feldy a začal si ji prohlížet na věci se kterýma sem počítal že budou problematičtější(praslké a dubkované čelní okno) ty přešel,ale začal že plechařina nic moc (ta byla dělaná na jaře téhož roku) pak si nechal otevřít motor a kámen úrazu autí mělo za předešlého majitele měněnou karoserii ale k výměně byli veškeré doklady a samotnou výměnu dělali v Cartecu MB což byl svého času dvorní servis automobilky. A on teda že auto koupí ale že se musí poradit s kolegou.Pak přišel a že jedinně na ND za Tisíc korun a já říkám hele ta kára má dva dny STK a on že pokud bych si vzal jiný auto od nich tak že dostanu 30 000 slevu plus tu 1000 a já říkám že chci jen prodat a on zase že teda 1000 tak říkám prodat ne darovat.Nevědel si rady tak povolal ramenatýho kolegu kterej jen mručel a žádnou obchodní nabídku nevymručel,Tak jsem se spakoval a jel dál to samé bylo i v AUTO ESA. Tak jsem jel domu a cestou mi nedala slečna přednost a Felda byla vyřešená.
20.05.2009 10:01 -
Jj, tiez som tam bol, mal som vyhliadnute XM V6, vsetko krasne akurat mrtva spojka tak som stratil zaujem. Pan predajca vyhlasil - spojku vymenime, tak som si povedal jasne jasne a siel som domov. Den na to volaju, spojka vymenena, pridte na testovaciu jazdu, hladajte pana ( meno si presne nepamatam, povedzme ze Mrkvicka ). Prisiel som do AAA, zaziadal pana Mrkvicku, aktualny predajca ihned povedal ze pan Mrkvicka nie je k dispozicii a zavolal niekoho ineho. Iny pan zacal velmi priatelsky a profesionalne zistovat ake auto chcem a cestou k "mojemu" XMu ponukal ine auta zhruba rovnakej vybavy. Na prvy pohlad sa XMa nikto nedotkol, samozrejme spojka bola uplne rovnako mrtva. Ked som sa stazoval ze mi zavolala operatorka ze auto je na 100% opravene tak pan povedal ze nevie kto mi volal ale dotycna pani ( bol som tak rafinovany ze som si zapisal meno volajucej operatorky ) u nich urcite nepracuje. Mezitym samozrejme ponukal ine auta.
Vysledok: v AAA urobia/povedia cokolvek aby vas dostali na plac do ruk profesionalneho predajcu.
PS: kamarat zazil nieco podobne, tiez ho odkazali na pana "Mrkvicku" ktory tam nebol, predpokladam ze pan Mrkvicka je kod na oznacenie problemoveho zakaznika.
PS2: ja to inak beriem, bazar proste kupi sunku a musi ju predat draho takze chapem ze urobia akukolvek spinavost aby predali auto, proste je to obchod, akurat len neznasam ked sa bazar hraje ze je nas kamarad ... a keci zo zarukou a garanciou a najnizsou cenou ...
Jj, tiez som tam bol, mal som vyhliadnute XM V6, vsetko krasne akurat mrtva spojka tak som stratil zaujem. Pan predajca vyhlasil - spojku vymenime, tak som si povedal jasne jasne a siel som domov. Den na to volaju, spojka vymenena, pridte na testovaciu jazdu, hladajte pana ( meno si presne nepamatam, povedzme ze Mrkvicka ). Prisiel som do AAA, zaziadal pana Mrkvicku, aktualny predajca ihned povedal ze pan Mrkvicka nie je k dispozicii a zavolal niekoho ineho. Iny pan zacal velmi priatelsky a profesionalne zistovat ake auto chcem a cestou k "mojemu" XMu ponukal ine auta zhruba rovnakej vybavy. Na prvy pohlad sa XMa nikto nedotkol, samozrejme spojka bola uplne rovnako mrtva. Ked som sa stazoval ze mi zavolala operatorka ze auto je na 100% opravene tak pan povedal ze nevie kto mi volal ale dotycna pani ( bol som tak rafinovany ze som si zapisal meno volajucej operatorky ) u nich urcite nepracuje. Mezitym samozrejme ponukal ine auta.
Vysledok: v AAA urobia/povedia cokolvek aby vas dostali na plac do ruk profesionalneho predajcu.
PS: kamarat zazil nieco podobne, tiez ho odkazali na pana "Mrkvicku" ktory tam nebol, predpokladam ze pan Mrkvicka je kod na oznacenie problemoveho zakaznika.
PS2: ja to inak beriem, bazar proste kupi sunku a musi ju predat draho takze chapem ze urobia akukolvek spinavost aby predali auto, proste je to obchod, akurat len neznasam ked sa bazar hraje ze je nas kamarad ... a keci zo zarukou a garanciou a najnizsou cenou ...
21.05.2009 08:04 -
Tak jasné je to byznys a nedělaji to pro naše krásý oči.Ale udivuje mě ta jejich drzost otcuv kolega prodával renaulta megane a protože potřeboval prachy na jiný auto tak docela ve spěchu a v AUTO ESA mu ho vykoupily cca 80 000.- a za dva nebo tři dny se tam měl zastavit pro nějaké lejstra.A ty zmetci ho tam měli za 140 000.-(je to asi tři roky zpátky) jak to dovezl tak to daly na plochu jen tam za okno sekly cedul za kolik. Zase jinej známej prodával luxusní BMW 7 řadu a tomu letos na jaře ve velkejch bazarech řekli že sice hezký auto asi tříletý nic moc najeto ale takový auto že je neprodejný proč asi musel byho vykoupit za těžkej peníz a když si k tomu přidá ten svůj nenažraneckej podíl tak ho fakt neudá protože by to auto stálo kolem milionu a kdo má milion nepoleze pro auto do bazaru.Ale poptá se u prodejce jestli tam nemaj něco z protiúčtu.
Tak jasné je to byznys a nedělaji to pro naše krásý oči.Ale udivuje mě ta jejich drzost otcuv kolega prodával renaulta megane a protože potřeboval prachy na jiný auto tak docela ve spěchu a v AUTO ESA mu ho vykoupily cca 80 000.- a za dva nebo tři dny se tam měl zastavit pro nějaké lejstra.A ty zmetci ho tam měli za 140 000.-(je to asi tři roky zpátky) jak to dovezl tak to daly na plochu jen tam za okno sekly cedul za kolik. Zase jinej známej prodával luxusní BMW 7 řadu a tomu letos na jaře ve velkejch bazarech řekli že sice hezký auto asi tříletý nic moc najeto ale takový auto že je neprodejný proč asi musel byho vykoupit za těžkej peníz a když si k tomu přidá ten svůj nenažraneckej podíl tak ho fakt neudá protože by to auto stálo kolem milionu a kdo má milion nepoleze pro auto do bazaru.Ale poptá se u prodejce jestli tam nemaj něco z protiúčtu.
08.03.2010 09:15 -
Tak jsem byl dneska (koukám že je půl jedný, tak včera) v Budějkách pro nějaký nábytek, cestou zpátky jedu okolo AAA a tam vidím šedou C5. Tak jsem ji omrknul, nějaký kosmetický vady měla, ale po technický stránce OK. Serviska, 8 airbagů, střední výbava, 1. majitel, asi 170000 najeto. Za chvilku ke mě přišel velice příjemný a ochotný prodejce. Tak jsme dali řeč, dozvěděl jsem se, že měl BX a teď má Xantušku a že už by taky rád C5. Tak jsme se projeli a v tu chvíli jsem se zamiloval (do tý C5 samozřejmě) a byl rozhodnutý, že ji koupím. Jenže pak mě poslal za nějakou paní nebo slečnou, že spolu probereme splátky a tak. Čekal jsem 4 hodiny (fakt, nelžu). A pak... Řeknu Vám, takhle nepříjemnou a arogantní ženskou a takové nadřazené chování jsem ještě neviděl... Já teda vydržím hodně (dělal jsem třeba rozvody na pohřebáku, zatímco nebožtík vzadu spinkal) a jen tak něco mě nevyvede z míry. Byl jsem schopný ještě dnes přivézt 10% z ceny, abych si ji odvezl, ale úplně mě přešla chuť. O přístupu v AAA se toho píše dost, většinou negativa, ale říkal jsem si \"jedna bába povídala\", třeba se zadaří a já budu mít konečně C5 místo BX. Chjo... Jaké máte zkušenosti s bazary??? Já jinak dobré až na tento případ, a to mám asi 6 aut z bazarů a 2 přes inzerát. Jen je mi líto toho prodejce, fakt se snažil, byl to profík a měl rád Citroeny
Zdravím, stručně, v AAA ČB máš pravdu, že ta jistá arogantí atd.... paní si odradí prodej, mám stejnou zkušenost a raději OA nekoupil.Čau. Tak jsem byl dneska (koukám že je půl jedný, tak včera) v Budějkách pro nějaký nábytek, cestou zpátky jedu okolo AAA a tam vidím šedou C5. Tak jsem ji omrknul, nějaký kosmetický vady měla, ale po technický stránce OK. Serviska, 8 airbagů, střední výbava, 1. majitel, asi 170000 najeto. Za chvilku ke mě přišel velice příjemný a ochotný prodejce. Tak jsme dali řeč, dozvěděl jsem se, že měl BX a teď má Xantušku a že už by taky rád C5. Tak jsme se projeli a v tu chvíli jsem se zamiloval (do tý C5 samozřejmě:-))) a byl rozhodnutý, že ji koupím. Jenže pak mě poslal za nějakou paní nebo slečnou, že spolu probereme splátky a tak. Čekal jsem 4 hodiny (fakt, nelžu). A pak... Řeknu Vám, takhle nepříjemnou a arogantní ženskou a takové nadřazené chování jsem ještě neviděl...:-( Já teda vydržím hodně (dělal jsem třeba rozvody na pohřebáku, zatímco nebožtík vzadu spinkal:-o) a jen tak něco mě nevyvede z míry. Byl jsem schopný ještě dnes přivézt 10% z ceny, abych si ji odvezl, ale úplně mě přešla chuť. O přístupu v AAA se toho píše dost, většinou negativa, ale říkal jsem si \"jedna bába povídala\", třeba se zadaří a já budu mít konečně C5 místo BX. Chjo...:-( Jaké máte zkušenosti s bazary??? Já jinak dobré až na tento případ, a to mám asi 6 aut z bazarů a 2 přes inzerát. Jen je mi líto toho prodejce, fakt se snažil, byl to profík a měl rád Citroeny Zdravím, stručně, v AAA ČB máš pravdu, že ta jistá arogantí atd.... paní si odradí prodej, mám stejnou zkušenost a raději OA nekoupil.Čau.
08.03.2010 22:32 -
V AAA sem kupoval synovi prvního BéiXa-mooc ho chtěl jinak bych se na ně vy....kašlal.Na autě cena 27-v rádiu reklamy na slevy -slevy dáváme až od cen nad 50úsměv-dobrá a co dál ,no já vám nachystám smlouvu,čekání, pak si nás zavolali a já čumím , že se cena šplhá na 30-otázka co to má znamenat, úsměv-no to je za lustraci vozidla ,sepsání smlouvy ,dostanete ADAC kartu , dárek rádio a páku na zamčení..-říkám aha -tak naschledanou.Počkejte pane -já se zeptám šéfa.Byl sem rozhodnutý odejít i tak , ale syn to auto moooc chtěl, tak sem teda počkal.Opravdu se nakonec dostali na těch 27-rádio a kartu ADAC jsem odmítl.Občas mám chuť tam zajít a trochu si z nich vystřelit , ale bohužel je to časově náročné.
V AAA sem kupoval synovi prvního BéiXa-mooc ho chtěl jinak bych se na ně vy....kašlal.Na autě cena 27-v rádiu reklamy na slevy -slevy dáváme až od cen nad 50:-)úsměv-dobrá a co dál ,no já vám nachystám smlouvu,čekání, pak si nás zavolali a já čumím , že se cena šplhá na 30-otázka co to má znamenat, úsměv-no to je za lustraci vozidla ,sepsání smlouvy ,dostanete ADAC kartu , dárek rádio a páku na zamčení..:-)-říkám aha -tak naschledanou.Počkejte pane -já se zeptám šéfa.Byl sem rozhodnutý odejít i tak , ale syn to auto moooc chtěl, tak sem teda počkal.Opravdu se nakonec dostali na těch 27-rádio a kartu ADAC jsem odmítl.Občas mám chuť tam zajít a trochu si z nich vystřelit , ale bohužel je to časově náročné.
13.12.2010 13:03 -
Zdravím všechny.
Loni jsem potřeboval zbavit se starého auta a koupit něco většího. Na internetu jsem si vyhledal na stránce AAA krásného rudého Espase a objednal ho. Všechna auta, která nejsou na place, vozí z Chomutova (údajně). Oproti fotografii, přistavili mi šunku, která pamatovala bůrské války a prošla frontou. To jsem odmítl a nakonec jsem si vybral místo Espase Xsaru Picasso. Auto jezdilo dobře, ale něco mi tam vadilo. Dal jsem ho so servisu. Přesto, že AAA inzeruje jak kontroluje a prohlíží milion tři parametrů a dílů každého auta, což dosvědčoval jejich předávací protokol, serviz zjistil: bouraný předek a křivý levý sloupek, totálně svěšené nápravy - kola prodřela plastový kryt, evidentně stočený tachometr a spoustu dalších závad. Vrátit ten vrak odmítali, až po hrozbě, že zveřejním jejich protokol a protokol ze servisu, to vzdali, ale musel jsem si vybrat jiný, který dovezou z Chomutova. To, co mi nabídli za něj, vypadalo jako po dlouholetych terénních závodech v lomu. Nakonec jsem v zoufalství zahlédl dost zašpiněné Picasso mimo plochu. Nemělo ještě cenu a bylo údajně právě dovezené tentokrát z Brna - serviska, neošetřená kastle, neošetřený motor, ale bez olejových skvrn a pod. To auto vypadalo, že neměl nikdo čas ho upravovat ani stočit jeho tachometr. Tak jsem vzal s pořádným doplatkem toto. V servisu mi potvrdili, že bylo pravidelně servisováno, a že je po leasingu ve výtečném stavu. Na 4. pokus u AAA to nebylo marné. To staré mi odmítli převzít. Odběr starého auta a o to snížení cena ojetého je pouze vějička. Již nikdy AAA. Radši seriozní prodejce.
Tohle Picasso je ale fajn. KJS
Zdravím všechny.
Loni jsem potřeboval zbavit se starého auta a koupit něco většího. Na internetu jsem si vyhledal na stránce AAA krásného rudého Espase a objednal ho. Všechna auta, která nejsou na place, vozí z Chomutova (údajně). Oproti fotografii, přistavili mi šunku, která pamatovala bůrské války a prošla frontou. To jsem odmítl a nakonec jsem si vybral místo Espase Xsaru Picasso. Auto jezdilo dobře, ale něco mi tam vadilo. Dal jsem ho so servisu. Přesto, že AAA inzeruje jak kontroluje a prohlíží milion tři parametrů a dílů každého auta, což dosvědčoval jejich předávací protokol, serviz zjistil: bouraný předek a křivý levý sloupek, totálně svěšené nápravy - kola prodřela plastový kryt, evidentně stočený tachometr a spoustu dalších závad. Vrátit ten vrak odmítali, až po hrozbě, že zveřejním jejich protokol a protokol ze servisu, to vzdali, ale musel jsem si vybrat jiný, který dovezou z Chomutova. To, co mi nabídli za něj, vypadalo jako po dlouholetych terénních závodech v lomu. Nakonec jsem v zoufalství zahlédl dost zašpiněné Picasso mimo plochu. Nemělo ještě cenu a bylo údajně právě dovezené tentokrát z Brna - serviska, neošetřená kastle, neošetřený motor, ale bez olejových skvrn a pod. To auto vypadalo, že neměl nikdo čas ho upravovat ani stočit jeho tachometr. Tak jsem vzal s pořádným doplatkem toto. V servisu mi potvrdili, že bylo pravidelně servisováno, a že je po leasingu ve výtečném stavu. Na 4. pokus u AAA to nebylo marné. To staré mi odmítli převzít. Odběr starého auta a o to snížení cena ojetého je pouze vějička. Již nikdy AAA. Radši seriozní prodejce.
Tohle Picasso je ale fajn. KJS
15.10.2014 12:31 -
ahoj.
já mám zkušenosti s tím, že se snažím vyhnout velkým bazarům. Nakupuji přímo od soukromého prodejce, pokud je to možné, například od někoho z fora, který kupuje lepší model. Také je dobré vyzkoušet kouknout na nabídku programu Citroen Select, které garantuje jistou kvalitu dodávaných vozů. Sám jsem si u Carlingu koupil výhodně pěknou C3. ...
ahoj.
já mám zkušenosti s tím, že se snažím vyhnout velkým bazarům. Nakupuji přímo od soukromého prodejce, pokud je to možné, například od někoho z fora, který kupuje lepší model. Také je dobré vyzkoušet kouknout na nabídku programu Citroen Select, které garantuje jistou kvalitu dodávaných vozů. Sám jsem si u Carlingu koupil výhodně pěknou C3. ...